Послание от Бог/21.05.2023

Скъпи Сродни Души, имаме Послание от Бог.

Скъпи Мои деца, вече се усеща разединението между вас, за и против личните теми с които ви занимаваме с вашия Учител Сен Дуно. Ако си мислите, че не знаем какво Предизвикваме във вас, то значи до сега не сте внимавали в час, до сега не сте разбрали, че всяка тема която се коментира са размисли за вас самите, че във всяка тема ще намерите и себе си, а дали ще помислите, или ще се възмутите, че дълго време хулим някой, с който също работим и всяка дума я Променя, това не ви интересува, вкопчили сте се да разбитите и да се Разгръщате като семейство, а не можете дори да помислите, защо и какво се цели. Отегчих ви с този казус, но то е за добро, а доброто винаги ще се види, когато сте готови за това, Учител Сен Дуно се съпротивлява всеки път когато пишем за Надежда, но разликата е в това, че Той знае, че Работя, а не хуля, че Променям с всяка Дума, Предизвиквам вътрешни войни, които в крайна сметка ви Помагат. Така и за Пенка и Недка, те двете не одобряват темите които коментираме, не виждайки, че техните животи не са по-различни, а ако искат да МИ Служат, то задължително трябва да Преминат през Изчистване, както от вътре, така и от вън, това означава, че ще трябва да се разделите със сегашните си партньори, за да мога да ви Даря по-истински Живот и Щастие. Не да недоволствате, а да се замислите, че всеки Мой Служител трябва да усети тъмнината, за да може да види ясно Светлината. Надежда в момента е в тъмнината, но това не означава, че няма да прозре Светлината, това не означава, че не работим с нея, именно Моите Послания я карат да се замисля, а вие не можете да проявите търпение докато Работим с нея. За съжаление Учител Сен Дуно е потърпевш, надежда та му Надежда да се прибере е голяма, но виждайки какво Пишем, усеща че това го отдалечава от Реалността да се съберат, независимо от това, Вярата му в Мен е по-голяма, Вярва в Чудеса и се надява, но никога не спира Помощта която Съм отредил да Даря, той пише и вътрешно се бори със собствените си желания, да се промени всичко, вече към по-добро, пише и се раздира между Реалност и Вяра, мислите ли, че му е лесно да се коментира по този начин Човека който обикна много, вижте АДА в това, и тогава говорете, кой е слаб и кой знае точно какво прави, дори споделянето на собствените му слабости го прави Силен, а вие си мълчете и носете Тежестите до гроб. Който споделя, той се Освобождава, заради това Маргарита и Недялка Осъзнават повече от останалите, защото каквото е вътре, това е и от вън, Споделят и се Освобождават, това носи единствено Лекота и Сила да се Разгръщаш.
Скъпи Мои деца, от днес съм Обещал на Учител Сен Дуно, че няма да коментираме повече Надежда Михайлова, повече няма да изискваме нищо от него, сега тя остава само в Моите Любящи Ръце, и ако ги Приеме, то ще види отново Светлината, ако не, ще върне всичко старо, и това което Съм Казал, ще излезе истина. Тя ще си тръгне от Земята в мига който поеме по старата отровна и трънлива пътека от която я Извадихме, връща се, и губи, защото избора за нея не е голям, има право на два, единия поема Моята Ръка, пречупва своето ЕГО и се връща у дома, другия е да се върне в Гърция и там да загуби всичко, и да намери и своя окончателен край. Живот във Варна няма, няма и да има, илюзията и, че трябва да бъде там заради децата и, вече не върши никаква работа, защото сама вижда, че нищо не е така както си го е мислила, че нейните планове не са нищо друго от поредната Илюзия предоставена и от ЕГОТО. Надежда прие думите ми за раздяла твърде буквално, тя не разбра, че е времена, че имахме нужда да докараме и двамата до крайност в тяхната Любов! Учител Сен Дуно трябваше да остане напълно сам, за да пречупим последните Бариери в него, поради Изпитанията които изтърпя, да го излекуваме от тях, да свикне още по-добре да се разделя с близки и Хора, защото това е неговата Тежест, да изпраща много от вас при Мен, да изпраща близки и познати, Тежест която можеше да го отрови! Сега вече всичко е подредено, и Той ще устои, Учител Сен Дуно трябваше да увеличи още малко Вярата си в Нас, и това бе изпълнено, започна да се чувства много по-добре от преди, дори физически, започна да усеща нови аспекти на ЕГОТО, Енергията на ЕГОТО е много специфична, вече не може да сбърка какво от къде идва, усеща всичко Енергийно, дори не е нужно да знае точно какво се случва. Върнахме му стария вариант на неговата Ангелска Програма, ако си спомняте той бе, че ако усети, че мисълта идва от ЕГОТО, то моментално ЕГОТО се премахва, това вече е факт и Учителя ви се радва на тази Лекота. Тази седмица му предстои да Приеме Божественото си Съзнание, с което окончателно ще е готов за работа, и за събитията които ви очакват, така че Той е готов, а вие готвили сте?
Надежда Михайлова е отредена да бъде най-добрия Другар, Помощник и Рамо на Учител Сен Дуно, ако не пожелае да Приеме Мисията, то Сме приготвили друг човек до него, всичко е въпрос на вашите избори, Даваме, но в кошара не вкарваме. Спасението ще и е пълно, единствено ако е до Любовта, Вашия Учител, в противен случай по естествен начин ще се самоунищожи, и тогава Думите от преди една година, ще станат факт, което не е пожелание, а Реално казан Промисъл и Решение, който иска, получава. Тя пожела, но трябва да пречупи своето ЕГО, за да може да вземе всеки един Дар който сме и приготвили. Такива жени с много ЕГО има много, но Истински Служители са малко!

Вашият Баща-Бог.
21.05.2023 г


1 коментар
  • Диана Христова Петкова каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю за Посланието! Нека Божията Любов и Доброта ни показва пътя по който трябва да вървим!Господи ние сме земни и все още не сме достигнали това което Учителя притежава като вибрации и това че още в други въплъщения е работил по себе си за да бъде сега такъв какъвто е!Господи твоята воля да бъде не нашата!Простете ни и ни водете в пътя на нашето Духовно израстване! Амин!🙏💞💞💞🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *