Предизвикателство/08.04.2023

Скъпи Богусвидни, макар с закъснение, днес в „Предизвикателство“ участва Теодора Недева.

Скъпо Наше дете, обръщам се по този начин, като майка и Човек с главно „Ч“. В теб е побрана Мъдростта на предците ти, но късно Осъзната, все те тласкахме да се Обърнеш към Мен, но забулена в проблеми, не ме потърси по-рано, за да можехме до сега да те Изчистим и да живееш по-щастливо от сега, но никога не е късно, все още имаме време!
Ще започна с най-важното на което трябва да обърнеш внимание, имаш син, остави го на този Етап, то е част от неговата Житейска Мисия, той ще е добре, едва когато я изпълни, което говори, че това няма да се забави, след което, по твое подобие, ще МЕ намери. Учител Дуно ти го каза, но по друг начин, обърни се към дъщеря си, там ще намериш решения и за сина, там ще намериш и по-истински Път към Мен и Богусвидното Семейство, където ти ще пуснеш много сериозни корени, то ще бъде твоето истинско Семейство, в което ще немариш всичко за което си мечтала и желала. Не искам да говоря за съпруга ти, там вече ти е споделено, ще говорим за твоя нрав, трябва да се отпуснеш, да се оставиш да те Водим. През изминалата година все те тласкам да не мислиш толкова много, да оставиш всичко на Моя Промисъл, да се довериш на събитията, така и не можа да го сториш, това те разболява. Знай че няма нищо крайно, в това което се случва, всичко е само Етапи през които минавате, те са времени състояния, които в един момент ще преминат към други състояния, които много повече ще ти харесат. Ти все искаш да връщаш старото, да е както преди, всичко се променя, както ситуациите, така и вие във Фамилията, не може да върнеш нищо от миналото, а да погледнеш новото което ти Даряваме, то е Истинско, то може да се Сбъдне, и то много бързо. Въпрос на време е Пенка да се прибере, това е важно и за теб, ти трябва да вземеш решението, и да бъдете заедно в България, недей да се чудиш, недей да се оставяш на ЕГОТО, ти се Страхуваш, но Страха не е истински, трябва да те е страх да останеш в чужбина, отколкото да се прибереш, лошото е навън, тук сте на сигурно място.
Предстои ти Преломна точка, в която трябва да вземеш своето решение, по кой Път да те Водим, имаш право на три избора! В единия ще трябва да страдаш до края на дните ти, в другия, свързан с Прошка, ще живееш като Мои Служител, което ще ти донесе много отговорности, и най-вече прекрасни Взаимоотношения, третия е най-неблагоприятен за теб, но за Нас е Израстване, ще страдаш още пет години, в които ще те Подлагаме на Изпитания, след което те Прибираме, за да се Преродиш, помагайки в Прехода към Новата Ера. Трите избора са еднакво важни, но ни се ще да избереш последния, той ще бъде най-добър за Всеки и Всичко, ти не искаш много да се радваш, все клониш към страданието, не можа да се научиш да се отпускаш, изживявайки радостта с останалите, все си сериозна, все решаваш някакви дилеми и виртуални проблеми, не се научи да се доверяваш в решението на останалите, искаш и се налагаш, искайки да приемат твоите решения. Започна да се Променяш, което всъщност доведе до това да ти Дарим шанса да Промениш Съдба и Живот, да Промениш и твоите деца, започвайки с Пенка, което както Казах, ще ви Обедини всички, но след като си тръгне човека, който подхранва все що има зло!
Много е важно да Осъзнаеш всяка своя Грешка, заради това ще ти Дарим три Молитви, Учител Дуно ще ти ги прати, започни да ги четеш докато се прибереш, след което ще получиш нови две, а тях ще четеш докато си на Земята.

Твоят Баща-Бог.
Учител Дуно Пора Парира.
08.04.2023 г


1 коментар
  • Диана Христова Петкова каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю за Предизвикателството!Като истински наш Баща винаги ни посочвате пътя който трябва да извървим за да напредваме в Духовното си развитие! Благодаря ви Господи и Учителю! 💜💙💛🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *