Дух, Душа и Тяло/06.04.2023

Скъпи Сродни Души, темата в „Дух, Душа и Тяло“ е Кръвосмешения.

Скъпи Сродни Души, много тежка тема, но трябва да я засегнем!
Напоследък Бог Помага на Надежда да навлезе в проблемите на този Грях, който носи Тежестта със себе си девет поредни Прераждания, и във всяко от тях непрекъснато се Работи за Изчистване. При Кръвосмешение, кръвта ни става много гъста, води до болести и Карми, но най-лошото е, че засяга нашето ДНК, което започва постепенно да губи връзките между двойки Хромозоми, най вече се засилва връзката на Страха, двойката Хромозома които отговарят за всичките страхове които имаме и поддържаме. Именно поради това, за да може да ни бъде Помогнато, Бог започна да ни Дарява Информация в тази насока, за да може да включим и това в Богусвидно Лечение, но като отделен Процес на Лечение, което ще засегне и всички които вече са преминали през Богусвидно Лечение. Бог ми Сподели, че едва сега е възможно да ни се Дари Метода, чрез който да можем да Изчистим Кръвта от сегашни или стари Кръвосмешения. Както ви Споделих, девет Прераждания са нужни, без никакви кръвосмешения, за да може да се Изчисти кръвта, за да има здравословен характер, а не да носи болестите и Тежестите със себе си.
Не бързайте да казвате, че при вас няма подобен Грях, във Вселенската Библиотека всичко е видимо, и почти няма Родове, в които да не фигурира този Грях. Това може да ви стресне, както стресна и мен, разбирайки, че и при мен е така, че и в нашия Род също е имало кръвосмешения. Ако се върнем назад в Историята, това е било нормално, едва след като Бог се е Намесил, поставяйки Божествените Закони, е започнало да се заклеймява, преди това такива деяния са били нормални, достатъчно е да погледнем Римската Епоха, когато всеки с всеки се е съвкуплявал, за да усетим колко невежи сме били през онова време. Въпреки че Бог ни е Казал, че Греха е много сериозен, това не ни е спряло, кръвосмешенията са се разредили, но продължили и до днес, не може да се постигне девет поколения без кръвосмешение. Всички сме засегнати от Греха, и е дошло времето да започнем да го Чистим, чрез Дареното ни Лечение. То отново идва от Арктурианците, те са патили доста в тази насока, имат много сериозна опитност, Дариха ни още миналата година нужните Енергии, които се Приеха от всички ни, а сега ни Даряват Молитви и похвати, чрез които да се Изчистим, с което ни Даряват и Свобода. Както казах, страха е най-големия ни враг, който ни заробва, и който се подържа при кръвосмешения, а тези като Воля, Вяра, Искреност, Честност, Достойнство, и ред други Добродетели, линеят поради Греха. Ще споделя, че най честите болест при кръвосмешения е Псориазис, след нея се нарежда рак на кръвта, рак на косата, рак в половата система, както при мъжете, така и при жените, така също и Анемия, но тя се групира със загуба на връзка с Бог, което води до раждане на анемични деца.
Метода чрез който ще се Лекуваме се дава за първи път, Лечителите трябва да са четирима, като те трябва да изразяват четирите Елемента: Земя, Въздух, Огън и Вода, всеки от нас изразява един от тези четри Елемента, които са в основата на Сътворението, много рядко някой на Земята може да носи в себе си два или три Елемента, това се е случвало, но не се допуска, поне на този Етап, на по късен е възможно, не ми позволяват да споделя защо. Четиримата Лечители ще си служат с Куба на АА Метатрон, те ще могат да Лекуват само трима Човека, повече е невъзможно. Нужно е директно участие на Хората когато ги Лекуват, това ще рече, че е нужно три посещения при Лечителите, мястото вече го знам, но още е рано да ви го Споделям, там поетапно ще трябва да минат всички от Богусвидни. Като за начало, ще ми Дадат временно Силата да имам в себе си и Четирите Елемента, за да Изчистя и Излекувам първо Лечителите, след което те ще започнат да организират групите. За начало това ще бъдат Надежда Михайлова, Анелия Кацарска, Пенка Банева и още една Жена, която все още е под въпрос. Те ще започнат поетапно да извършват Леченията, като посещенията ще бъдат на месец по веднъж, а на ден по две Лечения, но различни участници. Работата е Енергийно Изтощителна, ще е нужно време за почивка, както на участниците, така и на Лечителите, те на месец ще им се позволява до десет групи, повече от това няма да се позволява, в противен случай се рискува да изпаднат в депресивно състояние, губейки голяма част от Енергиите си, без да ги възстановяват. Когато те навлязат в дълбочина, в процеса на Лечение, заедно с Мен ще се обучават нови четирима Лечители, Бог ще реши колко групи Лечители ще са нужни. Знам че в началото, поне за около 5 години, те ще са единствени, това се дължи на ситуациите които ще възникнат в Българя, ще има периоди където Леченията ще спират, поради Промени и Катаклизми в Българя.

Това е най-общо казано за новото Лечение което ни се Дарява, въпрос на време е да започне, предполагам някъде около септември. За в момента не е нужно да запазвате места, когато Лечителите започнат Работа, всичко ще бъде организирано, както и специално място в сайта, където ще можете автоматично да се записвате, то няма да има общо с Богусвидното Лечение, но ще се изисква от Участниците в „Лечение и Изчистване на Родова Кръв“, да са преминали Богусвидно Лечение, това е задължително, защото само Осъзнати и Събудени ще могат да се Лекуват, тези които все още са в Материята, няма да може, по простата причина, че те сами ще Блокират Лечителите с техните съмнения! Само тези които са Осъзнали колко са важни Енергиите и Промените с нас, ще могат напълно да се Излекуват и Изчистят Родовата Кръв, като това ще повлиява и на близките ни, веднъж започнал Процеса на Лечение, промени ще се случва и при тях.

Учител Дуно Пора Парира.
Лечител Надежда Михайлова.
Обичаме Ви!❤️
06.04.2023 г


1 коментар
  • Диана Христова Петкова каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю! Нека да спазим това което Бог повелява!Благодаря и да Посланието от което научавам за тези неща който мислех че този период на тези привички е бил доста отдавна!Да бъде Волята на нашия Отец Небесен! Амин! 🙏💙💛💚🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *