Волята на Бог/Тема 231

Скъпи Богусвидни, тема 231 от поредицата „Волята на Бог“ е Пулс.

Скъпи Мои деца, вече е време да ви напрегнем, да започнете да виждате повече, от това което в момента можете да усетите, по скоро ще трябва да насочваме вниманието ви към определени теми, които са пагубни за вас, заради това ще Помолим Учител Дуно да възобнови темата „Рецепти за Божествена Любов“, в която разисквате, както това което ви Помага да Разгънете вашите Сърца, стремейки се да почувствате Нашата Божествена Любов, така и нещата които ви пречат, Импулси които ще вкарваме във вас, заедно с Учител Дуно, за да може да се замисляте и коригирате, както поведения, талка и мисли. Времената в които живеете изискват от ва по-будно съзнание, да разсъждавате, или като цяло да започнете да мислите. Ще дам пример с Надежда за това, че не мислите, макар да е до Учител Дуно, живеят на семейни начала, тя не успява да премахне програмите които я карат да действа по сегашния си начин, които я карат да извършва всичко автоматично, без да влага каквато и да е мисъл, а трябваше до сега да е започнала да се замисля за многото си себелюбиви поведения и мисли, трябваше до сега да започне да се Променя осезаемо. Но не всички сте способни на това, заради това и подхождаме по различен начин към всеки, към някой грубо, с други по-полека, тези които са по не осъзнати, с тях работим внимателно, те не могат да разберат какво точно Искаме да Променим в тях, обиждат се, държат се грубо към близки, не осъзнават, че те са причината за всичките неразбирателства които има в семейството. Такъв е случая Надежда, тя знае, че искаме да я Променяме, знае го, но не го приема, знае че всичко е за добро, но не иска да се Променя, как бихте подходили вие, ако сте на Наше място, непрекъснато и подаваме Импулси за промяна, Учителя Дуно непрекъснато полага огромни усилия, той също действа много внимателно, с цел да не прерасне всичко във война, която се оказва неизбежна, която се оказва единствения Път за нейното Осъзнаване.
През последните дни и дадохме много теми за размисъл, какво мислите се случи, всички бяха отхвърлени елегантно от нейното ЕГО, с безбройните заблуди които има, и тя се стреми да продължи всичко по старому, но вече с много голямо лицемерие, може да излъже себе си, но не Нас и Учител Дуно, който усеща Енергиите, не това с което иска да го излъже, той се води от Енергии, и тях усеща като Истинско Поведение. Това го уморява, непрекъснато ни се Моли да му Помагаме, макар да е приел всичко за Изпитание, че трябва да се научи на все що има гадости по Света, поради Мисията която има, и за радост на Нас успява, успява да запази самоконтрол, да запази себе си в тази лицемерна обстановка, а той Вибрира на много високи вибрации, ние го поставихме в ситуация на много ниски вибрации, което в буквалния смисъл го убива, заради това се отдаде на работа, гледане на телевизия, все с що може да се разсее, за да спре да усеща и мисли, само тогава намира покой, макар напоследък и това да не му се отдава.
Към него действаме също много внимателно, но тук се налага, психиката му е изострена, отвикнал е от подобен лицемерен живот, и тем подобни неосъзнати битовизми, винаги е контролирал ситуациите, винаги е успявал да повдигне Вибрациите на всеки около него, но сега се затруднява, защото е отговорен, защото не можем да го научим да бъде повърхностен, не безразличен, а да приема всичко като нещо временно, макар в работата да успява, в личен план му е трудно. Работи, опитва се да го постигне, непрекъснато контролира ЕГОТО да не създава негативно отношение към Надежда, това го изтощава, но не спира, всяка вече си ляга рано, защото не са му стигнали силите да води тези войни. Преди това извършвахме Изпитания, преди това бяха Лечения, така минават Изпитания след Изпитания и от много време не си е легнал спокойно, винаги се налага да му Помогнем, да си каже Молитвите, да се подготви за сън, помагаме му в разходки, напоследък се налага да му Помагаме и в най-дребните занимания които има, само за да може да издържи цял ден, само за да може да му Помогнем да променя себе си, неспиращ процес, разлисти нещо, а отдолу се появява друго, което също трябва да Отработи, тъкмо си мислеше, че е намерил другар в Живота който да го разбира истински, но всъщност се оказа, че и за това трябва да води войни, и да Променя себе си, за да може всичко да е наред. Надежда не знае и половината от войните които Учител Дуно води със себе си, и то защото не мисли, и то защото не иска да се Разгръща, спря процеса преди месец и половина, когато се пречупи, но се оказа, че ЕГОТО е по-силно от желанието и да бъде повече от това, което е, иска, но не и се работи, иска, но не полага усиля за това. Поради това, вече се оформи като належащо, раздялата им за известно време, макар да го знаехте от по-рано, важно е да кажем Истината каквато е, без лицемерие, без да щадим никой от двамата. Учител Дуно усеща, че натам вървят нещата, подготвя се психически за това, а Надежда, тя си е подготвена, защото мисленето е повърхностно, а така вземате лесни решения, за които впоследствие съжалявате от цялото си Сърце!

Вашият Баща-Бог.
07.03.2023 г


1 коментар
  • Диана Христова Петкова каза:

    Господи и Учителю Надежда Благодаря за Посланието! Но ми се искаше Надежда да положи по вече старание и да бъде до рамото на Учителя и двамата заедно в синхрон да преминават от една задача към друга!Може би трябва малко по вече време!Господи твоята воля да бъде! Това се отнася и за всички нас който сме сега във въплъщение!Никой не е безгрешен само нашия Отец Небесен! Амин! 🙏💞💞

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *