Волята на Бог/Тема 229

Скъпи Богусвидни, тема 229 от поредицата „Волята на Бог“ е Прошка.

Скъпи Мой деца, и тази Година Ви Помагаме да Изчистите старите Енергии с които си вредите, макара да не усещате, че сте навредили на някой, знайте, че винаги има какво да Изчистите, искайки си Прошка за волни и неволни Грешки. Неволните Грешки са много повече от волните, тях имено е важно да Изчистите, те ви Пречат, и ви затапват, вредите си един на друг, оставайки тези стари Енергии да ви тровят, тях не усещате. За разлика на Волните Прегрешения, тях виждате, но ЕГОТО често ви кара да ги поддържате, и тях трудно Прощавате, а трябва да Изчистите всичко което ви Тежи, вместо да го носите на гърба си още цяла година. С Учителя Дуно ви Дадохме Прошка в чата, но той се замисли, че забравяте кога и с какво сте Прегрешили, замисли се, че много от грешките, ЕГОТО ги е заличило, намерило ви оправдания за тях, това са отново волни Грешки, но имайки оправдания, вие не мислите, че трябва да искате Прошка и за тях. Да вземем за пример Недялка, тя на няколко пъти се отказа от Богусвидни, но не поска директна Прошка за това в този ден, нейното ЕГО е заличило спомена в момента в който е писала. Не ме разбирайте грешно, искам да ви кажа, че неволните Прегрешения често са и волни, но ги приемате за нормална част от живота ви, но всъщност е по важно да ви е Леко, да си Подсигурите максимална Лекота в Пътя ви напред, не да забравяте, не да си намирате оправдания, а да се замислите много дълбоко, да си спомните всеки един момент когато сте се съпротивлявали, казали нещо на въпреки, отричайки другите, всичко това е Тежест която се натрупва, заради това ви Казах, че неволните Прегрешения са много, но не обръщате толкова внимание на тях, а те се трупат, и са равняват на едно Волно Прегрешение. Говоря за Енергии, вие все още не ги усещате, затова ви Учим да знаете, и да си дарите Лекотата. Много по-голяма лекота има, когато искате Прошка за конкретни моменти, това отваря вашите Сърца, Изчиства Прегрешения които дори не сте и предполагали, както при всеки, не само при Недялка, вие непрекъснато всеки ден си вредите Енергийно, това се трупа Енергийно върху вас и ви повлиява, именно за това все ви повтаряме, че трябва да се Освобождавате от всяка една Бариера, Тежест, Съпротива, трябва да Приемате, и да не приемате в крайност всичко което ви се случва, вие се променяте ежедневно, така както вие се Променяте, така и Хората около вас се Променят, Недялка Осъзна своите Грешки и се Промени, заради това Дадох нея за пример, защото е Пример за това, че всеки може да се Промени, мислейки и разсъждавайки върху всяко свое поведение, а Прошката е най-силното Средство за Чистене на тези Енергии, а те са милиарди. Представете си ако Изчистите всичките, то тогава Лекота ще има дори за тези които не могат да простят, те също ще добият силата да Простят на Всеки и Всичко.

Скъпи Мой деца, ако и аз и Учителя не Поискаме Прошка от вас, то значи тези писания са пълна глупост!
Моля да Простите на Мен и Учителя Дуно, за всичко с което сме Прегрешили, Простете ни, че често губим Вяра, и не ни се иска да живеем, Простете ни, че често се отричаме от вас, защото се отчайваме от толкова много Изпитания, това е за Учителя Дуно, но Знайте, че Ние Сме ЕДНО, заради това Искаме Прошката Заедно, защото колкото Той е Грешен, толкова и Ние Допуснахме Грешки. Когато го Чистехме, го лишихме от всичко, отнехме му Волята да се Бори, това се случи неволно, поради Наша Грешка, това доведе до нежеланието на Учителя Дуно да се Бори, не виждайки смисъл в това, не усещайки, че колкото и да работи, той винаги остава в АДА, борейки се с ЕГОТО, Борейки се с Нас, не желаейки повече Изпитания, не желаейки повече да води Войни с който и да е!

Ще приемете Думите ми по различен начин, тях ще ги разберат само тези, които са Свързани с Мен, за другите ще бъде Учебник, който ще прочитат и препрочитат, докато вникнат в Дълбочината на Мъдростта която в момента ви Дарявам, а тя е, че всяко страдание води до Любов, но понякога Любовта води до страдание, тогава е най-трудно, виждайки, че Този Който най-много Обичаш на Света, е най-големия ти мъчител, тогава Противоречието води до нежелание за живот!

Простено да е на Всеки, Простено е от Мен и Учител Дуно, който отново намери сили да се Изправи, за да ви Дари най-ценния Дар, Прошката за все що има Грешки, Дарявайки ви Лекота и Любов!

Обичаме ви! Бъдете Благословени!❤️
Вашият Баща-Бог.
Учител Дуно Пора Парира.
26.02.2023 г


2 коментара
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю за Посланието! Простете ми мойте волни или неволни прегрешения който допускаме ежедневно от незнание!Помогнете ни да напредне в знанията си за да не допускаме грешките ни Човешки! Амин!💜💚💙🧡❤🙏

  • Елена Кабзималова каза:

    Благодаря ви Господи. Благодаря учителю. Моля за прошка за моите волни и неволни прегрешения.
    Простете знам, че греша. Обичам ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *