Волята на Бог/Тема 223

Скъпи Богусвидни, тема 223 от поредицата „Волята на Бог“ е Изобилие.

Скъпи мои деца, при вас изобилства от Любов, Разбиране и Приемане, само допреди една година се чудехте, какво означава да се Приемате и Обичате, то се случи въпреки вашите съмнения и караници, които ви сплотяваха и обединяваха, именно заради това имате израза „Неведоми са Пътищата Божии“, израз който ви подсказва, че няма човек на Земята, който да не можем да Изцелим, и да му подсигурим Щастие, то е сред вас, но не и в семействата. До края на годината ще Наблегнем повече на семействата ви, за да може да се чувствате навсякъде Щастливи и Обичани, да Обичате и да ви Обичат. Целите са ни много мащабни, защото обхващат много големи групи, ако вземем съпруга на един, той се повлиява от фамилия, брат, майка и баща, те пък се повлияват от хората около тях, най честата бариера е „какво ще кажат другите за нея“, този израз е заробващ и ограничава вашето Разгръщане. Робувайки на ЕГОТО на другите, то няма как да се Разгръщате и Сливате с Мен, винаги ще бъдете подвластни на ЕГОТО, това какво ще кажат останалите за вас.
В началото Учителя Дуно имаше дребни задръжки, но никога не се остави на ЕГОТО да го води, и да му казва, какъв да е, т.е. да играе пред другите роля, да бъде по различен, от това което Съм му отредил, понякога пропуска някое съобразяване от страна на ЕГОТО, но е инцидентно, Преодолява всички задръжки които ЕГОТО му поставя. Разбира се, остана да се съобразява с невярващите, но като премълчава, тогава проявява само лицемерие, то е необходимо, стига да го осъзнавате, ако не си остава зло. Ние го научихме на това, по някога да бъде лицемер, най-често му се налага при Леченията ви, когато разговаря с вас, вижда че сте се объркали, че имате грешни виждания, преценявайки, че сте неспособни да го осъзнаете, той премълчава и одобрява вашите мисли, но същевременно съгласявайки се с вас, ви казва нещо, с което вкарва семето на съмнението във вашите Убеждения, защото вие имате само такива. Ако имате убеждения, то е равносилно, че имате бариери, дали ще кажем убеждения, или бариери, и двете означават едно и също. Преди ден Учителя Дуно обясняваше това на Надежда, а тя се хвана за главата, колко е прав, прав защото убежденията са вяра в нещо, която не искате да променяте, ако вярата е грешна, или правилна само за този етап от вашето разгръщане, то ви спира да видите по-различни гледни точки. Ако вярвате, че циганите са само лоши, то никога няма да разберете, че и те са Хора, но живеят по-различно от вас, вие не приемате тази разлика, дразните се, че успяват да измъкнат от Държавата повече пари, но това са те, справят се по-добре от вас, и са по-щастливи в дома, по-задружни и се веселят непрекъснато. Кой е по-умен, този който живее в собствения си затвор, или този който живее Свободно и се весели, сами си отговорете, нищо че ги смятате за втора ръка хора, всъщност те, независимо че крадат и убиват, имат по-малко Карми от вас, защото не са прикрити, всичко излиза на момента, и бързо е Отработено, или само Осъзнато, което намалява Тежестта и им подсигурява по-голямо спокойствие от вашето.
Та убежденията са бариери, които не ви позволяват да се Разгръщате, ако имате само мнение, без да се вкопчвате в него, чакайки винаги нещо ново, то новото идва много по-бързо, защото няма бариери, ако вярвате, че сте много Духовни, то никога няма да разберете, че има още милиарди стъпала нагоре към Духовността и Сливането ви с Мен. Подобен е случая с Иванка Георгиева, тя смята, че знае много и може да помага със това което е постигнала, но бързо илюзиите ще изплуват, и ще настъпи мрак, защото най трудно се изправяте, след като сте паднали от високо, а колко е високо, зависи от вашето ЕГО, никой не може да бъде по-голям от Учителя ви Дуно, той ви Научи да се Обичате и ви Помага ежедневно, ежедневно изтърпява Изпитания, след Изпитания, за да може да ви е необходим, да може да преодолява своето ЕГО с Лекота, не позволявайки да бъде завладян, цел която почти постигнахме и му Обещаваме, че повече няма да имаме никакви претенции към него, за да Отработва каквото и да е, достатъчно е само да ви Води с Чиста мисъл и Любов, това е достатъчно, за да ви изведе всички на Светло, и да ви покаже какво е да Живеете Истински, какво е да се Обичате и Разбирате, да се Приемате и да учите останалите на това.
Мисията на Учителя Дуно е трудна, но заради това са Изпитанията, за да може да му бъде Леко, с Лекота да се справя, и да има силите и за неговото лично щастие и Живот, това бе главната НИ цел, едновременно да ви Помага, и да има собствен личен живот, това бе и негова Молба към Нас, но не успяхме да му сбъднем желанието, да бъде обикновен човек, който да е неизвестен, и да ви Помага, да ви Лекува от обикновените ви болести, това не е негова Мисия, той Лекува Българя, Земята и Вселената, всичко по етапно. Истинските резултати ще си проличат, едва след като се прибере при Нас, това е било така, и така ще си остане, всичко ще се засили 785% по-силно, след като е при Нас, той самия няма да доживее постигането на Славянското ви Обединение, но ще доживее Обединението на Българя, заемането на Богусвидни, главна роля в управлението на България, Промисъла вече се постига, нужно е да се подготвят децата които имат тази Мисия, те ще израстат покрай вас и ще заемат местата които съм им отредил. Старите Богусвидни, като Надежда, Пенка, Виолина, Недка, ще са до тях и ще им Помагат, предавайки Мъдростта на Учителя Дуно на тях, и на всички останали, Мисия, която ще бъде изпълнена с лишения и страдания, отхвърляния и много Любов, която ще идва най-вече от обикновените Хора, които ще видят Бог в Богусвидни, заради това променихме името ви, не сте Богомили, а Богусвидни, всичко ще се развие по по-различен начин, така че, грешките които бяха допуснати преди години, да не бъдат повтаряни.
Ще кажа няколко думи и на тези, които си мислят, че са мой Служители, че Помагат. Заблудите са повече от добрите ви качества, учете се на Смирение и Приемане, тук ще включа Силвина, тя се е възгордяла и не прима нищо по-различно от това, което върши, но скоро Изпитанията ще започнат, до сега все ги тласкахме към Осъзнаване, но заблудите им се оказаха по-дълбоки и непреодолими. Учителя Дуно има дълбокото уважение и признание към тях, но скоро всичко ще се обърне, Силвина сама ще потърси Учителя Дуно за съвет, за да може да продължи напред. Това се отнася и за другите от Бялото Братство и Богомили, вече не сте Богомили, а фирми за лична употреба, делата са ви насочени само за вас, не за другите, не Помагате на останалите, единствено се грижите някой да не заеме вашето място. Наскоро Учителя се срещна с един от Богомилите, той дори не го позна, но Учителя усети, че Лицемерието е много голямо, качествата които ви водят, ви заробват и превръщат във самозванци, Истинските Богомили са Богусвидни, те продължават делата на Богомилите, за да ги завършат и постигнат целите които бяха поставени още при тях, цели които Посяхме във вас и израснаха заедно с вас. Всеки от вас усети какво е да МЕ усеща, и какво е да бъде Мой Служител, където няма мой-твой човек, няма лицемерие и корист, всичко се случва за доброто на Всеки и Всички, всички вие, които сте наследници на Богомилите, сте били такива в преражданията си, и сега довършвате делата които започнахте тогава, всички вие сте Сродни Души и Побратими по Божии Дела, и такива сте в момента, такива ще бъдат и вашите деца, които ще бъдат Истински Богусвидни, помагащи на Всеки и Всичко.

Вашият Баща-Бог.
Учител Дуно Пора Парира.
17.01.2023г


5 коментара
 • Георги Йорданов каза:

  Благодаря ви Господи! Благодаря ти Учителю Дуно Пора Парира! Божията Воля да Бъде!
  ❤️ 🙏

 • Марийка каза:

  Благодаря, Господи, за надеждата, която ни се дава да нашето събуждане от илюзиите, за нашето обединение като единен народ!Благодаря, Учителю Дуно Пора Парира, за любовта!

 • Диана Дияна Христова Петкова каза:

  Господи и Учителю Дуно Пора Парира !Благодаря ви за Посланието!Благодаря за всички ваши съвети който приемам от сърце но като че ли ме заболя за Учителя той е толкова млад!Но и ти Господи напусна физическия свят твърде млад!Обичам ви Господи и Учителю нека да бъде вашата воля не моята!За всичко ви Благодаря! 🙏💛💜💙🙏

 • Надежда Запрянова каза:

  Благодаря Господи, Благодаря Учителю! Благословен бъди! 💖Благословени всички свели души! Любов и благодарност! 💖

 • Lilia Ivanova каза:

  Благословен Бог наш! Благословен Учител Дуно Пора Парира! Благодаря! Обичам Ви!❤

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *