Волята на Бог/Тема 224

Скъпи Богусвидни, тема 224 от поредицата „Волята на Бог“ е Себелюбие.

Скъпи Мои деца, до болка позната тема, но е първата за тази година, и поредицата да ви показваме, колко сте себелюбиви, няма да спре, както и чистенето на Богусвидни от такива които играят Роли, вече започнахте да се опознавате, виждали сте се, и знаете, кой какъв е, но някой са по-прикрити, за тях ще се погрижа АЗ, като ги провокирам да се издадат, така както се издаде една от вас и ви напусна, така ще напуснат още трима от вас, това е Моята Воля, те не можаха да бъдат себе си, и да повярват Истински в Мисията която имате, както Мариянка Проданова, за която всичко е „интересно четиво“, приказка за лека нощ, това не е Богусвиден, а статист, който се забавлява в интернет, приобщавайки се към различни групи. В Богусвидни няма място за подобни лицемерни и себелюбиви Хора, има място само за Истински Мой Служители!

Вашият Баща-Бог.
19.01.2023г


8 коментара
 • Стефка Илиева каза:

  Благодаря ,Господи и Учителю в Едно!
  Провокирай ни,изчиствай ни и ни покажи всичко,което трябва да знаем!зная,че сме още сурови,но Ти ,Татко наш,ще ни подготвиш за това,което предстои!Вярата ми е огромна!
  Да бъде Твоята Воля!

 • Марийка каза:

  Истински Божи Служители, бъдете благословени, радвам се, че ви има в България, че ни помагате да не потънем на дъното!Благодаря, Господи, за всичко!

 • Diana Petkova каза:

  Благодаря ви Господи и Учителю за Посланието!Господи ти виждаш най добре сърцата и душите ни!Твоята воля да бъде Господи не моята!Обич за Обич да бъдем заедно изпълнени с Любов и Светлина! 💖💖💖🙏

 • Георги Йорданов каза:

  Благодаря ви Господи! Благодаря ти Учителю Дуно Пора Парира! Да Бъде Волята ти Господи!🙏❤️

 • Николай Славов каза:

  Благодаря ти Татко и Учителю! ❤️

 • Елена Кабзималова каза:

  Благодаря 💓 💓 💓 

 • Лилия Иванова каза:

  Благодаря!❤❤❤

 • Надежда Михайлова каза:

  Благодаря Господи – Учителю!
  Да Бъде Волята Ти!
  Благодарност и за Любовта с която ни провокираш, за да опознаваме себе си
  и заблудите в които живеем.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *