Киприянови Молитви

Предвождан от Божествения Дух, приел си Светлината на Богопознанието Киприяне, посрамявайки змията, и като си понесъл заедно с Богомъдрата Юстина мъченическия подвиг, заедно с нея моли Всемилостивата Троица, да ни Дари Велика Милост.

Слава на Отца и Сина и Светия Дух, и сега и винаги, и Вовеки веков.

Амин! Аум! Аумен!

Като помощници и горещи застъпници, освободете ни, прибягващите към вас с вяра, от нечистите страсти, Киприяне и Юстино, славни чрез благодатта на Духа.

Владико, Господи Иисусе Христе, Боже наш, Който Всички Държиш, ТИ си Свят и Благословен Цар на царете, Господар над господарите. ТИ Всемогъщи, Седиш в Светлина сред хиляди и милиони Ангели, Архангели и Светии. ТИ Знаеш, Боже мой, тайните на Твоя раб Киприян, защото аз не познавах Твоите Чудеса преди, Господи Вседържателю. ТИ Господи, Иисусе Христе, Благослови мене недостойния, за да стана достоен, да живея в Любов и послушание пред Твоите Светии. Моля ТЕ Господи, където влезе Магията, нека Твоето Милосърдие да я Разпръсне, защото и аз, Господи, бях много Грешен, а ТИ ме Възвърна в Правия Път. Аз задържах облаците, и те не пускаха дъжд; връзвах земята, и тя не даваше плод; листата не се разлистваха; стадата не даваха мляко; мъжете не се събираха с жените си и те не ставаха майки. Правех зимата лято, а лятото зима. Всичко, което можех да направя – правех! Затова Господи, Боже наш, приеми нашата смирена Молитва и направи така, че всеки който страда от лош дух, както и Твоите раби (имената), които са Вързани с Магия, с 72 степени, и са Омагьосани целогодишно от Магия, както и домът им, веднага където се прочете тази Молитва с Вяра в Тебе Боже, Твоите раби (имената) и домът им, да се Освободят от всяко зло, от всяка болест, от всякаква Магия, Уроки и от всяка сатанинска злоба. Нека Господи, Твоите раби бъдат Развързани и Освободени в Името на Отца и Сина и Светил Дух. Амин! Аум! Аумен! И откъдето и да е изпратена Магията, да се пръсне от Молитвите на Смирения Раб Киприян и със Силата на Честния и Животворящ Кръст, с който се Прогонва всяка вражеска сила. Амин! Аум! Аумен! Ако Магията е сложена в праг, или в желязо, или под ремък или в земя, или в дърво – да се пръсне като дим! Амин! Аум! Аумен! Ако е написана с мастило или с кръв човешка, или с кръв от добитък, или с каквото и да е друго нещо направена – да се пръсне и да се Освободят твоите раби (имената). Амин! Аум! Аумен! Ако Магията е вързана с много възли, или с кости прокарана, или с каквото и да е направена – да се освободят Божиите раби (имената) от всякакво влияние на нечистия дух и домът им да се Очисти от Демонските сили, така че с вдъхновение Твоите раби да казват: Господ е наш Закрилник! Той ни Помага, Помага ни, Помага ни! Няма да се уплашим от никакво зло, защото, ТИ Господи, си с нас! ТИ Господи, си с нас! Твоят Жезъл и Твоята Десница ни спасяват и успокояват! И така, Моля Те Господи, Боже Вседържателю, чуй Молитвите на Твоя раб Киприян, простри Твоята Мощна Десница и Милостиво погледни към Твоите раби (имената) и им изпрати Мирен Ангел, Верен Пазител на Душата и тялото, Който всякога да ги пази от всяко зло, за да славят нашия Изкупител и Избавител – сега и всякога и Вовеки веков.

Амин! Аум! Аумен!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *