Волята на Бог/Тема 225

Скъпи Богусвидни, тема 225 от поредицата „Волята на Бог“ е Стихове.

Скъпи Мои деца, всеки знае, всеки може, но не всеки е Мъдър, така и вашата Богусвидна Мария Михаилова започна да ви учи, но не на Мъдрост, а на себелюбие, хвали се, и не се усеща, че се възгордява със страданието на собствения си брат, учи и се възгордява, че му помогнала, без да отрази Нашата Помощ в случая който описа, макар да не бе нищо кой знае какво, тя ви го предаде по начин, че да излезе героя в тази обикновена ситуация. С Учителя Дуно я оставихме с умисъл, за да може сега да я Предизвикаме с това което ви споделяме.
Скъпа Мария, недей да се възгордяваш, все още има много да Учиш, докато стигнеш нивото да учиш останалите, това което предаде на Богусвидните е информация, която се разпространява от много места и не е кой знае какво, без Нашето Участие. Ти се възгордяваш и с Иконите които поставяш, възгордяваш се със всяка ситуация която си имала, но единствените които Помогнаха, са вашите Духовни Водачи и най-вече АА Михаил и АА Рафаел, те Помогнаха, за да може и тази криза да отмине по най-добрия начин, но това не бе отразено по Смирения познат начин, а чрез Възгордяване, че можеш много и помагаш много, а чак толкова много да си помагала, и да си страдала, е лъжа която Държим да излезе на яве, Държим да израстваш заедно със другите, като работиш по себе си, именно за това ви пагубно поведение, нямаш приятели, заради което си пренебрегвана, и заради което и боледувате заедно с брат ти, и двамата сте много себелюбиви, гордост без никакво покритие! Моята суровост е на място, но ти ще се разсърдиш, поведение на твоето ЕГО, което бе Смирено от Учителя Дуно, но ти започна да го връщаш! Как да ти Помагаме, ако ти не виждаш собствените си грешки, как да те Променяме, ако разчиташ само на ЕГОТО, погледни сериозна на тази обикновена ситуация, сравни я със страданието на роднини, които страдат повече от вас, които мизерстват за хляба, но ти винаги гледаш себе си. Брат ти го изключваме, той не е заявявал да бъде част от Богусвидни, но към теб ще Бъдем Сурови, защото все още не си се отблагодарила на Учителя Дуно, за Помощта която получаваш, все още във Вселената зее дупка от неблагодарност, смяташ че повърхностните ти приказки, които произлизат от ЕГОТО, са били достатъчни, или това, че си ги поканила на обяд, Учителя Дуно те Изведе на Светло, усети че Светлината е в теб, ако не бе Той, още щеше да тънеш в тинята в която сама се бе вкарала, но вече си застанала до Него и учиш останалите на себелюбие. Когато започнеш да пишеш стихове, тогава ще можеш да научиш и останалите на нещо, Любовта е това което ще ти Помогне, Любовта кара всички Богусвидни да Растат, и да се държат един за друг, няма да допуснем с Учителя Дуно, да се самоизтъкваш, това важи за всички, ако искате да помагате, то предайте информацията по Смирен начин, без да участва ЕГОТО, дори Надка не успя да го направи, но все пак, Мъдростта е предадена, без да носи някакви негативни последици, докато при теб, всичко бе на 100% нужда от страна на ЕГОТО, не това че искаш да помагаш, а това че искаш да се хвалиш и Възгордяваш.

Скъпи Мои деца, нека това да бъде черна точка, която да ви показва, как не трябва да се държите, Молим ви, да не се отпускате, никога да не спирате да наблюдавате ЕГОТО, стремейки се максимално да го ограничавате. Все ви Говорим, че ЕГОТО е Дар, но само за тези които искат да Израстват, а за другите е наказание, АД който ви подсигурява цял живот мъчения, оплитайки се във собствените си илюзии и Роли. ЕГОТО е Дар само тогава, когато го използвате съзнателно за да може да Израствате, да се Освобождавате от оковите които сте си поставили, ЕГОТО е единственото ви оръжие и срещу злото, което непрекъснато усещате около вас, ако искате да бъдете Свободни, ако искате да живеете що годе щастливи, то трябва да работите по себе си, а това се случва като следите своето ЕГО, което едновременно е съдник и дар, едновременно ви учи и ви показва разликите между добро и зло, то е най-добрия ви Учител, за да може да стигнете до Светлината и Мен, то разбива Илюзии, борейки се със самия себе си, това е невидимото оръжие, което съм ви Дарил, и не ви е нужно друго нищо, ни книги, ни четивата в интернет, достатъчно е само да следите вашето ЕГО и ще Израстете до нивото на вашия Учител Дуно. Това е Дара който имате, но не бива разбран, вие сте на Земята, за да се научите на Любов, да се научите да си Помагате и да се Обединявате, имате всичко необходимо, за да бъде постигнато това. Не забравяте двете Ангелски Програми, които разработихме чрез Учителя Дуно и които ви Помагат изключително много, но и това не усещате, а днес се навършват две години от както ви казахме за тях, Програмите работят, Учителя Дуно ги усеща, макар да не са в първичния по-силен вариант. Програмите ви Помагат по невидим за вас начин, за да може да се предпазвате от ЕГОТО и заблудите с които ви оковава. Да, то може да ви вкара в собствения ви измислен капан, както случая при Красимир и Даниела, те сами си създадоха АД, от който трудно могат да излязат, Учителя работи с тях, но все пак от вас зависи дали работата няма да се окаже напразно, Учителя Работи и с Анна и Флориан, Работи със Диана и Моньо, само за да може да ви Помага, всеки който се е нуждаел от Помощ, който МЕ е Помолил за това, получава Помощта чрез Учителя, а той се изтощава, всеки ден усеща, че силите му намаляват, до кога ще издържи, това вече Димо ще може да сподели, защото е на път, за да може едновременно да ви Помогне, и едновременно да се прегледа при човека, на който има Истинско Любящо доверие, и единствено на него може да се довери!

Вашият Баща-Бог.
Учител Дуно Пора Парира.
29.01.2023 г


11 коментара
 • zelma каза:

  Waiting patiently for you to come home and fuck me! http://bitly.ws/znHX

 • Виолина каза:

  Благодаря, Господи! Благословен учителю,да имаш сили и здраве с Божията Воля и Благодат да се учим от Теб на смирение и любов! Благодаря на всички светли йерархии за помощта!

 • Мария Филипова каза:

  Благодаря,Господи и Учителю!Прости ми,Господи за слабостите,грешките,които допускам!Любов и благодарност за всичко!❤️❤️❤️

 • Марийка каза:

  Благодаря, Господи!Благодаря, Учителю!Бъдете благословени за грижите и любовта!Има още много да учим Божествената наука, много сме изостанали, казват, че тука на Земята сега са повтарачите на човечеството, и ще излезе ,че е истина!

 • Diana Petkova каза:

  Благодаря ви Господи и Учителю Дуно Пора Парира! Благодаря да вашите бащински грижи!Трябва да работим неуморно за прилагане на всичко което ни посочвате като пропуски та дело!Благодаря ви от сърце! 💞💞🙏

 • Пенка Димитрова каза:

  Благодаря ТИ Господи, Благодаря ТИ Учителю!Бъди благословен,Благодаря за целия труд и сили,който полагаш за всеки и всичко ❤️

 • Николай Славов каза:

  Благодаря ти Татко и Учителю! ❤️

 • Георги Йорданов каза:

  Благодаря ви Господи! Благодаря ти Учителю Дуно Пора Парира!🙏❤️

 • Стефка Илиева каза:

  Безкрайно благодаря,Господи и Учителю Дуно Пора Парира!

 • Лилия Иванова каза:

  Благодаря!❤❤❤

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *