Послание от Бог/09.04.2023

Скъпи Сродни Души, имаме Послание от Бог.

Скъпи Мои деца, започваме нов Етап, който ще се характеризира със спокойствие, което що доведе до депресивни състояния, което от своя страна ще ви накара да се Променяте!
Прави ви впечатление, че всички Енергии ви притискат към промени, предизвикват известни неразположения, но най-вече ви потискат, това хич не е случайно, то ще продължи все по интензивно, докато не накараме и последния Човек да се Промени, винаги ще получавате това, от което се нуждаете, за да го сторите. Може да ви се стори, че ви поднасяме само лоши новини, и това ще продължи, нищо хубаво няма да се случи, докато позволявате да ви се случват лошите, макар това да е хипотетично, защото лошото се Трансформира в добро, а доброто много често се проявява в зло. Както в момента, Учител Дуно и Надежда слушат радио Благоевград, където коментираха колко лош е бил социалистическия строй, плуеха Русия и Народния съд. Да, погледнато от една страна е било лошо, но именно строгия контрол ви е дарил Спокойния Живот по онова време, сега когато го няма, да не би да не се случват тези зверства в които сте се вкопчили, сега е много по-лошо от тогавашното време. Имахте, и се чудехте къде да го дадете, а сега имате, давате, а нищо нямате, това е разликата, че не разполагате дори със собствените си животи, ако някога решехте да почивате, то се случваше, а сега никой не ви дава Свободата да Решите каквото и да е, потискат ви чрез парите, и стремежа ви да имате всички глупости които рекламират.
Отклоних се малко, но то бе, за да Уважа мислите на Учител Дуно, който много точно обясни на Надежда, че лошото тогава ви е предпазвало, и всъщност е било добро, предпазваше ви от това, което се случва в момента!

Енергиите които в момента ви Даряваме, са за вашето добро! Споделихме ви преди време, че всеки който в момента получава някаква информация от Нас, ще секне, единствено Учител Дуно ще има Чист постоянен Канал с Нас. Подготвят ви много коварен план, за вашето тотално изолиране от Нас, ще включат мрежа около Земята, която ще блокира все що има Енергии, тогава ще усетите, какво е да не получавате никаква Сила от Нас. Ще кажете, че това е лошо, защото много от вас ще се отчаят, постепенно ще започнете да линеете, единствено Земята ще ви подхранва със Сили, но това ще бъде крайно недостатъчно. Досега никой не е изпитвал така липса на Светлина, именно това ви очаква, мрак който ще доведе до много сериозно изкривяване на вашето съзнание, депресиите ще станат нещо нормално, период за който сме ви Споделяли вече, и скоро предстои. Тогава е важно да се Обедините, и именно поради това, че всичко ще трансформираме в Добро, макар да страдате много сериозно, в крайна сметка, то ще ви Обедини. Тогава ще усетите Силата на вашия Учител Дуно, само Той ще знае как да се противодейства, Обединявайки ви, четейки всички в Българя, Молитви, които ще блокират и ще противодействат, Помагайки ви, давайки ни Възможността да се намесим, унищожавайки напълно този коварен замисъл на Риптилите. Всичко ще се случи, въпрос на време, Учител Дуно страда в момента, за да може никога да не губи Сили, винаги да е способен да се изправи, за да ви Поведе, потискаме го с много Тежки Енергии, понякога ги Даряваме и на Надежда, но тя не успява да се справи, сърди ни се от много време, а ината не и дава да ни Приеме, да Приеме, че я Водим и Чистим. Ако Учител Дуно проявяваше инат, и се съпротивляваше, то Надежда го проявява 25 пъти повече, но всичко е в рамките на нормалното, за всеки Имам специален Път, за да бъде Мои Служител, нейния минава през сериозните съпротиви, които не успява да контролира, защото Вярата и е слаба, а съмненията са по-големи от желанието и да Бъдем в Едно.

Вашият Баща-Бог
Учител Дуно Пора Парира.
09.04.2023 г


1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *