Молитва 2

Всеки ден се Молим, не разбирам Господи, защо не мога да започна да ТЕ чувам! Не разбирам, недоволствайки ТИ се Моля, да Помогнеш, да ме Освободиш от бариерите които имам!

Застанал съм Господи с чисто Сърце, макар да знам, че не мога, старая се да съм искрен, старая се да премахна злото в мен, не го Харесвам ЕГОТО, макар да си Казал, че ни е Учител! Много ми е трудно, все го гоня, не мога да Приема мислите, заблудите, коленичил ТИ се Моля, Помогни ми!

Помогни да спра да недоволствам, от Тебе и от ЕГО, да Приема Всичко, да Приема Заблуди, че те също ме Учат! Помогни ми Господи да не се огорчавам! Научи ме на търпение, ако мога Господи, и дълготърпение ще усвоя, само и само да намеря спокойствие, само и само да имам Чисти Взаимоотношения, с Вас, и с всеки друг!

Ето Господи, Дал си ми всичко, но отново Душата ми е неспокойна, ЕГОТО все ме заблуждава, в крайност изпадам, не мога Господи, не издържам на Свещената Война, която си Казал че е! Не издържам психически, все търся спокойствие, усещам че ЕГОТО все ме превзема, знам че не ТИ си виновен, Помогни ми Господи, Помогни ми, Помогни ми!

Господи, Твоята Воля да Бъде!

Слава Тебе!

Благодарим Ви!

Амин! Аум! Аумен!


1 коментар
  • Диана Христова Петкова каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю за Посланието Молитва!Господи твоята воля да бъде не моята!За всичко ви Благодаря! Амин! 💜💙💛🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *