Волята на Бог/Тема 239

Скъпи Богусвидни, тема 239 от поредицата „Волята на Бог“ е Изобилие.

Темата ще предизвика малко недоумение, но Сме ви обещали да ви Споделяме нещата такива каквито са. Ще опишем ситуацията с Учител Дуно, с него ще ни бъде най-лесно, за да разберете по какъв начин Вселената връща доброто на към вас!
Учител Дуно, както сме ви Казвали вече, е Отработил, без никакво изключение, всички Лични и други Карми, в това число Карми на минали Приятелки, Фамилия и тези от Надежда, от нея прие три Карми, които успешно бяха Отработени, но не и от Надежда, тя не можа да Отработи ни една от трите. Не виним никой, не забравяйте, че Учител Дуно Изпълнява Мисии които да ви Помогнат, и първата бе Надежда, тя не можа да се справи, и бързо се отказа, но Уроците са получени, Енергиите са Предадени, така че е въпрос на време, и тя да ги Отработи. АЗ и нейните Духовни Водачи я Водим, макар не толкова успешно, защото вече допусна първата грешка, коя, нека тя сама да се сети, това не е важно, продължава да наранява своите близки, тези които са, и я Обичат. Учител Дуно Изтърпя редица Изпитания, и успеха е знаменателен, включително и тази сутрин, когато видя, че Надежда е отменила приятелството между тях, това го смрази, но вече го е изпитвал, Станислава стори същото, до ден днешен е блокиран от нея, сякаш не са живели заедно.
Ще разисквам този казус по този начин, причината по никакъв начин не е в Учител Дуно, именно поради тази причина наблегнахме, че няма Карми, причината е вашето ЕГО, то си мисли, че като извършите някакви физически действия, това ще смекчи, или ще заличи миналото, но то е там, с новите натрупани Карми, именно защото физическите ви действия нараняват, те носят Енергия която се усеща и витае около двамата в случая, когато, както при Учител Дуно, това бива Урегулирано, разбирайки че Надежда е завладяна от ЕГОТО и се опитва чрез тези действия да изрази Емоциите си, Енергиите се събират само над този който не е успял, вместо да отговори на обаждането на Учител Дуно, и да му каже какво и тежи, тя предпочете по много недобър начин, да не се изразя по-грубо, да му „говори“. А вие сте свидетели на всичко какво е излязло от Учителя Дуно, няма нищо скрито, каквото е вътре в него, излиза на мига, така Сме го Учили, нищо че все недоволства, че пишем само за него и Надежда, Занимаваме ви с битовизми, имено в тези примери които ви Даряваме, може да усетите Истинската вреда на вашето ЕГО, това че нямате Искрени и Истински Взаимоотношения, поради което се наранявате, криете се зад телефоните, мислейки си, че всички ви следят, мислите си, че така трябва да е, за да дадете Урок на ответната страна, все мисли които идват от ЕГОТО, но не и от Сърцето, което може само да Обича!
Това е Истински Урок за вас, четете и взимайте поука, за да имате шанса да постигнете каквото и да е щастие, ако искате да живеете лицемерно, играейки само роля на обичащ грижовен човек, то подминете всичко каквото пишем, то не е за вас, останете си в Илюзията която живеете, и се наранявайте и самонаранявайте, останете си в плен на ЕГОТО, то ще ви заведе там където никой не би искал да ходи, именно в АДА, на там се запътвате, щом не слушате Сърцето! Надежда избра ЕГОТО, да наранява чрез действията си хората които я Обичат, това се случва за шести път, не и е за първи път, Учител Дуно също го е правил, но сега Урегулира всички негативи които е проявявал, най-вече със Станислава, Продължава изпълвайки всеки само с Любов, разбирайки тяхната обърканост и желание да се доказват, да показват, че са много наранени, а за какво, и те сами няма да отговорят, сами си взимат решенията, след което се сърдят на другите. Пагубни Взаимоотношения, за тях ще Пишем, колкото и да се възмущавате, Искаме да ви Предадем Любов, а не лицемерие, Искаме да бъдете Истински, не само да се Обединявате, но и да се Обичате Истински. Нямаше как Учител Дуно да продължи с Надежда, защото по-голямата част бе лицемерие от страна на Надежда, да, грижеше се, но всичко бе корист, когато го Осъзнае, ще съжали за всяка сълза която е проронена по нейна вина, Кармите се трупат, а времето е малко, колкото повече се съпротивлява, толкова по-трудно ще става, сега има оправданията от ЕГОТО, но истините не е Осъзнала, а те са важни, не разните Илюзии и забавления които желае. Имаше всичко, нищо не и липсваше, угаждаше и се непрекъснато, да, Любовта им започна с лицемерие, но щях да я Трансформирам в Истинска, но тя предпочете все повече да се отдалечава от единствения Човек на Земята който я Обича по Истински начин, няма друг, единствено Учител Дуно изпитва Истинска Любов към нея, приемайки я такава каквато е, всички останали, дори децата и, не са толкова истински, но и това трябва да разбере, за да усети какво е да бъдеш Обичана и да бягаш от изобилието което и бе Дарено, Изобилие което ще и бъде отнето, за в момента има, но Вселената само ще взима, защото Баланса е нарушен, не защото е напуснала Учител Дуно, това ви е естествено право, а защото не го е сторила с Любящия начин, мислейки за Всеки и Всичко, не само за себе си, искайки още и още, искайки само забавления.

От днес насетне спираме да говорим за Надежда, тя трябва сама да се Помоли, в този случай на Учител Дуно, не на Мен, АЗ Учех Учител Дуно да Приема, да Разбира, той Работеше по себе си и даде всичко от себе си. Същото не мога да Кажа за Надежда, така че трябва първо да поска Прошка от Любовта която погази, и след това от Мен, ако не го направи по този начин, то Прошка не може да се даде, защото АЗ и Учител Дуно Сме Едно и също, ако тази Любов не и е харесала, то няма място в Светлината!

Вашият Баща-Бог.
03.05.2023


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *