Послание от Бог/03.01.2023

Скъпи Богусвидни и Сродни Души, имаме Послание от Бог.

Скъпи Мои деца, започнахте новата календарна година, но Божествената предстои, Подготовката ви е в процес, трябва да Изчистим всичките ви Тежест от Предходната година, за да започнете новия труден период с Лекотата, която ще ви Дарим! Дара за вас е голям, Лекотата която всеки от вас ще получи, ще Помогне да се справите с всички ограничения които са ви приготвили, както физически, така и психически, ще имате нови ваксини, нови наименования на болестите, които ще продължат да разпръскват, ще има още една война, която ще ви засегне, както и военни конфликти, на които ще се чудите, как е възможно да се случват, но това е част от манипулацията, те искат да ви накарат да свикнете с безредицата, безправието и Страховете, по този начин Ваксините които сте приели до сега, ще се задействат, болестите ще се разрастват, ще усещате, че няма с какво да си Помогнете, че няма Лечения за тях, че сте в безизходица. Всичко е предварително обмислено и ще го усетите съвсем скоро.
Заблудите са ви много, което ви пречи да видите всичко това, което ви описваме и за което сте подготвени, едни повече, други ще си тръгват от Земята, това пък е Мой Промисъл, по този начин ще Противодействаме, за да не се заразявате един друг, с тъмнината която ще ви споходи. Силата ще Съм АЗ и вашата вяра, ако нямате вяра, то ще падате духом, няма да издържите психически, което ще НИ накара да ви Подготвим да се приберете. Това не е наказание, а Спасение от наша Страна, всеки който не може да се справи, ще бъде прибиран, за да не се мъчи излишно, да може да се подготви при Нас, за да има силата да се справя в по-нататъшните Етапи. Не всички Приемате Енергиите еднакво, при някой Заблудите са толкова Силни, че е невъзможна Промяна, такива Хора няма да се връщат на Земята, ще продължат своето Обучение на другата Планета, ще се връщат само тези, които имат потенциала да се Разгръщат и Помагат на останалите. Ако помислите, ще стигнете и вие до това заключение, че няма смисъл да връщаме някой, който би вредил, по добре е да идват деца, които да ви Помогнат, всичко е въпрос на Осъзнатост от страна на вашите Души и животи, ако изпълнявате Житейските си Мисии, то всичко е наред. Във всеки е заложено да се справи, има Силата и Подкрепата от наша Страна, Вашите Духовни Водачи непрекъснато ви насочват към това, да започнете да се Променяте, непрекъснато ви тласкат към Промяна и Осъзнатост, но няма как на сила да ви променим, това не може да се случи по този начин, заради това е по-добре да ви приберем, за да се научите да слушате собствената си съвест, Сърцето в което съм и АЗ, само тогава ви се гарантира, че Вървите в правилната посока, без да си вредите, както и да вредите на останалите.

Пророчествата които сме ви Споделяли са в Ход, Споделяхме ви всичко разбъркано, това ще ви накара да започнете да мислите, както се изразявате, да можете да съберете две и две, ако не мислите, то няма да видите, че всичко се дирижира, както и от тъмната Организация, която ръководи целия Свят и задкулисно ви подклажда да водите войни, потискат ви и ви ограничават, манипулират и ви потикват все повече да не мислите, а да разчитате на тях. Всеки може да се справи с всичко сам, както с Леченията, така и с безизходиците, както казваме; Потърси, и ще намериш; Искай, и ще получиш; Питай и ще ти бъде Казано. Всичко имате, всичко ви е подсигурено, от вас зависи да получите и да се излекувате, не от каквито и да са ваксини или някакви хапчета, а от вашето Желание да откриете Истината и Мен Самия, за да Мога да започна да ви Водя към Спасението.
Много от вас се срамуват да се Молят, приемат Религията и Мен за измислена идеология, не АЗ Съм измислен, а Законите и живота който живеете – всъщност уточнявам, че не живеете, а сте в Ада който сами си подклаждате и поддържате, а тъмната Организацията иска да ви пороби напълно, правейки ви напълно зависими от нея, дали ще бъде за хапчета, вода, храна или каквото се сетите, целта им е тази, да бъдете напълно зависими от тях, което автоматично означава, да сте Роби – но, неосъзнати, Заблудени които да се радват на глътка въздух, смятайки го за свобода, а Въздуха е безплатен, но и за него ще плащате, всичко е въпрос на време. Ако не Вярвате, следете и отмятайте едно по едно, това което Сме ви Споделяли, и не се чудете на безочливите и безпощадни промени които са ви подготвили, те са за вас, не за Нас. Ние се Борим да ви Помогнем, заради това и Нашата намеса става все по директна, с все по-силни Енергии, които буквално да ви разтърсят, за да може да ви събудим от Илюзиите в които „живеете“.

Вашият Баща-Бог.
Учител Дуно Пора Парира.
03.01.2023 г


2 коментара
  • Мариянка Ангелова каза:

    Благодаря ти Учителю Сен Дуно

  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю Дуно Пора Парира за Посланието което е едно предупреждение за всички нас който сме в момента тук и сега на майката Земя! Трябва да започнем по сериозно и бързо да се подготвим за времето което ни предстои!С вашата помощ и наставления да вървим напред!Благодаря ви Господи и Учителю за грижите!Да бъде Волята на нашия Отец Небесен! Амин! 🙏💞🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *