Волята на Бог/Тема 234

Скъпи Богусвидни, тема 234 от поредицата „Волята на Бог“ е Равнодушие.

Скъпи Мои деца, това е Енергията която витае, преди и след изборите които имахте, тотално Равнодушие към вашата управа. Учител Дуно, въпреки, че чуваше много негативи относно Костадин, той не загуби Вяра в Промисъла който Съм Вложил в вашия сънародник, той все още не се е сбъднал, но въпреки това, вие не успяхте да задържите Вярата си към него, и отново се върнахте към старите или трансформирани мафиотски организации. Каквото посеете, това ще жънете, ще бъдете лъгани и тероризирани, потискани и поробвани. С умисъл не Споделихме нищо преди изборите, всеки от вас взе своето решение, забравяйки, че партията която сте избрали ви е лъгала вече в няколко избори, че не е изпълнила предизборното си обещание, и отново е продължавала да ви вреди като цяло. Във всеки един аспект, който и да вземете, има много корупция, изискват от вас все повече бумащини, тормозят ви с безсмислени изисквания и документи. Сутринта един личен Лекар по радиото сподели, че 30% е Лекуване, останалите 70% от времето му е за бумащините които изискват, както и Учител Дуно се сблъска при подаване на ТЕЛК документите, изискват се едни и същи изследвания по два пъти, без да има причина за това, трябва два пъти да ходи на кардиолог, за да му издадат отново документа, който вече го има, да извършва изследвания, които нямат нищо общо с неговия здравословен проблем, да споменем и това, че не бяхте информирани за Промените които са въвели за ТЕЛК, че заради дезинформацията, Учител Дуно ще трябва да изчака четри месеца, за да може отново да се възползва от това което му се полага. Закона ви казва, че ви е гарантират старините, но когато настъпи момента, все има причини поради които те не могат да се погрижат, увеличиха пенсионната възраст, а толкова малко Хора вече стигат до тях, умират без да получат и стотинка от Държавата, парите потъват в бездънната яма на партиите. Казвам Парти, защото ги избирате, за да се само-погрижат за себе си, за да изпълнят командите от САЩ, за да служат косвено на Риптилите. Погледнете какви безсмислени въведения правят, камери които не послужиха за нищо, изискват, но не подсигуряват контрол, няма орган който да се грижи за вас, и за нововъведенията които приемат, бумащини и бумащини, целейки да ви обезсилят, да не искате, да не получавате, а само да давате и давате!
Всеки от вас ще каже, че това е истина, въпроса тук е, защо не помните, защо забравяте и винаги се надявате вълка да се превърне в агне. Той си е вълк и такъв ще бъде, докато робувате на парите, като Цяло Материя, винаги ще бъдете вълци които се самоизяждат, които не ценят човека до себе си, а парите които ще могат да му вземат, това е картината отгоре, това Виждаме по целия Свят. Няма добро, мислите си, че като Дарявате, помагате – не, за малко подхранвате ЕГОТО на някой, но пак си оставате вълци, отново мислите за себе си, което говори за много силно себелюбие, което говори за тотално Превземане от страна на ЕГОТО, което всъщност подържа заразата да бъдете вълци, а не смирени агнета, които да се Обичат и да живеят в ЕДНО!
През изминалите седмици работим с Учител Дуно да постигне още по-голяма дълбочина в Осъзнаването, оказва се, че има още с какво да го изненадаме относно манипулацията ви, както от Риптилите, така и от вашето ЕГО. Както това, че Ролите се Превръщат в Програми, които ви определят и осмислят. Ако започнете да играете Ролята на Смирен, както в Църквата, то тя се превръща в начин на Живот, но все пак си остава Роля, създадени стотици Програми от ЕГОТО, всички те работят за това, да създадат илюзията, че сте Смирен. Това е Истина, но когато ЕГОТО го направи, то не се интересува дали не вреди на околните, то се изгражда на базата на себелюбие, АЗ Направих това с Учител Дуно, отначало Използвах неговото ЕГО, за да започне да се Осъзнава, ЕГОТО го Обладаваше, и се стремеше да постига повече и повече. За разлика от ЕГОТО, създадохме все положителни Роли, които затвърдихме като начин на живот! Да вземем упражненията които всеки ден прави, те са само за добро, не само за него, но за всеки и всичко, ако той легнеше болен, то щеше да бъде Тежест на близки, пък и едва ли щеше да бъде толкова деен, за да ви Води; да вземем молитвите, не може и да си помисли да не ни Благодари, да не си иска Прошка всеки ден от Нас, изреждайки подробно всичко което е усетил, така е и с Благодарността. Напоследък започнахме да го ограничаваме в дължината на Молитвите, защото, заедно с новите Енергии, и това че изразходва своите, защитавайки и лекувайки, всичко се натрупва, и често не успява да ги довърши, изразходва Енергия повече, отколкото е получил. Макар да получава много Енергия, дава повече от това което получава. Знаете че умствената работа е много изтощителна, а Божествената трябва да я умножите по 100, за да придобиете представа, колко много е нужно на човек, за да има силата да я свърши. Учител Дуно свикна постепенно с натоварването, сега не може да се усети, относно натоварването, най-често си мисли, че е заради неговото здравословно състояние, Ние се грижим, и го напътстваме. Имаше много съпротива за това, примерно да си легне без да си е казал Молитвата, искайки НИ Прошка, и за това имаше Изпитания, но постепенно постигнахме задоволителни резултати, така че да не позволява на ЕГОТО да го превзема, когато му кажем да почива, да си легне без да се е помолил.
Искаме да ви покажем, поне повърхностно, за работата която трябва да извършава всеки Мои Служител, тя изглежда малко, но мащаба е голям, Учител Дуно работи по точно седем часа, става в пет сутринта, работи до към осем, започва с упражнения, Молитви, защитаването ви, леченията ви, след което закусва и сяда да ви отговори на съобщенията, да напише днешното Послание към вас, и на към 12 приключва. До тук са седем часа, но следобед, когато е приключил с разходката си, работата продължава, но вече с по-разтоварващи задачи, дали ще пише, дали ще редактира, или ще работи по сайта, да си направи свой Молитвеник, защото Изискахме от него, сам да си го направи, както сам да си направи първото копие на Нашата книга. Това за него са разтоварващи задачи, но той не спира работа до седем вечерта, когато отново отива да си каже Молитвите, и едва след което се отпуска и си почива истински до девет десет, а по някога прекалява, но с Нашата Благословия, гледа някой филм до по-късно, но не му харесва, макар да го допуска.
Темата е особена, Учител Дуно се чуди, защо АЗ Коментирам вашите проблеми, но по-скоро Коментирам глупостта ви, това че знаете, но допускате, знаете че всички парти са се превърнали в мафиотски организации, поне по върховете, обикновените членове се надяват да се докопат до кокала, което ви подсказва, че с тази система която работи от много време и не ви Помага, нищо няма да постигнете! Единственото ви спасение е да я смените, да минете от партийно ръководство, към директно президентско такова, това което иска и Костадин. Тук ще намерите Моя Промисъл, защо този Човек е важен за вас, защо го Водим и му Помагаме да Израства, въпреки, че вие загубихте Вярата си към него, той ще продължава да расте до момента, докато не предизвика промяна във властимащите, принуждавайки ви да преминете към Президентска Държава. Тогава едва ще се Сбъдне Промисъла ми за русата жена, която все още е тийнейджър, но това не означава, че ще бездействаме, има още много работа да свършим, за да и Подготвим най-добрите условия, за да може да се Разгърне Целия Мои Промисъл. За това не си помислихте, но е редно да мислите, не да бъдете слепите овце които ги водят на заколение!

Вашият Баща-Бог.
Учител Дуно Пора Парира.
07.04.2023 г


3 коментара
 • Господ Бог каза:

  Бог толкова неграмотно ли ви предава посланията, колкото неграмотно ги пишете? Върнете се в първи клас, моля ви се. Елементарен изказ нямате, слаб речников фонд, да не говорим за правопис, граматика и пунктоация. Незаконно е да се възползвате от наивността на уязвими женички. Да не говорим за това, че е грехота. Засрамете се и се помолете на Бог да ви прости. За простака Копейкин, руският шпионин – колко копейки ви плати!

 • Diana Petkova каза:

  Благодаря ви Господи и Учителю за Посланието! Благодаря че сте редом с нас и ни водите в правилната посока! Нека да мислим и разсъждаваме че вие ни показвате това което трябва да направим за да предаде България!
  Господи помогни на Човечеството и България за да живеем в Мир със себе си и другите! Амин 💞💞🙏

 • Diana Petkova каза:

  Благодаря ви Господи и Учителю за Посланието! Благодаря че сте редом с нас и ти водите в правилната посока! Нека да мислим и разсъждаваме че вие ни показвате това което трябва да направим за да предаде България!
  Господи помогни на Човечеството и България за да живеем в Мир със себе си и другите! Амин 💞💞🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *