Послание 2

Послание 2

Скъпи Сънародници и Богусвидни, от днес започнах да опроводявам нови Енергии свързани с Любовта, но това не означава, че ще бъде лесно, те ще предизвикат редица неразположения, безтегловността ще ви съпътства, както и преумората, ще усещате болки във всички крайници, кръст, таз, при всеки ще бъде различно, в зависимост къде има слаби места. Енергиите ще бъдат за всички Хора в България, това ще рече, че всеки ден ще медитирам, изпълвайки ви с нужната ни Енергия, всеки в България ще получава доза и от Рейки Енергията, като за Хората с по-ниски Вибрации, те ще са по-осезаеми. Мисията която ми бе възложена е, да се свържа с повечето население в България, това ще породи редица съмнения във вас, но знаете, че всяко съмнение, рано или късно, ще доведе до Вяра в Мен, а Вярата е по-важна от всяко Лечение, ако имаме Вяра, то до сега щяхме да сме се Обединили.

Другото което ще споделя е, че за сега не е нужно да се взимат някакви предпазни мерки, все още има време до сбъдването на Предсказанията ми, споделени са сега, за да може да се подготвим психически, поне тези които Вярват. Подсигуряването на нужното е добре, но не и използването им, по-важно е да продължим работата върху нас самите, да се стремим да премахваме всякакво влияние и завладяване от ЕГОТО, защото и това да се предпазваме още от сега, идва от ЕГОТО, то винаги иска да изпълни всичко което е казано, ама дали има нужда на този Етап, не е важно, то трябва да го изпълни. Най пагубно влияние от страна на ЕГОТО е, вкопчване в каквото и да е, примерно чакането да се Обединим, това е основната причина за напускане на повечето Богусвидни, за тях търпението е чуждо, а Дълготърпението и постоянството са цели, но не и начин на живот, те са трудни Уроци, Бог и АЗ задължително ще ги Подлагаме на Изпитания, за да се научат, че всичко се случва когато му е дошло времето, когато всичко и всеки е подготвен, тогава по естествен начин Обединението ще бъде факт. Това да се Обединяваме насила, без никой от нас да е готов за това, не е работа, и то си проличава по напусналите Богусвидни, ние сме заедно, за да се Учим, за да се Подготвим за Обединението, който няма търпението да се Учи, то е свободен да напусне, за да се възгордява със самостоятелността, ние които продължаваме да изпълваме и тях с Любов, ще останем завинаги Заедно, който е напуснал, е неготовото Изпитание, който е останал, ще преминава Изпитанията заедно с останалите, но Уроците ще продължат, и всеки от тях ще се завърне с наведена глава, особено след трийсетина дни, когато първия от тях ще поиска Прошка, макар да виждам, че ще се случи и по-рано, всичко оставям в Божите Ръце, те са Милостиви и Обичащи, не търсят признание, а Обединение!

Друго което ще Споделя е, прииждащата вълна на насили, независимо, че текат Енергии на Любовта, то е както при ревността, тези които мислят само за себе си, ще буйстват и ще има насилие. Това ще рече, че в много семейства ще има скандали и раздели, ще има наранени и отхвърлени, но всичко ще бъде в името на Любовта и доброто на Всеки и Всичко. Както съм споделял, на 90% от нас живеят нещастно, това постепенно ще бъде урегулирано, мислейки се и за двете страни, а децата са с предимство, това което е най-добро за самите тях, това Бог ще Изпълни, ако за тях е по-добре да бъдат с разделени родители, за да бъдат научени на Истинска Любов, а не на лицемерието което цари между тях, то раздялата ще е факт, и децата ще започнат да ценят повече истинските взаимоотношения, отколкото да се учат на лицемерие от родители, като не говоря, ако има скандали и побоища, то тогава ще ги разделят на два различни Континента, та никога да не могат да се видят дори.

Учител Сен Дуно.
С Бог Сме Едно!
Обичаме Ви!❤️
18.06.2023 г


3 коментара
  • Дияна Христова Петкова каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю!Посланието за мен е поучително и трябва да се подчиним на всичко което ни съветвате защото е за наше добро?Благодаря ви Учителю за грижите и помоща която указвате на всички нас и цяла България !🙏💜💙💛🙏

  • Въка Андонова каза:

    С Благодарност и ЛЮБОВ за Посланието !
    Да БЪДЕ по БОЖИЯТА ВОЛЯ !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *