Послание от Бог/25.03.2023

Скъпи Богусвидни и Сродни Души, днешното Послание е заедно с АА Гавраил, Който Реши да ни Сподели Благи Вести.

Скъпи Деца на Бог, Скъпи Мои поклонници, вие всички сте Частица от Бог, а когато сте Обединени, сте Промисъла на Бог Променящ и Разрушаващ всичко което трябва вече да си тръгне от вас. Помните и четете това което е било в миналото, но то вече си е изпълнило Божия Промисъл, новите Промисли не ги знаете, и не ги четете, те ви се дават почти всеки ден. Непрекъснато Ви Помагаме, записвайте и си водете записки, това е Моя Съвет към вас, записките ще послужат за Фар, Верния Път по който да вървите. Вече не можем да говорим за миналото, като за нещо от което трябва да взимате пример, Примерите са пред вас, те са във самите вас, Всички от Богусвидни усетихте какво е Вяра, Обединение и Изцеление, всички до един, не можете да спрете да излъчвате Благодарността към Нас, като Мама Маги, нейната Благодарност захранва с много голям заряд вашия Егрегор на промяна на Цялата Майка Земя, тя самата ви Помага, без да знае това, нейните Емоции, излъчващи Енергии, се приближават все повече до Енергиите които Учител Дуно генерира, за да ви Помага! Тя ви Лекува, тя е Слънцето което ви Топли, с което ви Учи, Помага и ви Води, наравно с Учител Дуно! Тя изпълни своята Мисия, от тук насетне ще се радва на семената които пося, радост Неземна, която ще ви Помага и за напред. Бих искал да спомена и Надежда, която започна да усеща все повече, но и предстоят Изпитания, Премахване на многото и Заблуди и Илюзии. Трудна Мисия, трудни Изпитания, но тя стои в основата на това, Учител Дуно да има Сили след като излезе на Светло, и Реално Материализира Промислите на Бог, Промисъл който ще отнеме цялата му Жизнена Енергия, а рамо на което да се опре, все още няма. Ние Мислим за всичко, всичко вече се е Сбъднало при Нас, останаха някой дребни детайли, които да бъдат Отработени и Настроени, за да може Машината Богусвидни да заработи с пълни Сили, а това трябва да ви стресне, защото излизате на Светло, и ще бъдете разголени, което ще доведе до Лавина от Изпитания, тогава за всеки е предвидено рамо, Ние Сме до вас, но все още се нуждаете от Физическа подкрепа на ваш близък!
Благата Вест е Бог, Той винаги е с вас, у ви Помага във всеки един аспект, Обединението е факт, но Изпитанията за Оцеляване на Обединението предстоят, те ще ви каляват и Издигат до невероятни висини. На всеки е обещано да усети Истински и Реално Любовта Божия, тази радост ще ви Води и Носи напред и нагоре. Редиците ви ще изтъняват, но и допълват от млади Хора, от ваши деца и внуци, вие посадихте Бог в техните Сърца, всичко вече се Сбъдна при Нас, и то по много по-добър начин от първоначалния Промисъл, а Ние винаги се стремим с едно Наше Действие, да Помогнем по най-добрия начин на Всеки и Всичко. А Помощта излезе вече извън България, Промисъл който бе Предвиден за по-късен Етап, което е показателно за вашето Напредване, за Егрегора който вече повлиява и на други, Показателно е, че Свещената Война е във своя начален Стадии. Казвам Война, защото грозното предстои, до сега ви Учехме в Мирно Време, но сега когато ще настъпят първите ваши нападки, всичко ще е много трудно, тогава ще затвърдите всичко което сте научили като Мъдрост, ще Увеличите Вярата, което ще доведе до това, да бъдете щастливи по време на Война, както казвате и вие, всяко зло за добро, и всяко добро, не винаги води до добро!
Вашият Баща-Бог.
АА Гавраил.
Учител Дуно Пора Парира.
25.03.2023 г


2 коментара
  • Мариянка Ангелова каза:

    Благодаря ти Учителю Сен Дуно

  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Господи и АА Гавраил за Посланието и Добрата вест за всички нас!Мама Маги да е Честита и ти води и Направлява в нашето Обединение като едно семейство! Любов и Светлина да има в душите и сърцата ни! 🙏💞💞🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *