Послание от Бог/28.05.2023

Скъпи Мои деца и сънародници, АЗ Съм Св. Иван Рилски, и ще Предам Посланието от Бог и Всички Нас, Светлите Сили които ви Помагаме!

Децата Божи са Родени, за да носят Светлина, те не са се изучили, все още грешат, не могат да видят собствените си зулуми, заслепени от тъмнината! Не тя ще бъде темата в днешното Послание, а Богусвидни, какво Сме Отредили на тях, по Божии Промисъл за вас, като Пламък който ще Сбъдне Промисъла за Българя, Славяните и Цялата Земя, като за Земята е Промисъл който ще се проточи във Времето. По-важно сега са Богусвидни да отимат Вярата, че са Избрани, за да Запалят Вечния Изцеляващ Огън, чрез Словото на Бог и Учител Сен Дуно, вашия Земен Бог. Чрез Дела и Примери, всеки Българин да има Силната Вяра, че България е Водена към Чистене и Просветление, което ще рече, да ви Събудим от самоунищожителния сън в който се намирате, да видите собствените си грешки, с което да се Излекувате и Изцелите, да поведете брат, комшия, другар към Изцелението и Вярата му в Бог! Да поведете Братските Славянски Народи, да вземат вашия Пример!
През изминалите седмици, Учител Сен Дуно бе подложен на Изпитания, бе му дадено да поживее една година по Земен начин с Надежда Михайлова, да има Любовта и семейството за което жадува от както го има, Решението бе взето в Сопот, там Душата и той със собственото си земно съзнание, взеха Решението да се Посветят на вас, с което положи началото и на Издигане и същинската работа на Богусвидни. От Неговото Решение, вече всеки Промисъл се знае, както за вас Богусвидни, така и за Българя и всички Славяни, от днес насетне ще вървите по по-лекия Път, който Учител Сен Дуно Избра, да бъде ваш Бог, Водач, Будител, Учител на Учителите, Водач на Духовните Водачи, Земен Ангел и Божи Посланик, за това го подготвяме вече почти пет години, непрекъснато се Молеше за това, с изключение за Бог, неговото съзнание нямаше да може да го приеме, но вече с Божественото Съзнание, знае какво е Избрал, и какво го чака! Противно на вашите разсъждения, всичко ще бъде единствено Светлина, Вяра и Любов, всичко ще бъде Водено от Него, като Представител на Истинския Бог, те двамата са ЕДНО, те повече не могат да бъдат разделени, или по някакъв начин отклонен от Волята на Бог, в Изпълнение на всеки един Промисъл, с което се Променят и някой Пророчества които знаете за Българя. Това ще оставим времето да ви го каже, важно е да знаете, че чрез Учител Сен Дуно, който претърпя немислими мъчения, които се изразяват в Чистене и Изпълване с Мъдрост, Повдигане на Вибрациите до стойности граничещи с Ангелските, но ще го държим в това състояние, защото Той е Бог на Земята, видим, който ще можете да докоснете и да се Изпълните с Любовта. Това е Проблем при всички ви, тъй като за вас Сме невидими, трудно отимвате Вяра, но когато ви докажем, че Учител Сен Дуно е вашия Земен Бог, то тогава Вярата на Богусвидни, Българя, Славяните и Цялата Земя, ще нарасне в пъти Повече. Промисъл който е трудно осъществим, поради немислимите Изпитания през които трябва да премине Човек, Лудост, както бихте го нарекли, ако се докоснете дори до 30% от това което той изтърпя от Нас, по скоро от Бог, Той го Лекува и Води Директно, не Дясна Ръка, както сте свикнали, а Бог е Вътре в Него, и заедно Преживяваше всяко едно Изпитание, Пълно Сливане между Тях, доведе до тези прекрасни резултати. Именно това празнувате в днешния Ден, Приемане на Божественото Съзнание на Учител Сен Дуно и Превръщането му във ваш Земен Бог!
Бих искал да поясня на тези които се съмняват, макар да е Казвано! Бог е Този който отдава Живота си, в нашия случай, на Всеки и Всичко, за да може да ви направи по-щастливи, чрез Истински Лечения и Изчиствания, а Богове е имало много на Земята, и времето когато почитахте Кралете като ваши Земни Богове, не е много далече, така че е, въпрос на размишления. Бог е Титла само за Истински Деца на Бог, тези които са готови да се пожертват за Всеки и Всичко, тези които могат единствено да Помагат, без да вредят по никакъв начин. Много са загивали, но е било от ЕГОТО, говорим за съзнателно Отдаване на Живот, без ЕГОТО да ви кара да го правите, за да имате слава и уважение, за да се възгордявате, а съзнателно приемане на Божествена Воля, да Води Всеки и Всичко, заедно с Истинския Бог, на Българи и Цялата Земя! Ще върнете много неща от миналото, за да си припомните, какво е да бъдеш Човек, какво е да Обичаш, и да си готов на всичко за ближния, знаейки че това Помага на Всеки и Всичко, помагайки и на теб, виждайки радостта и щастието в очите на другите! Бог е Светлина която Грее, и никой не може да я Помрачи, защото Светлината не търпи тъмнина, тя може да Осветява и да Сияе и там, където никога не е имало Светлина, не е Огън, а Сътворение на Тъмнина във Светлина, това е вашия Земен Бог Учител Сен Дуно, свиквайте и знайте, че до пръв ви чака много Работа, всеки който желае, може да се включи, но Изпитанията са му гарантирани, не само от Учител Сен Дуно, а и от Нас и Бог!

Св. Иван Рилски
С Бог Сме Едно!
28.05.2023 г


1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *