Благодарствена Молитва към Богородица и Св. Петка, че са ни Излекували

Преди да се започне Лечението, е нужно да си подсигурите вода от три извора, която винаги да присъства на Молитвите. За да ни се Помогне е нужно, да се четат на запалена свещ. Първо се чете Молитвата за Смирение, която да ни Помогне да Осъзнаем нелечимата Болест, да видим причините довели до нея, след което се чете Молитвата за Лечение, едва след което се чете тази Молитва. На края на всички Молитви си премиваме лицето с водата която е присъствала на Молитвите. Лечението се извършва минимум две седмици, сутрин и вечер.

Господи, първо към Теб се обръщаме и ТИ Благодарим, че ни Помигана и Излекува, че Премахна от нас причините позволили да се отдалечим от Теб, та да се разболеем. На Теб ти се Молим, Проводи нашата Майка Богородица, нашата Лечителка Св. Петка, та заедно с Теб да ни Помогнат, та никога повече Господи, никога да не се отдалечаваме от Теб!

Мила наша Богородице, Света Петка наша, Благодарим че ни Помогнахте, Водата Свята да ни Облее, заедно с Вашата Целебна Сила! Благодарим че ни Изпроводихте, до Портите Божествени, където Бог, нашия Баща ще ни Излекува, та никога повече тъмата да не ни съпровожда и винаги да виждаме ясно!

Помогнете ни, не виждаме вече, Помогнете да прогледнем, денем да сме винаги в Бяло, а нощем при Вас да бъдем, където Ангели и Архангели да ни Помагат, където Учителите Светли Ръка Полагат, та всичко с което сме се разболели, всичко в нищото да остане!

Водата Свята която Осветихте, да заличи тъмата, виждайки Бога как Протегнал е Ръка, виждайки Тебе Майчице Мила, виждайки Теб Св. Петка, виждайки Всички Светли Сили, които винаги сте до мене! В този труден час, на вас се Молим и Благодарим, че отново ни Помогнахте!

Не искам Господи да се вричам, ще сторя всичко що мога, казвам и дума оставям, та всичко да се хване, и нищо черно да не остане!

Благодарим, че ни Излекувахте, че всички сме ЕДНО, че можем на Вас да се уповаваме, на Вас да разчитаме, за Всеки и Всичко!

Господи, Твоята Воля да Бъде!

Сега и винаги и Вовеки Веков!

Благодарим Пресвета Богородица!

Благодарим Света Петка!

Благодарим Ангели и Архангели!

Благодарим Извисени Учители!

Амин! Аум! Аумен!


2 коментара
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю! Благодаря на света Богородица и света Петка Българска за помоща им в трудното време на нашия Духовен път!🙏💞💞🙏

  • Мариянка Ангелива каза:

    Благодаря ти Учиителю

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *