Предизвикателство/23.02.2023

Скъпи Богусвидни, днес Недялка Гешкова ще бъде Предизвикана от Бог и Мен!

Скъпо Мое дете, отново ще те Подложа на Изпитания, но вече си много по-силна от преди време, когато за малко щеше да отречеш Мен и Богусвидни, сега се надяваме да си много по-мъдра, виждайки Любовта в това което ще ти Споделим, защото то ще ти Помогне да Осъзнаеш, че ти си от специално тесто, месим те, за да бухнеш, Хранейки Всеки и Всичко, така че, нямам да имам милост към теб, ще те Подлагам на все по-сериозни Изпитания, които винаги ще ти помагат, и винаги ще те приближават към твоето Щастие!
Не се тревожи за загубените приятели, в трудност се вижда кой е Истински, и кой е бил само познат. Ти до сега не си имала ни един Истински Приятел, което се промени, вече ги имаш, и то в изобилие, всеки от Богусвидни е готов да ти помогне, не само да се весели, което е Дар за теб който все още не си Оценила, и трябва да ни Благодариш много, че ти Дарих ме това, което винаги ти е липсвало. Другата неблагодарност е към Учител Дуно, на него също не трябва никога да спираш да Благодариш, защото той те изведе от тъмнината и нещастието, показвайки ти Светлина, за която все копнееше. Сега е Светло в Сърцето ти, всичко около теб е същото, не можахме да променим ни един от твоите близки, но ти Осъзна много Мъдрости, което ти Помогна да Приемаш с Разбиране всеки, без да ги съдиш за тяхното невежество, без да храниш негативни чувства към тях, можеш много да говориш, но не генерираш ни една негативна Енергия, което е важното, да не вредиш, а само да се стремиш да Помагаш. Друго което трябва да Балансираш, вкарвайки Благодарността е, за Димитър, той е най-истинския ти син, той е най-истинския ти другар, за него давай всичко, за него дай и живота, защото той е ти, и ти си той, вие имате една Карма и една Мисия, ти я започна, а той ще я довърши, той всъщност ще излекува другите ти две деца, към това е Воден и ще им Покаже какво е да Обичаш Истински, защото Сърцата на другите ти две деца са напълно затворени, до тях също е трудно да стигнем, но всичко с времето си. Ние Работим за това, всички да Постигнете щастие, което ще бъде и твоето щастие! Ти нямаш други мечти, не копнееш за нищо материално, и така трябва да бъде, задоволяваш се с това което имаш, а Ние имаме Грижата да ти Подсигурим Истински важните неща за теб, и това са твоите Прекрасни Взаимоотношения, за което започни да Благодариш от сега, всичко е в ход, и е въпрос на време да бъде Сбъднат всеки един Мой Промисъл.
Твоята Мисия е в Ход, заедно с твоето Чистене, чувайки МЕ, знаеш че това е тежест за всеки който го е постигнал, защото АЗ ще го Водя към това, да бъде Истински, да бъде Истински Мой Служител и да Бъде другар и съмишленик на Учител Дуно, а ти си сред първите които са го подслонили, това ще продължи и за напред, готви се за това, да пренебрегваш децата си, само за да го посрещнеш, готви се за това да избираш – капризите на двете ти деца, или да изпълниш Промислите които Съм ти Дарил. Избора е ясен, но все още не си го осъзнала, нищо не е по важно от това, да си винаги свързана със Светлината, защото Светлината ще Освети твоите деца. Замисли се над тези думи, тук имаш съмнения, които ти Пречат, но в съмнението ще намериш Истината, а Истината съм АЗ, ако сме винаги в ЕДНО, то това Помага и на твоите деца, ако винаги избираш Светлината, то винаги Светлината ще ти Помага, загубиш ли я, губиш всичко, това са твоите крайности, с които ни е трудно да се справим на този Етап, но това не означа, че в предстоящите събития, няма да успеем, тогава ще бъде Истинската работа над твоето ЕГО и поемането на контрол над него от твоя страна, тогава ще започнеш да дишаш Леко и Спокойно, Освобождавайки се от още окови които то ти е поставило, усещайки Свободата от това, да бъде Свободна и Чиста, Свободна и удовлетворена от работата която ще извършваш.

Твоят Баща-Бог.
Учител Дуно Пора Парира.
23.02.2023г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *