Волята на Бог/Тема 238

Скъпи Богусвидни, тема 238 от поредицата „Волята на Бог“ е Раздяла.

Скъпи Мои деца, досещате се защо съм наименувал темата “Раздяла“, Надежда си тръгна от Учител Дуно, събра си всичко и потегли тази заран. Светъл Път и за двамата!
Темата няма да е за това, а за раздялата с ваш Богусвиден, недейте да си мислите, че Надежда се е отказала напълно, тя ще се завърне многократно по-изпълнена с желание за Промяна, но трябва да повтори някой от грешките които многократно е повтаряла, за да може окончателно да заеме мястото си. Но стомната е счупена, дали ще я Лекувам, това няма да ви Споделям, само сълзите на Учителя не могат да се Платят! Казвам го по този начин, защото Учител Дуно, вашата Любов, така както съм АЗ, не може да обича по-друг начин, освен Истински, той се раздаде, разкъсваше се между Мен и Надежда, но се оказа напразно, тя не можа да му се отдаде, започна комерсиално, повлияна от Учителя и славата му, Работех с нея, да започне да Обича Истински, но женското и миналото бяха по-силни от Любовта която получи, безгранично всеотдайност и себеотрицание, в името на Любовта. Макар да знаеше, че ще се разделят, до последната секунда не загуби надеждата, да Продължат заедно напред, това не са пориви на отчаян Човек, защото трябва Всички НИ да наречете по този начин, а Истинска Любов, независимо, че знаеше всичко как ще се случи, както и вие, че сякаш бяхме нагодили нещата да се случат така, и то не е лъжа, Учител Дуно не се отказа до последно да промени Моя Промисъл, така както и Ние го правим, независимо че съм казал нещо, не спираме Работа, винаги се стреми да Променяме към по-добро. Учителя ви имаше нужда да има Човек до него, да има с кой да споделя, да преживява добро и зло, и до тук спирам! Темата Продължава с Любовта.

Любовта е най-мощната Енергия във Вселената, няма по-силна от нея, единствено ЕГОТО може да се бори, но то е инструмент който може да се обучава, това е Мъдростта която ще ви бъде предадена за напред, с новия учебник на Учител Дуно, който ще бъде написан и издаден. До тук станаха шест книги които ще ви Дари, за целта сме му предвидили почивка в балкана, далеч от всички, далеч от интернет, и от всякакви ЕГА, това ще бъде награда за неуморния труд и безграничната Любов която отдава, напълно достоен представил на Всички Светли Сили. Надежда си мислеше, че той е слаб, но слабата е тя, Завладяна от ЕГОТО, което я накара да влезе в Илюзии, за думи които съм и казал, единствено Учител Дуно знае, по какъв начин работим с вас, това породи проблеми при Изпитанията, колкото да се опитваме да го накараме да Промени една единствена част в себе си, той вече една година, не ни позволява да пипнем нищо по него, до толкова сме го отвратили от всички Изпитания през които мина, че всяко ново се удря в бетоновата стена в която се превърна. Не допуска нищо покрай себе си, за всичко е Осъзнат, но независимо от това, с радост ви съобщаваме, че поради раздялата с Надежда, Успяхме все пак да го сторим, което положи окончателен карай на неговите Изпитания. До сега го казвахме, за да можем поне малко да го заблудим, та да може да Отработим още нещо което се е явило като срив при него, така че вече всичко е наред, след като преживя раздялата с Любовта която имаше, но вече си тръгна, то вече нищо няма да може да го срине. Другото което Отработихме е болестта му, затлъстяването което отима, след раздялата му със Станислава, той не можа да Приеме в тогавашния момент, и това му се отрази, каквото и да правеше, пълнееше, без да зависи, ни от храна, ни от упражнения, и това вече е Отработено, постепенно тялото му ще отима нормалния за него витален вид, не сте го виждали така, той въобще не е това което е в момента. И последното което Излекувахме с раздялата е, страха му от Изпитания, той все още не го знае, защото промяната ще се усети постепенно, но с един куршум, АЗ се Възползвах и Излекувах три забатачени проблема при него, това бе Промисъл който бе мислен много от Всички които се Грижим за Учителя Дуно. Той стигна до тапа, от която намерихме много трудно изход, каквото и да се опитвахме, резултатите не бяха задоволителни, и това всичко, заради една единствена Грешка, която допуснахме преди три години, в едно от Изпитанията му, причинихме му толкова силна болка, че той я запечата като надгробен камък и от него създаде бетонова стена към Нас, от тогава всяко негово Изпитание минаваше в крайност, така и до днес, когато все пак пропукахме бетона който сами си създадохме, прекалявайки с болката която му причинихме, отпечатък който боли, но никой от вас няма да усети силата на тези думи, единствено Учител Дуно плаче и пише това което му Казвам.

Вашият Баща-Бог.
01.05.2023 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *