Волята на Бог/Тема 240

Скъпи Богусвидни, тема 240 от поредицата „Волята на Бог“ е Разходка.

Скъпи Мои деца, започнахме нов Етап в Обучението на Учител Дуно Пора Парира, от днес насетне Наричам да бъде Сен Дуно, това е новото му Име, преминал успешно през всички Етапи на Извисяване и Сливане с Мен. Титлата Сен се дава само на най изявилите се Мои Служители. Трудно ще ни разберете, само тези които могат да Разгърнат, разбира се съобразявайки се, че имате ЕГО и сте Материализирани, Божествената Любов до 70 Земни процента, като пояснение, един процент Ваше Разгръщане на Божествената Любов, се явява една стотна от Нашето, това ще рече, че е разгърнал 7% от Нашата система за Разгръщане, но за Земята. Това е равносилно на Сен Жермен, но на Земята, именно поради тази причина Сен Жермен бе до него, защото те двамата са ЕДНО, целта бе Сен Жермен да се роди на ново, и отново да се Слее с Мен, но имайте предвид, че времето е относително, за информация, Сен Жермен на този Етап има малко над пет милиона Прераждания, и Сен Дуно е едно от тях, като миналото е настояще и настоящето е минало, всеки може да го разбере по различен начин, но миналото се Развива в момента, и настоящето се Променя също в миналото, което тук и сега. Малко Объркано, но именно това искахме да ви кажем с последното Послание, че Сен Жармен е сред вас, но в това Прераждане е Сен Дуно. Ще намерите Причините за името му в миналите Прераждания на Сен Жермен, Той е тук и сега в четири Прераждания, и едно от тях е вашия Учител Сен Дуно.

Искахме да уточним това, за да няма нищо скрито покрито, макар че има Пророчества, че ще има много лъжливи Богове, то е така, и всеки има право сам да реши, кой какъв е, кой Твори Любов, и кой се самоизтъква. Ще кажете, че често пишем за Учител Сен Дуно, но времената се Промениха, както вече Сме ви Казали, винаги ще ви Казваме Истината, за да виждате как, и по какъв начин Работим и ви Разгръщаме, как ви Помагаме, и ви тласкаме да се Обединявате. То не е сложно, но ЕГОТО ви кара да се съмнявате, което НИ пречи да си говорим честно, винаги се налага да се съобразяваме с ЕГОТО ви, за да може да бъдем разбрани, поради тази същата причина получавате информацията на парчета, за да не се загубите от всичко това което ви споделяме. За всяко нещо което ви Споделим, ви е нужно минимум 6 месеца, и то трябва да ви се напомня, за да може да свикнете, и да го усвоите като нормално и естествено, поради това и Учител Сен Дуно получаваше частица от цялата Истина за него, за да не предизвикаме срив във Психиката му, предизвикано от противоречия които ЕГОТО ще предизвика. Ако Кажем на някой от вас, че е Богородица, то той ще почне да парадира и да се възгордява с това, без да помисли, че ако е Богородица, то трябва да върши Чудеса, не само да се хвали и да публикува чужди статии. Ако споделим това на Събуден човек който не сме го подготвили, то ЕГОТО му ще създаде толкова мощна съпротива, че човека ще загуби връзка с Реалността и ще зацикли на един единствен миг, а именно войната с Нас, което както му казвате е, побъркал се човек, но всъщност е неприемане на информация, която е създала силно съпротивление причинено от ЕГОТО. Заради това и вие получавахте по частица от пъзела, което водеше и до обърквания и губене на Вяра, но както Сме ви Казвали, всяко мътене на водата води до избистряне впоследствие, в което виждате много по-ясно от колкото сте виждали преди това разбъркване, Ние с умисъл ви обърквахме, за да ви накараме да започнете да мислите, сами да Разсъждавате, и сами да взимате вътрешното решение за ситуациите, което доведе и до Отваряне на вашите Сърца и до Обединението, до колко последните събития с Надежда и Учител Сен Дуно, то скоро ще има Развитие и там, но какво, зависи единствено от Надежда, на нея и предстои преломна точка на избор, и Сърцето и ще реши по кой Път да продължи, Пътя на Учител Сен Дуно се знае, и от преди много Прераждания вече е начертан и никога не е излизал от него!

Вчера се разходихме с Учител Сен Дуно в местността Хисарлъка, което ще Споделим и с вас, като публикуваме няколко снимки. Ще ви покажем и новото Богусвидно Разпятие което Учител Сен Дуно сам си направи, влагайки в него една скъсана златна верижка, което придаде много по-голяма сила, Енергията обхваща в момента 600 км в обсег, което ще рече цяла Българя и околностите, а тази Енергия ще нараства с Вярата която се вложи в Него, така че ще го видите и вие, и съвета НИ е да си го сложите на профилите и групите които имате, за да Може Енергията му да ви помага, само като го зърнете.

Вашият Баща-Бог.
Учител Сен Дуно…
14.05.2023 г


1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *