Послание от Бог/26.05.2023

Скъпи Сродни Души, имаме Послание от Бог.

Скъпи Мои деца, вече започна процеса по усвояване на Енергиите от вашия Учител, за целта ви Помолихме да не се свързвате с него, не че има някакво тайнство, нужна му е тотална Чистота, без да се среща, нито да говори с някой, за целта е в Сопот, там ще се случи всичко, там ще се Трансформира, но идва следващия момент, Трансформацията ще го изцеди, поне три седмици няма да бъде в кондиция!
Скъпи Мой деца, основното което трябва да се направи, ще го Свършим, от вас ще остане единствено да се организирате, за което ще са ви нужни и средства. Вие имате събрани, но те са недостатъчни, ще са ви нужни и за параклиса на Богусвидната Чешма, желанието ми е, в най-скоро време да се започне, така че може да започнете да събирате и за това. Учител Сен Дуно ще се срещне с нужните Хора, за да уточни разрешителното, свършим ли това, може да се започне. Ще трябва да се направи проект, Моята Воля е параклиса да бъде колкото за един човек, 2,50/2,50 метра, не по-голям, не трябва да се изографисва, вашите Икони ще са достатъчни, но в центъра ще бъде излят Оргонит във формата на Богусвидния Кръст, той ще бъде Олтара където ще се коленичи, за да се получи Изцеление. Всеки който може да Помогне с организацията, моля да го заяви, за да може да се задвижи Параклиса. Хората от района са започнати и знаят къде какво, инициативата е от вас, а Мъжете на Богусвидни ще го изградят заедно с Учител Сен Дуно, Той също има богат опит в строенето.
Другото на което ще наблегна е Вярата, не в Учителя Ви, а във вас самите, нямате самочувствието, че сте част от Моя Промисъл, по-голямата част очакват Помощ, а не се чувстват част от Богусвидни. Това което ви Казах още в началото, че няма да превръщаме Учител Сен Дуно в пророк, както Баба Ванга, вече строго ще бъде спазвано, няма да можете да му задавате никакви лични въпроси, всеки сам ще си носи Кръста и ще се справя, Той ще Помага единствено за вашето Израстване, ще ви Учи и Обогатява от към Енергии. Чрез него текат, и ще потичат много от Енергиите които ще ви помогнат, това е най-тежката му задача, която на този Етап го изцежда напълно, нямате ни най-малка представа какво му коства да ви насища, вас Богусвидни, и цяла България, прави се сутрин и вечер без прекъсване, всяко насищане, както го Казахме, го изцежда и обезводнява, Кърпата непрекъснато му Помага, за да се Възстановява, Ние го щадим, и поемаме голяма част от Тежестта, но Той трябва да я поеме напълно сам, борейки се с трима други, които работят за обратната страна, черпейки Енергии от вас. Резултатите вече са видими, насищането всеки ден с определени Енергии започна да дава резултат, скоро ще бъде засечено от къде идват, което ще заплаши спокойствието на Учител Сен Дуно, и ще бъде атакуван директно с тъмни Енергии, за да го обезсилят. За вас тези войни са невидими, но трябва да знаете, че се водят, че непрекъснато се противодейства на всякакви Енергии, за да може да ви се Помогне. Целта ни е, до тридесет години да има още двама като вашия Учител, за да може сериозно да се противодейства на тъмнината, на тримата с Риптилско потекло, които са усвоили тайнството на Енергиите и ги използват за техни нужди. Трудно е да ви опише, по какъв начин ви изцеждат, само ще Кажем, че енергийните вампири от вас изцеждат 1000 пъти по малко от човек, от тези трима злодея, представете си каква Помощ получавате, за да може да ви се Помогне. Учител Сен Дуно ще получи още два Символа, с които да може да Противодейства още повече, те са изключително нестабилни, няма да бъдат давани на никой поне още 340 години, все още не сте готови за тях, те всъщност са част от Сътворението, те могат да разрушат, но и да създадат, с което Учител Сен Дуно ще изгради защитно поле около себе си, както и около Богусвидни, но за цяла Българя няма да има силите да го направи, едва след около четири години, ще отима достатъчно Сила и опитност, за да ги ползва и за Българя. Символите ще си тръгнат заедно с вашия Учител, забранено му е да ги показва или въобще да говори за тях, единствено АЗ знам и Мога да контролирам Процеса по използването им, попаднат ли в неук, то той ще се самоунищожи, отваряйки портал с долния тъмен за момента Свят. Като казвам за в момента, това означава, че и там се работи паралелно, но всичко с времето си!

Учител Сен Дуно.
С Бог Сме Едно!
Обичаме Ви!❤️
26.05.2023 г


1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *