Послание от Бог/02.04.2023

Скъпи Богусвидни и Сродни Души, имаме Послание от Бог.

Скъпи Мои деца, всеки започна Вътрешните Промените по различен начин, едни усещат силна съпротива, други си мислят дали всичко не е лудост, трети започват да отричат Всеки и Всичко. Всеки Път ще ви доведе до Мен и Учител Дуно! С умисъл непрекъснато включвам и него, за да свикнете с тази мисъл, за да започнете да се доверявате повече на всеки Промисъл, че съм намерил начина, чрез друг да ви Помогна. Замислете се, ако сте в клас, трябва да има Учител, дали ще бъда АЗ или някой с който Сме Слети, е без значение, имате Чист ваш Служител! Той не е само Мой, той ваш Той ви Напътства, Помага, Лекува, Дава ви Сили, така че, повече е Ваш Истински Служител, на когото можете да разчитате по всяко време, разбира се, стига да са основателни вашите искания, ако са обикновени житейски Изпитания, то спокойно ще бъдете отхвърлени.
Учител Дуно вече окончателно прие Своята Мисия на Учител на Учителите и Водач на Духовните Водачи, това е основната му задача, да Изгради от вас Истински Учители и Водачи, за да може да знаете и Потеглите по Пътя който ще ви подсигури всичко което желаете. Винаги Сме Казвали, че пътя на Промяната е труден, то във вашата Реалност няма лесно, трудно е само началото, тръгнете ли, то постепенно ще усетите, че ви става все по-леко, и рано или късно, както Учител Дуно прави, чрез постоянство, ще стигнете там за където сте се запътили!
Тези редове са насочени към тези които се смятат за луди или се съмняват в Моя Промисъл: В Делата на Учител Дуно, примера е последния фиктивен приятел Боян, който си позволява да съди другите, не виждайки собствената си отрова, Учител Дуно се нуждае от Подкрепа, това е неговата работа, която изисква средства, за да може да изпълни всеки Мои Промисъл, той ще харчи и ще изисква от вас да Внасяте Баланс във Вселената, защото и по този начин също ви Помага! Свикнете с тази мисъл, ако искате да видите книгите на бял лист, то ще съберете пари, и сами ще ги издадете, той ви ги Дарява, не оставя нищо за себе си, в момента в който ги завършва, ги публикува, така че да Помага! Единствено го спираме за книгата „Сливане с Бог“, нея ще използваме, за да му подсигурим средства, тя ще излезе окончателно в книга, както сме ви Казали – Библия за израстване и Сливане с Мен. Това е Моята Воля, а за Молитвеника и брошурата за Религиите, то ще трябва вие да се потрудите. Той е приключил с тях, Дарил ви ги е, от тук насетне вие сте на ход! Така се прави в семействата, помагате си един на друг, Учител Дуно ви е Помогнал да изгради основите на новото Учение, но вие ще трябва да се потрудите, за да довършите Промисъла МИ, да оформите къщата, да сготвите на майстора, всичко което е необходимо, като довършителна Работа. Казал Съм ви, че ще ви подсигуряваме работата която искате, и го Правим, вие се организирайте и го сторете, за да имате, за да можете и знаете, а какво е нужно, Учител Дуно ще ви Води, за да се случи по най-добрия начин, без напрежение,. Без излишни драми!

Вашият Баща-Бог.
02.04.2023 г


4 коментара
  • Мариянка Ангелова каза:

    Благодаря ти Учителю Сен Дуно

  • Недка Иванова каза:

    Благодаря, Господи, Учителю! Велик е твоят Промисъл и всички ние ще се водим по него.

  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Господи за Учителю за Посланието! Благодаря за всичко което правите за всички нас от семейството на Богусвидни! Трябва да се организираме и помогнем на Учителя за да се справи със финансовата част от неговите задължения! Благодарим ви Татко наш Небесен! Амин! 💞💕💖🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *