Волята на Бог/Тема 244

Скъпи Богусвидни, тема 244 от поредицата „Волята на Бог“ е Сила.

Скъпи Мои деца и Богусвидни, днес е Празника на вашите деца, но защо не го чествате, защо не обърнете внимание и на децата вътре във вас, всеки иска да се забавлява, а вие не го правите! Не виждаме радостни родители, дори тези които нямат деца, които да пожелаят да се отпуснат на днешния ден, и да се забавляват, виждаме единствено сериозни Хора, дори някой от вас приемат празника за Тежест, защото е свързано с разходи, а такива има всеки ден, празник е само днес, и днес е момента да потърсите детето във вас.
Това бе призива на Учител Сен Дуно към Богусвидни и той си е на място, защото всеки от вас е пожелавал поне веднъж да върне детските безгрижни години, а това е напълно възможно, ЕГОТО превръща всичко във трагедии, карайки ви да бъдете сериозни, то не е нужно, животите ви преминават покрай вас, забулени от милион илюзорни проблеми и тежест. Много от вас ще кажат, че не е така, че всеки ден имате разходи, и всеки ден излизат някакви проблеми, забравихте именно ученическите години, когато и двадесет стотинки бяха много, справяхте се и без никакви пари, не мислехте за тях, а те идваха, така е и когато сте големи, вкопчването ви в проблемите ви блокира и ви вкарва в капани. Ще ви разкажа за Учител Сен Дуно, от четри месеца не е взимал пенсия, парите свършиха още преди един месец, кара на подаяния, ако някой е решил да прати. Предстои му сватба, а той няма пари, това което му е останало са 200 лв, как се прави сватба с 200 лв, невъзможно е. ЕГОТО често му вкарва пагубни мисли, но Вярата на Учителя ви е Силна, той знае, и е уверен, че Вселената и АЗ ще се Погрижим, така той остава в кондиция, не позволявайки на ЕГОТО да го вкара в капаните му. Ще кажете, че това е безумие, остава само една седмица до сватбата, как така се е оставил така, АЗ ще Кажа, че е Любов и Вяра, която е по-силна от всяка една Илюзия от ЕГОТО. Пари ще има, може да прибегне до заем, но всичко ще се случи, важно е, че той е в състояние да мисли, не се вайка и оплаква, чака момента и е сигурен, че АЗ ще Подредя по този начин нещата, че да има предостатъчно средства, и така ще бъде, дори само за това, че ни Вярва, Всяка Светла Сила ще направи всичко възможно, за да изпълни желанието му, да бъде Истински баща, който е дал и е направил сватба на детето си.
Може много да мислите върху примера, но няма да го измислете, за да имате подобна Вяра, са нужни много Изпитания, пълно Смирение и Търпение, с тези качества, ще постигате всичко, вайкате ли се, то ще потъвате и никога няма да имате. Дори да ви се даде, вие ще сте заети с виртуалните проблеми и изходи от ЕГОТО, не забелязвайки, че вече ви е дадено, но трябва да бъде взето, може да Сме ви дали чрез моментните лотарии, може да намерите пари, може приятел да ти предложи, без да го очакваш, без да си молил за това, начини много, Вярата е малка. Вярата ще ви даде Сили, за да се справите с всеки един проблем, това бе Изпитанието за вашия Учител Сен Дуно, отново да го оставим без пари, за да видим, дали Вярата му е достатъчно силна, за да не се срива, и по този начин да се изгуби, Изпитание нямаше, защото Вярата бе достатъчно силна и непоклатима, че чак ни учуди, чака едни пари, но те са крайно недостатъчни, другите от къде ще дойдат, това зная Само АЗ, а той трябва да бъде Мъдър и да остане все така концентриран и Вярващ, за да може да получи.
Децата са най-големия ви Дар, той ще ви Помогне да заживеете по щастливо, децата притежават естествения усет са Божествена Любов, Обичат и им е вродено да общуват, а вие сте забравили какво е да бъдете дете, какво е да не мислите, а само да се стремите да играете. Спомнете си какво е било и започнете да играете Живота, не да го страдате, не да го стискате, сякаш е последния ден, трябва да живеете всеки ден така, че да може да си спомните за него, а това се постига след като се отпуснете и оставите всичко на Нас, просто, но и много трудно начинание, колкото и да ви Повтаряме, че всичко се случва по Мой Промисъл, това не успява да ви накара да се оставите на Мен. Напротив, стягате се чакайки Изпитания, а от каквото бягаш, това получаваш, Мъдрост която усещате непрекъснато, но продължавате да се пазите и тревожите, продължавате да живеете, сякаш това е единственото ви Прераждане, и няма друг живот. Само този който не го е страх от проблеми и смъртта, само той ще се почувства Свободен, както е вашия Учител, през изминалите седмици вкарвахме усещането в него, че ще го приберем, а не му трепна и окото от тази информация, винаги е готов да се прибере при Нас, смъртта за него е ново начало, раждане на нови възможности и Светове. А не както при вас, страхувате се и за най-дребните здравословни проблеми, сякаш за първи път има болен човек, всеки се разболява, всеки има подобни Изпитания, вие сами си ги причинявате, а добавяйки и страха от смъртта, то тогава ЕГОТО е вашия господар, и никой не може да ви помогне, освен трудните Мой Изпитания, които отново, вие сами ме принуждавате да ги имате, защото отново сте се оставили на ЕГОТО да властва над вас.

Учител Сен Дуно.
С Бог Сме Едно.
Обичаме Ви!❤️
01.06.2023 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *