Вселенска Молитва

Молитвата се чете когато искаме да Помогнем на Всеки и Всичко, което Помага, и на самите нас

Господи, ТИ Вседържателю, в Твоите Ръце се оставяме, ТИ ни Води, за да можем и ние които сме неблагодарни, да знаем и научим, какво е най-добро за нас. Не искам Господи да се вричам, но искам да Служа за доброто на Всеки и Всичко! Помогни ни Господи да се Слеем с всичко Светло, с Теб и Всички Светли Сили, които ТИ Господи си Поставил, които безкористно ни Помагат и ни Учат, а ние Господи, не чуваме и не разбираме!

Заради това Господи, Научи ме първо да виждам и чувам, за да мога Господи да Ви помагам, за да мога да чувам, когато ТИ Господи ме Призовеш, Служейки да Помагам на Все що си Сътворил, та и аз с всички заедно, да намеря покой. Научи ме Господи да Вярвам, че ТИ си плътно до мен, страховете ме отдалечават от Теб, пък искам да Сме ЕДНО, Научи ме Господи да ги преодолявам, да Вярвам в Промисъла ТИ за мен! Че ТИ Господи вече всичко си Подредил, а аз само трябва да чета, и изпълнявам Волята Твоя. Страха от мен Изтръгни, и твой Служител ме Призови, да служа, да Помагам, Помагайки си и на мен.

Живея в заблуди, че аз съм най-важен на света, Научи ме Господи да ценя всеки който си ми Пратил, и който е Твоята Дясна Ръка, все се съмнявам, отхвърляйки Благодатта, отхвърляйки Истина и Вяра, само за да си угодя! Научи ме Господи да чувам, когато ме Призовеш, да чуя деца, близки и Хора, дето Помагат ми безвред. Съпротива изпитвам, съмненията са в мен, Научи ме Господи да ги преодолявам, Вселенски да виждам Света! Вселената Която си, ТИ Господи, ТИ и Твоите скъпи деца, за които до сега нехаех, но виждам какво е Любовта, виждам и искам, към всеки да изпитвам тази Любов. Сърцето ми сияе, само като си помисля за Света, сияя и искам, да огрявам всеки заблуден твой Слуга, дето и те ме Учат, какво означава Любовта, която ТИ Господи ни Показа, Дари ни Свобода, да виждаме и знаем, че за напред без Теб, немислим е Света.

Немислимо е Господи да се съпротивлявам, на туй което си ми Отредил, Научи ме да мога винаги да съм Твой слуга, така както тези в тъмнината, ме научиха на Любов, така Научи ме Господи да Обичам, Все що си Сътворил, та всички да се Слеем в Цяло, със Светлите си Дела, да се Слеем с Теб, с все що има Светлина!

Почитани наши Братя, почитани Сродни Души, незнайни наши Братя, Благодарим че сме ЕДНО! Благодарим, че ни Помогнахте, по вашите стъпки Вървим, Благодарим Светлина от други Планети, дето Бог Вовеки ни Сплоти! Благодарим наши Братя, дето си тръгнахте от нас, дето ни гледате заедно с Бога, и Помощта Ви усещаме безчет! Благодарим, че ни Помогнахте, да излекуваме всичко с което си вредим, та заедно да се Слеем с Бога, Вселената, нашия Дом.

Благодарим Господи, че ни Помогна, с Молитви да се Изцелим, с Молитви да намерим Спасение, с Молитва ти Благодарим! Благодарим ТИ Господи, че ни Спаси, че ни Извади от тъмата, че виждаме, и знаем Пътя си занапред, знам какво е да се Обичаме, какво е да сме Едно, какво е, да се Слеем с Теб и Всички заедно да Сме ЕДНО! Всички заедно Господи, и тези дето са далеч от Теб, Помогни ни Господи, ние да сме Твоята Дясна Ръка, Ние Господи да помагаме, за всеки Промисъл, що си ни Дарил, Промисъл да се хванем, за ръка всички и заедно да вървим!

Благодарим Ангели и Архангели! Благодарим Извисени Учители, на Енергиите що вливате във нас!

Благодарим наши починали братя! Благодарим, че Сме ЕДНО!

Амин! Аум! Аумен!


7 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *