Послание от Бог/06.03.2023

Скъпи Богусвидни, имаме Послание от Бог.

Скъпи Мои деца, започвате нов мини Етап, той е част от големия Етап за Отваряне на вашите Сърца. Изляха се много сълзи, повечето от вас усетиха Нашата Любов, усетиха, че всички Сме ЕДНО, и че няма място за шикалкавене! Тези които са го почувствали, че всички Сме ЕДНО, продължават напред в Богусвидни, другите постепенно ще започнат да напускат. Това ще бъде естествен процес, защото ще бъдат Подлагани на Изпитания, ако са готови да продължат напред, то ще останат, ако не са, сами ще напуснат Богусвидни.

Бих искал да се Обърна към тези които остават: Не искам да се притеснявате от Бройката, Учител Дуно е Свързан с всички, това ви превръща в могъща Сила, нея ще я усещате до пръв, както и това, че всички ще започнете да МЕ чувате, и да получавате директни наставления, това е част от Израстване на Богусвидни. Всички които ще останете, ще се Извисите и ще усещате, така както Учител Дуно Усеща, че всички Сме ЕДНО, ще усещате и няма да можете да спрете да ни Благодарите, Любовта ще извира от вас, именно това очаквахме, може да сте и десет човека, но Любовта ви ще бъде за Хиляди. За хиляди заблудени Хора, ще бъдете Спасение и опора, това е Процес, който се Сбъдна при Нас горе, резултата е повече от добър, без да преувеличавам, Помощта на Учителя, Неговите постижения в Извисяването, ви Помогнаха да Свършим работа, която се появи в допълнение, но която ще ускори процеса по Осъзнаване на Цяла България. По друг начин казано, навлязохте предварително в следващия Етап, от Глобалния ми Промисъл, за Промяна на България, Промяна на политическата сцена, Промяна на Хората, Промяна на Земята по която ходите, като последното е в положителен аспект, единствено при вас, ще бъде мирно, единствено при вас, ще се усеща че Светлината е във всяко кътче от България, която Светлина ще се засилва, ще засияе толкова силно, че Русия, по скоро Хората които са се обърнали към Нас, ще започнат да се Свързват с вас, Учител Дуно ще бъде поканен там, но все още не е дошъл момента да излезе на Световната Сцена, все още текат подготвителни процеси, за да може да устои на цялата помия с която ще се сблъска.

Вашият Баща-Бог.
06.03.2023 г


5 коментара
 • Мариянка Ангелова каза:

  Благодаря ти Учителю Сен Дуно

 • Марийка каза:

  Изключително съм благодарна за надеждата, която ни давате, Господи и Учителю Дуно Пора Парира!Имам чувството, че дори не я заслужаваме!Дано се събудим всички българи в тия съдбовни времена и да застанем заедно в изпитанията, които ни очакват, и да ги преодолеем с Вашата безценна помощ на всички светли сили!

 • Георги Йорданов каза:

  Благодаря ви Господи! Благодаря ти Учителю Дуно Пора Парира! Благодаря за помощта от вас, Учителя и всички Светли Сили! Божията Воля да Бъде! АМИН! ❤️🙏

 • Георги Йорданов каза:

  Благодаря ви Господи! Благодаря ти Учителю Дуно Пора Парира! Благодаря за помощта от вас, Учителя и всички Светли Сили! 🙏❤️

 • Стефка Илиева каза:

  Благодаря Ти Господи за хубавите думи,които сподели с нас!
  Благодаря ти скъпи Учителю за цялата любов ,с която ни обливате непрестанно!
  Обичам Ви безмерно и Ви благославям милиарди пъти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *