Волята на Бог/Тема 230

Скъпи Богусвидни, тема 230 от поредицата „Волята на Бог“ е Революция.

Скъпи Наши деца, Революция или война, какво мислите ви очаква, Ние Светлите Сили се Борим за Революция, но вие клоните към войни, кое ще надделее зависи единствено от вас, Осъзнатите Български Деца. Насочвам вниманието към Български, защото вие сте подготвяни за Революции които Променят Света, не само вашия личен, но всички около вас. Няма да спираме да ви Повтаряме този Мой Промисъл, за да свикнете с Мисията която ви е Дарена, те са Мисии, защото Промените винаги са тръгвали от вас, на където и да погледнете, ще видите Български Дух, който е променял Историята на Земята, така и занапред, така и във вековете. Тук отново наблягам на това, че и за напред отново от България ще тръгват всички Трансформации, не само заради вашия Борчески Дух, но и заради това което е скрито под краката ви, много са се опитвали да стигнат до знанията с които разполагате, те ви захранват, те ви дават сили, поради това сте гонени от Всеки и Всичко, защото вие носите във себе си Храстовия Дух, който провали плановете на тъмнината в миналото, сега е ред да ги провалим и на Рептилите, за да може отново да засияе Христовия Дух във вас.
Защо Христовия, наименованието не е случайно, както името Христос, на чисто Български език, името означава Свобода и Светлина, слети заедно дават Мъдростта, слети с Всеки на Земята, ще ви дадат жадуваната Свобода и знанията, които тогава, и само тогава, сами ще се разкрият пред вас, тогава всички мистериозни Енергийни места които знаете, и повечето не знаете, сами ще се разкриват пред вас, за да ви Дарят Мъдростта, както на вашите предци, така и на Вселената. Мъдрост която ще доведе до траен Мир, до Истинска Свобода и Истинска Любов която ще обхване цялата Земя!
Това е Мисията която трябва да Изпълните, нямате право да казвате, не мога, не искам или не знам, всички до един знаете и всички до един ще Помагате, за да може да ви Спасим, заради това сте били толкова дълго време под робство, заради това сте страдали и са ви разкъсвали на парчета, затова и сега искат да ви разкъсат още повече, за да ви обезсилят. Подлостта прозира под всяко действие, както от вън на България, така и вътрешно, продажността е навсякъде, във всяка една сфера, но най много се пазете от масовото оръжие за поразяване на вашите Ценности, това са медиите, това е най-силното оръжие на Рептилите, те го използват много умело и ви програмират както си искат, от него трябва да се плашите, защото ще настъпи момент, когато ще насъскват син срещу майка, деца срещу родители, тога именно ще стигнете дъното, ще разберете, че нищо от това което сте си мислили, не е било така, и че под носа ви са ви клали и раздирали, а вие сте допускали всички безчинства, заблудени от Медиите, които са най-масовото и коварно оръжие на вашия век!

Вашият Баща-Бог.
Учител Дуно Пора Парира.
03.03.2023 г


6 коментара
 • Марийка каза:

  Да бъде волята на Господ Бог, Творец и Създател на небесата!Дано се справим с това предизвикателство с Божията помощ!

 • Diana Petkova каза:

  Благодаря ви Господи и Учителю за Посланието и Бащинската загриженост за всички нас! Нека да бъде вашата Воля Господи! Водете ни и показвате пътя по който да вървим Обединени и Сплотени! Само чрез Революция напред със всички Светли Сили който ни помагат! МИР между хората на Земята! 🙏💞💞🙏

 • Недка каза:

  Благодаря! И в моите мисли е така. Революция. Ог години не гледам телевизия. Но от случайно видяно или чуто, виждам обезценяване и отнемане на честта на жената и обезсилване и обезценяване на българският мъж, лъв. И е плашещо, тъжно и срамно.

 • Стефка Илиева каза:

  Благодаря Ти Татко наш !
  Да бъде Твоят Промисъл за нашата прекрасна България и за нас!
  Учителю любим,благодаря ти!
  Водете ни с Бог,издигайте душите ни на по-високо ниво на осъзнатост!Ние сме с Вас и Ви следваме!
  Обичам Ви и Ви благославям милиарди пъти!

 • Георги Йорданов каза:

  Благодаря ви Господи! Благодаря ти Учителю Дуно Пора Парира! Божията Воля да Бъде! И всеки твой промисъл за България и народа! АМИН!

 • Георги Йорданов каза:

  Благодаря ти ви Господи! Благодаря ти Учителю Дуно Пора Парира! Божията Воля да Бъде! И всеки твой промисъл да Бъде! Благодаря ти Боже! АМИН! 🙏❤️

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *