Волята на Бог/Тема 245

Скъпи Богусвидни, тема 245 от поредицата „Волята на Бог“ е Възлюбени.

Скъпи Мои деца, скъпи Ученици на Учител Сен Дуно, тръгнахте по трънливия Път на Изпитанията, и връщането от там само ще ви Помогне, така както Учителя ви се Извиси чрез Изпитанията, така и вие ще се Обедините, вече Обичащи и Вярващи Истински. Бяхте предупредени всички, че сте Мои Служители, и всеки ще бъде зъбно колело, което ще Предизвиква Промяна, така Промисъла ми „първите да бъдат последни, а последните да станат първи“, се Сбъдна, а е само началото, до пръв ще отчитате всичко което Сме ви Споделяли като Мой Промисъл, до пръв ще разбирате, кой е бил спасен, и кой расте в илюзиите си. Промисли много, и всички водят до вашето Обединение, Богусвидния Календара трябваше да ви подскаже, че ще ви нагорещим, за да може да Изкарам и най-гнусното от вас, някой бълва ненавист и зло, а такова има във всички ви, то ви разединява, то ви кара да се съмнявате, да не вярвате на Учител Сен Дуно, а да вярвате на вашето ЕГО. Макар да Сме ви Учили да го разпознавате, виждате колко са трудни 30% от Изпитанията на Учителя, представете си какво е да ви Подложа на 100%, това което е преживял вашия Учител, за да може да научи и вас, Повеждайки ви към вашата Свобода. Казвате, че най-сетне сте се освободили от тъмнината, когато видите какво е тъмнина, тогава можете да говорите за нея, когато останете поне ден в АДА, тогава ще си говорим, дали различавате Любовта от тъмнината, ненавистта от жертвата и Любовта към вас.
Всичко се случва по Мой Промисъл, съвета ми към всички които си мислят, че са се Освободили, да си припомнят всичко което Сме Написали, за да могат да намерят Пътя към Светлината! Дупката която сте започнали да копаете, ще става все по-дълбока, колкото по дълго сте в нея, толкова по-тъмно ще става, заради това, като Любящ ваш Баща ви Дарявам Съвета, припомнете си всичко на което ви Учихме, за да може да видите какво е ЕГО и какво е Любов. Вините че ви манипулират, мислите ли, че е лесно да се излъже вашето ЕГО, това е напълно нормално, ако не ви манипулирахме чрез Послания и страхове, то все още нямаше да знаете какво е Истинско Семейство, и какво е Любов, повечето отвориха Сърцата си, за да Творят чрез Любовта, а сега казвате, че е тъмнина било, че всичко е манипулации и илюзии, само времето е Истинско, то макар да е Относително, може и да говори, за да ви покаже, какво означава някой да ви Обича, и да е готов на всичко зарад вас и какво е зло. Сега ЕГОТО притъпи Любовта във вас, Сърцата ви постепенно ще се затворят отново, тогава вече ще можем да говорим за тъмнина и Любов, защото отново ще бъдете его-израстващи Мои деца, които все още се лутат и търсят верния Път, на който стъпиха, но страха ги завладя и побягнаха кой накъдето види, и то само зарад един човек, който вкара съмненията във вас! Виждате ли, че не сте готови за сериозна работа, виждате ли колко сте слаби, или ЕГОТО намира оправдания и затова, но оправданията ще се изпарят, тогава какво ще остане, това ще оставим времето да ви го каже, така както Сме ви го Казвали и Ние, Вашия Баща-Бог и Вашия Учител Сен Дуно!

Учител Сен Дуно.
С Бог Сме Едно!
Обичаме ви!❤️
02.06.2023 г


1 коментар
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю за Посланието което да ни научи и посочи пътя по който са вървим!Благодаря ви за всичко за Любовта ви и Добротата към всички нас който сме на Земята тук и сега! Да бъде Волята ви Господи както на Небето така и на Земята! Амин 🙏💞💞🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *