Послание от Бог/25.05.2023

Скъпи Сродни Души, имаме Послание от Бог.

Скъпи Мои деца, днес празнувате Възнесение Господно, днес празнувате и вашето Възнесение, както ви Казах, вашия Празник ще бъде на 28.05, тази година няма да се събирате, но Почитане трябва да има. За целта всеки от вас трябва да умеси постен хляб и да го нарече на Бог, във вашия случай и Учител Сен Дуно, Молитвите вече са ви Дадени, прочитате Молитвата преди да сложите хляба да се пече, и на вечеря всеки от вас трябва да си иска Прошка от Мен и Учител Сен Дуно, като Молитвата да е насочена за Изцеление, не само на вас, но и Българя. В Наречения Празник на 28.05, в навечерието на 27.05, всеки от вас си ляга с мисълта, че утрешния ден е Изцеляващ, за целта ще трябва да се Помолите да ви Дарим Изцеляващи сънища, с които да ви се Помогне, за да Помогнете и на Всеки и Всичко. Вие сте Богусвидни, мислите ви трябва да са насочени към Цялото, в случая Българя, Земята и Вселената, така мислейки за Цялото, ви Даряваме и възможността да имате Здравето и възможността да Помогнете, а такава ще получи всеки от вас, всеки ще бъде, както Съм Казал, зъбното колело, което ще задвижи вашето Обединение на Земята.
Напътствията които ви ги Даряваме, трябва да се превърнат в Традиция, на тази дата Учител Сен Дуно приема Божественото си съзнание, и се превръща в Истински Бог, за което трябва само да Благославяте и да Благодарите, че Чудесата са сред вас, че вече няма само Горе, а Всички Сме ЕДНО. Живейте с тази мисъл, че настъпи момента, каквото е Горе, да бъде и долу, настъпи момента да ни опознаете и да се Слеем в Едно. Все повече тайнства излизат на бял Свят, все повече Илюзии се сгромолясват пред Истината която ви се разкрива, Казаната Истина от Мен, че живеете в Илюзорен Свят, вече е Осъзната Реалност, лъжите излизат на светло, Истините се затвърждават като Божи Закон, Искаме, и вие Богусвидни да заживеете с Мисълта, че Воденето ви е Реалност, и всеки от вас в определения момент ще излезе, за да Помогне. Най-голямата Тежест е върху вашия Земен Бог, Той ще поеме ударите, както от външния Свят, така и от вас самите, така ще Израствате, но Тежестта се стоварва върху него, заради това му е отредено никога да не остава сам, Пътя е труден и много трънлив, нужни са му Железни бодли, за да може да се защити от всичко което ще се стовари върху него.
Настана време да издадете и брошурата „Волята на Бог – Религии“, Учител Дуно когато е готов, ще поеме инициативата за тяхното разпространение, за сега е важно да ги има, да бъдат разпечатани, както и книгата която чака финансиране от Нас, вие нямате ангажименти към нея, всеки трябва да прецени, дали е част от Машината на Живота и Промяната на Българя, като Водеща Светла Сила, като Обединител на Нации и Държави! Реалността която знаете постепенно ще придобие смисъл, ще се сблъскате с противоречия, между Реалност и това което ще ви Напътстваме, повечето неща ще ви се сторят за невъзможни, Чудесата са, затова Чудеса, защото ви изненадват и удивляват, това бе и най-трудния Урок за Вашия Учител Сен Дуно и Бог след няколко дни, отнехме му Вярата, за да може да се справи и без нея, да немари Пътя към Светлината, и Урока е Приет, а за вас до пръв предстои, но колкото и да изглежда невероятно и невъзможно, Вярвайте и се Молете, защото Каквото е Горе, ще бъде и долу!

Учител Сен Дуно.
С Бог Сме Едно!
Обичаме Ви!❤️
25.05.2023 г


4 коментара
 • Мариянка Ангелова каза:

  Благодаря ти Учителю Сен Дуно

 • Марийка каза:

  Да бъде Волята Божия!Благодаря на Бога и Учител Сен Дуно, че ни водите и не сте загубили надежда, че ще можем да се събудим и да изпълним задачите, които стоят пред нашите души.

 • Въка Андонова каза:

  С Благодарност и ЛЮБОВ за поредното ПОСЛАНИЕ !
  ДА БЪДЕ по ТВОЯТА ВОЛЯ ОТЧЕ НАШ !

 • Диана Петкова каза:

  Благодаря ви Господи и Учителю за Посланието! Благодаря че ви има за да ни водите в Духовния ни път! Господи твоята воля да бъде Волята на нашия Отец Небесен! Нека речното да бъде сторено!Амин!🙏💞💞💞🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *