Дух, Душа и Тяло/24.05.2023

Скъпи Сродни Души, темата в „Дух, Душа и Тяло“ е Просветители.

Благословени да са Св. Кирил и Методи, Дариха ни най-ценния Дар, Божието Слово, Дариха ни независимостта и идентичност, Дар за всички Славяни, Дар и за Народите които са се докосвали до нас, Дар който изразява Бог в Слово, Бог който Води и Обича Всички, а Славяните сме отредени да Водим останалите. На този Етап това е немислимо, всеки който иска, може да ни води за носа, но Бог е в нас, и винаги е бил, изстрадали сме, за да можем отново, по примера на Светлите Братя Кирил и Методи, отново да Дарим Божието Слово на Света. Мисията е най-значима от столетия на сам, тя все още е в начален Етап на развитие, но вече си проличава, кое на къде е поело, който Вярва и работи, ще бъде част от Просветлението на всички, който стои потънал в заблуди и илюзии, ще страда, заедно с тези които го Просвещават.
Темата изисква да се докоснем до нашето минало, когато Св. Кирил и Методи начеват създаването на Божествена Азбука, тя е такава, защото е създадена от Просветени и свързани с Бог Братя, но не само ТЕ са участвали в написването. Азбуката ни е Променена, дни след като е била написана, един Монах от село Саратово, Македония, е взел Участие и е добавил още една буква, като е заменил с нея друга, факти които могат да се видят само във Вселенската Библиотека, не се знае от нас, както не се знае и това, че Азбуката е била отхвърлена първоначално от Цар Борис, едва след като му се явил Бог, това се случило в навечерието на Бъдни вечер, когато Бог му Казал, че това е единствения начин, ако иска да Спаси Българите от завладяване, от тогавашна Византия, едва след съня, Цар Борис започва усилена работа по приема на Славянската Азбука и покръстването в Славяни, той сам е дал Примера за това, макар да се е смятало, че ерес срещу тогавашната ни Вяра, Той е Повярвал в Божите Слова, и ни е спасил. Ако не се е било случило това, сага щяхме да сме етнос на Византия, тогава Римска империя, но всъщност на днешна Гърция. Защо точно Славяни, или Славени, името само подсказва, че Славят Бога, че са Водени от Бога, това се казва и за Евреите, но говорим за различни периоди, от край време Славяните, които са били винаги Велика Нация, не както я описват, че се е появила из невиделица, че сме били потекло на тези и онези, ние сме Началото и винаги ще бъдем това, дали ще бъдем Богомили, Бяло Братство, Християни или Богусвидни, всяко име носи в себе си Бог. Няма друга подобна Нация, в която името Божие да фигурира във всяко едно име, а със времето променено име, винаги Бог е Бил нашия знак, дори ако се върнем във времената когато са почитали Слънцето, то отново символизира Бог. Всички Славяни имаме различно ДНК от останалите, това го виждам във Вселенската Библиотека, интересното е, че не съм го срещал като информация, разликата е една единствена Хромозома, която ни различава от останалите, именно в нея се крие тайнството Господно, в нея е Граала и Кивота който всеки път помага на целия Свят да излезе на Светло, една единствена Хромозома винаги ни потиква към Любов и Обединение, и винаги е активна, но най вече когато Бог е Решил да преобрази Света към по-добро. В различните Етапи на Човечеството, Бог е Влагал Хромозомата в различни Нации, връщайки се назад във времето, чрез Вселенската Библиотека, това са били Арктурианци, Сириуанци, Лемурийци, Атланти, това е реда на съществуване на различни Нации на Земята, докато не е дошъл нашия ред, и Ние Славяните сме Нацията която е отредена да Просъществува, чрез Изпитания и Трудности, за да може да натрупа нужната Мъдрост за напред.
Как точно Бог е отредил да Променим Света, макар да изглежда трудно, въобще не е така, Бог знае какви сме, знае нашите слабости и желания, използвайки тях, Той ще ги трансформира да ни служат за добро. Примера е нашето ЕГО, необятна тема, но с няколко изречения казвам, че то е най-мощното оръжие, както за унищожение на Света, така и за Сътворение, защото чрез него се изпълваме много по-бързо с Мъдростта, всичко преживяно от нас се записва в нашето ДНК, което се Променя с всяко следващо Прераждане. Така нашите Души Израстват, за тях няма значение колко Прераждания ще имат, а колко Мъдрост са усвоили в тях, може да имаш само сто Прераждания, а да си натрупал Мъдростта за двеста Души, които са усвоявали по-бавно, именно такава Душа съм, млада, но бързо Растяща Душа, която има не много Прераждания, спрямо други Израснали Души, но съм усвоил Мъдростта много бързо, много бързо съм се разклонил в няколко Реалности и Паралела, за да може Израстването да се случва още по-бързо. Това добре, но идва нестабилността в бързото Израстване, именно поради това, все още ме Учат, именно поради това Мисиите са ми все по-трудни, именно поради това изпитанията ми никога не свършват, именно поради това винаги отговарям за много Хора, а в това Прераждане ми е отредено да Бъда Бог на Земята, за което ми Споделят и ми Даряват все повече Дарби, коя от коя по-фантастична, защото са ни чужди подобни способности. Както ми бе чудно самото начало, не вярвах, че ми се случва, но всичко е било Промисъл на Бог, до този момент, когато ще ми върнат Божественото Съзнание, за да застана наистина като Истински Бог.
Пиша тези неща, защото Бог го Иска, всеки път се противя, но Бог може да потисне всяка Емоция в мен, за да мога да предам Думите МУ, макар това да е темата в която само аз трябва да пиша, Ние с Бог сме Едно, така че се обезсмисля различните наименования на темите, всичко което ще излиза за напред от мен, ще излязло от Бог, това е Неговата Воля! За напред спирам и тази тема, ще останат само две, Посланията и Волята на Бог, това е Казано, и така ще бъде, както и това, че от неделя няма да се чуваме за няколко дни, недейте да пишете и да ме търсите!

Учител Сен Дуно.
С Бог Сме Едно!
Обичаме Ви!❤️
24.05.2023 г


3 коментара
  • Мариянка Ангелова каза:

    Благодаря ти от сърце Учиителю Сен Дуно

  • Надежда Запрянова каза:

    Благодаря от сърце Учителю и честит празник! Бъдете много здрав и Благословен! Благодаря ви за всичко!💖

  • Диана Петкова каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю за Посланието! Да ни е Честит Празника на братята Кирил и Методи дали ни азбука и Просветление! Радвам се Учителю за вас за вашия напредък!Бъдете живи и здрави бъдете Благословени и Обичани изпълнени с Божията Любов и Светлина! Успешен възнесение в другото измерение!Бог да ви пази и закриля! Амин! 🙏💞💞💞🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *