Дух, Душа и Тяло/16.02.2023

Скъпи Сродни Души, обръщам се към всички в днешната тема, в „Дух, Душа и Тяло“ – Любов.

Любовта – необятна Енергия която винаги е спасявала човечеството, дали ще бъде към семейство, Народ или Земя, Любовта винаги ни е Помагала да се изправим, и да поемем здраво животите си, преодолявайки страхове и болести. Но няма да говоря за нашата Любов, а за Божествената, защото тя е Истинска, но все още не разбрана от нас, все още не сме я опознали дори повърхностно. На мен ми бе нужно три години, докато започна да разбирам, какво е Божествена Любов, да усетя разликата от нашата, да я сравня, изказвайки го в тази статия.

Божествената Любов е Сила, тя ни Помага, тя ни Лекува, тя ни Изчиства, но как се постига подобна Любов, как можем да я овладеем, за да бъдем и ние в Помощ. Единственото което ни е нужно, са нашите Сърца, нищо друго от нашите организми, не може да изпита подобна Силна Любов. Всеки ден Говорим с Бог, и всеки път не мога да спра да се удивлявам на всички добродетели, които са част от Божествената Любов, заедно като в симбиоза, Балансирани с негативните, защото не можеш да изпиташ Божествена Любов, ако не си способен да изпиташ и негативи. Това може да ви подскаже, че негативите ни, не са случайни, само който е изстрадал, само той е Изпълнен с Мъдростта, което ме навежда на мисълта, какво трябва да си преживял, за да станеш Бог, до каква степен Душата трябва да се извиси, което е свързано с негативи и страдания, за да може да започне да Обича Безпрекословно Всеки и Всичко, видял цялата мъка на Вселената, знаейки колко страдание има навсякъде, което всъщност определя, за да можеш да изпиташ Божествена Любов. Само когато си видял цялата мъка, само тогава не допускаш нищо от това, което е предизвиквало мъката, но тук идва Баланса, той е най-труден за постигане, защото, ако изпитваш само добро, както съм Ви казвал, то няма да имаме примера за лошо, как да успеем едновременно да Творим само добро, както Бог, и едновременно да не отстраняваме злото напълно, за да имаме вечния пример за него. Именно тези мой думи дават отговор на повечето ви въпроси, защо Бог допуска да ни се случва нещо лошо – именно за да изстрадаме, и никога повече да не го допускаме. Идва следващия въпрос, ами ако всички постигнем Божествена Любов, нямайки примера за лошо, какво ще правим, ако Бог Изчисти цялата Вселена, със всичките жители които сме по Планетите, от къде ще черпим примера за лошо? Бог ми Сподели, че живота е кръговрат, както е в микро план, така е и в макро, това ще рече, че нашата Вселена ще се превърне във микро план, а макро ще бъде сбора на всички Вселени, така че, Примера ще го имаме винаги. Тогава ще се налага да се Прераждаме в други Вселени, за да поддържаме Светлината, имайки примера от там, а това е безкраен Процес. Вселените са устроени така, че да се саморазвиват, което автоматично води до другия въпрос, ами ако всички Вселени се Изчистят, то тогава накъде? Именно тогава идва рестарт, защото ще загубим примера за това, какво е лошо – много лош сценарий. До сега, доколкото виждам, никога не се е стигано до него, единствено са се Прераждали на други Планети, и никога не е спирал примера за лошото. Това няма да го мислим, важно е да знаем, как и докъде ще стигнем, единствения от нас, който има директна връзка с друга Вселена, е Георги Добрев, Бог Държеше да ви го споделя и да знам, че Помощта към нас е от всякъде!

Бог – олицетворение на Божествената Любов, Душа която е постигнала такова съвършенство, изстрадала е толкова много, че не може да твори лошо, а единствено да Помага, Душа която е видяла все що може да измислим и да фантазираме за лошо, Душа която може всичко и има Силата да бъде навсякъде, да се разкъса на билярди парчета, и всяко негово парче да има същата Сила, както Цялото. Това е необятна Сила, за която пък не знаем абсолютно нищо, до колко далеч може да стигне една Душа в своето Духовно Израстване, знаейки колко Енергия изразходвам в момента, за да мога да Помагам, знам и се удивлявам на Силата на Бог.

Бог произлиза от Планета наречена „Цивитон“, така поне го чувам, тя не е от нашата Вселена, тамошните жители се смятат за най-старите Същества на всички Вселени които са познати, не на нас, а на тях, те са обиколили все що има Планети, били са на всякъде, техните Прераждания са цифра, която не мога да разбера, или знанията ми не са достатъчни, но са видели толкова много мъка и жестокост, че с това са успели да се Извисят. На 89% от тях са Богове, но само най-добрите управляват Вселена, само тези които са постигнали знанието на Цялата Вселена, могат да я управляват. Знам още, че когато те са били в нашия Етап, в който ние сме в момента, Слънцето е било само едно, говоря за нашата Вселена, сега са три, но не можем да разберем това с нашите оскъдни възможности, това ще рече, че около всяко слънце има Галактика, във всяка Галактика пребивават поне три Светли Същности, в зависимост от Планетата която са, така се казват, ние сме Земляни, те са Арктурианци и всичките наименования които има, не споменавам тъмни такива, така че ние не сме сами, всички сме Свързани, и отговорни за тази Вселена.
Започва се от човека, семейство, град, държава, континент, Земя, Галактика, Вселена и така нататък, започва се от най ниското стъпало, това е нашата вътрешна работа, и постепенно се изкачваме нагоре. Йерархия има на всички нива, тези които са най-долу, имат най-много заблуди, колкото по-нагоре се изкачваш, толкова повече Истини знаеш, така докато не стигнеш ниво на Бог, тогава се Прераждаш само на Планетата „Цивитон“, за да продължиш своя растеш, и ако бъдеш достатъчно упорит, ще можеш да се Превърнеш в Бог на Вселена, така както е нашият Бог. Той се намира чисто сам на Планета която няма да назова, само така може да подържа себе си чист, само така може да управлява цялата Вселена, за да ни Води все повече към Него и Божествената Любов, която също има степени, те са около 3475 степенна на Божествена Любов – разбирате ли, че наистина сме деца, които до пръв ще се учат и ще опознават Света, до пръв ще различаваме добро от зло, до пръв ще се учим да допускаме злото, за да се научим на добро!

Учител Дуно Пора Парира.
Обичам Ви!❤️
16.02.2023 г


2 коментара
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Учителю за интересната информация! Колко е Величествена Вселената!И БОГ който води всичко и всички Вселени!Виждам че много трудно се постига Божественна Любов! Но информацията е безценна за нас!Благодаря ви! 🙏💞💞💞🙏

  • Мариянка Ангелова каза:

    Благодаря ти Учиителю Сен Дуно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *