Предизвикателство/16.03.2023

Скъпи Богусвидни, днес участва в „Предизвикателство“ Недка Даскалова.

Скъпо Мое дете, ти си повече от Мои Служител, защото твоя Живот е Воден вече от три десетилетия, това са тридесет години, в които постепенно те Водехме, и Приобщавахме в Духовността, а вече и към Цялото. Пътя ти премина през много Предизвикателства, несгоди, катастрофа, проблеми – за Нас Предизвикателства. При всяко едно, ти се проваляше, но Ние Трансформирахме всичко в добро. Провалите ти продължават, но вече си много по Осъзната, вече НИ усещаш, усещаш повече Св. Иван Рилски, който винаги е бил до теб, винаги ти е Помагал да изграждаш Вярата в Мен, Помага ти да Преодоляваш кризите които те съпътстват и наблягам най-вече на тях. Ти Изкупваш една от тежките Карми които човек може да има, това е Неблагодарността към Мен, и с Радост ти съобщаваме, че почти Отработи Кармата, остана още мъничко, и ще разбереш цялата Истина, защо си неблагодарна, и защо е трябвало да минеш през всичко това, както и това което ти предстои. Както Казваме, последните няколко метра са най-трудни, но ще получиш и много Помощ, като начало се уповавай безпрекословно на Учител Дуно, от него ще вземеш всичко което ти е необходимо, крайната цел, или резултата ще ти хареса, той ще те Освободи, ще премахне всички Тежести от теб и децата ти. Съпруга ти ще се подобри, макар той да не успява да Отработи две свой лични карми, ти впоследствие ще му помогнеш чрез знанията които си натрупала, ще успееш да бъдеш неговия учител, а впоследствие и двамата ще бъдете най-ревностните ми Служители, бидейки плътно ди Учител Дуно, в който се крие вашето щастие.

Бих Искал да Разясня, какво се случи във вчерашния ден. На Надежда и подадохме стара информация, която тя побърза да използва, с цел нейно оправдание, и започна да коментира Учителя, да разпространява информация за него, без да има позволението и правото на това. Мъдростта е начин на живот, не е научени фрази, тя не спази основния принцип, да не се бърка в чужди животи, това бе лична стара информация от преди 7 години, когато Учителя наистина бе обременен, и бе Воден за Изчистване на всички Тежести. Казвали сме ви, че той имаше, наблягам на имаше Кармата да Помогне на Цялата му Фамилия, да Отработи повечето им Негативи, и съответно да премахне Кармите които имат. Учител Дуно изпълни Своята Мисия, и това ви бе споделено, както и това, че го откъснахме Енергийно от Фамилията, Той не носи, нито Тежести от тях, нито вече има някакви Кармични задължения към тях, той е напълно Освободен от Всякакви Тежести, както и това да ги създава, единственото което има като Мисия е, да ви Води, като подържа непрестанна безусловна Чистота, както на Духа, така и от вън, помагайки на близки, на вас, на България и Земята, на Вселената и Нас, като ЕДНО Цяло. Скъпа Надежда, ти престъпи основни принципи, поради което си създаде Карма, Учител Дуно ти прости на Мига, но ти дори не съзря Изпитанието на което те Подложихме. Съревноваваш се с него, макар да твърдиш обратното, ти винаги искаш да знаеш повече, стремежа ти е подържан от ЕГОТО, което те владее по цял ден, не излизаш от неговия капан, винаги си под неговото влияние,. Заради това ти предстоят трудни месеци на депресия, защото неблагодарността ти Прерасна в Карма, която ти самата ще трябва да Отработваш. Никой няма да има правото да се намесва и да ти помага, ти сама избра по кой път да поемеш, мислейки си че много знаеш, а усещаш, че нищо не знаеш, но въпреки това парадираш и нараняваш Човека който е Всичко за теб, баща, приятел, съпруг и приятелка, Той е Всичко!

Скъпи Мои деца, не искаме да ви занимаваме с битовизми, но Уроците са за всички, който и да застане до Учител Дуно, винаги живота му ще е на показ, както той самия ви го е казвал, така и Ние го Повтаряме, че при него няма да има нищо скрито, всяка Емоция, всичко що преживява, ще ви бъде споделяно, за да се научите, че Свободата е най-важния Дар, не такава каквато ви я представя ЕГОТО, с безбройните Тежести, а напълно Свободен, без никакви задръжки и предразсъдъци. Учител Дуно е най-открития и честен Човек на Земята, в него няма нищо скрито и препокрито, каквото е отвътре, това ще чуете и от вън, но вашето ЕГО винаги изкривява информацията в негова полза, за да се Възгордеете, за да ви съжалят, и безброй Илюзии и Роли в които живеете. Вие сте мръсните, не Учител Дуно, Той работи денем и нощем, за да контролира всеки един аспект от Поведение и Мисли, да контролира ЕГОТО за което трябва само да Благодарите, и да се стремите поне малко да постигнете от Чистотата която ви Дарихме като Учител, Приятел и ваш Водач. Дар който до пръв ще оценявате и ще мечтаете да имате подобни Чисти приятели около вас, които винаги да ви разбират и да ви дават това от което имате нужда, а не да подхранват ЕГОТО чрез което сте нещастни.
Скъпа Недка, извиняваме се за отклонението, но съзри общото между теб и Надежда, всичко което Казах, къса е и теб, то ще ти Помогне да завършиш напълно Житейската си Мисия и вече напълно да се отдадеш на Служене и Творене на Моите и Ваши Чудеса!

Вашият Баща-Бог.
16.03.2023 г


1 коментар
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю за Посланието! Нека да бъде Волята на нашия Отец Небесен! Да живеем в Мир със себе си и другите! Амин 💞💞💞🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *