Послание 4

Послание 4

Скъпи Богусвидни, Скъпи Съграждани, днешното Послание е за всички!

Настъпва новия съществен Период от нашето Духовно събуждане, все повече от нас усещат наплива на Светлите Сили, информацията е от всякъде, Напътствията са еднообразни, най вече да започнем да Осъзнаваме, че не сме сами. Напоследък се наблюдава, че злите Сили ни Потискат от всички страни, най-вече икономически, наблюдаваме намаляване на права и нашето обезличаване като Нация. Славяните сме били, и ще бъдем силни Народи, но разделени сме слаби, едва когато ни се Помогне да се Обединим, и отново да поставим желязната завеса пред Американците, едва тогава ще успеем, ще започнем да израстваме като Истински Божи деца. Не ме разбирайте грешно, Бог е във всички, Той е Всеки и Всичко, както е при нас, така е и при тях, но тъмнината там е много по-голяма, макар да се мислят за свободен Народ, нямат примера за Светлина, говорят, но не могат да я усетят. При нас е същото, повечето сме заблудени от илюзорния Свят който са ни създали, потиснали са всякаква светлина, именно затова търпим всички безобразия на копито сме свидетели. Търпим Война която умишлено се подклажда от Американци, които са поробили повечето Държави, чрез пари и заплахи, за да могат всички да им служат за техните цели. Говорили сме много за това, че използват красивите думи като мир и обединение, с които ни залъгват и ни убеждават, че са миротворци, но всъщност всички войни се водят от тях. Ние Балканските Държави, за Европейските се вижда ясно, че са водени, и това не може а се промени, но тук на Балканите има Нация която винаги е Спасявала цялата Земя от подобни убийствени цели, както сега Американците, които ни разпокъсаха и насъскаха един срещу друг. Всичко това за което говоря се вижда ясно, но независимо от това, прекалено много от нас вярват на илюзиите които бълват по всички медии, занимават ни с пошли проблеми, без никой да е помислил за собствения си Народ, който бива убийствено потискан икономически, за да може да отнемат цялата ни Сила за каквато и е да борба.
Новия Период ще положи началото на Обрат в Енергиите, където злото ще започне да отстъпва, но той ще е свързан с катаклизми и много смърт, период който ще ни предизвика, с което и ще ни събуди от илюзорния Свят в който живеем, макар думата живеем да е силна, по скоро съществуваме. Енергиите ще идват на три Етапа, като първата вълна е предупреждение за това което ни предстои! Втората Вълна е същинския катаклизъм, но при третата, ще видим и това, което не сме видели, ни при първата, ни при втората, тя е ще бъде всъщност шамара който ще ни вдигне всички, за да можем да се противопоставим на пагубната система в която живеем. Именно в този период много политици ще бъдат осъдени, ще получат справедливо наказание от нас, не от институции, а от Народа, едва след като Изчистим старата мърша която до толкова мирише, че ни задуши с безкрайните си лъжи и продажничество на Американците, наглостта им е лудост, необяснима с думи, те са вербувани и действат срещу Народа си, а това някога се наричаше предателство и се наказваше със Смърт, а сега се приема за нормално поведение на политик, да върви срещу Държава и Народ. Но всичко ще е до време, Предсказанията копито се въртят в интернет, няма да бъдат точно така, както са описани, все още има много време докато се появи русата жена която да ни води, момичето е на 14 години, все още невръстно дете, така че всичко ще бъде в нашите ръце, за да подготвим всичко необходимо за бъдещето ни оцеляване!
Трябва да кажа, че Бог е Предвидил два Промисъла за Българския Народ, не говоря за Българя, а за Народа, ние сме Държавата, не мястото или нещо друго, а Ние Българите, които сме Потекло от Миналото, което винаги е помагало на останалите Народи, и на Земята, в това да не се самоунищожим, именно Славяните сме децата Божи с Истинската Божия Искра в нас, ние можем и ще можем, въпреки плановете на Риптилите, които водят Американците от Луната. Промислите на Бог са Сурови, но и Справедливи, ако ние не успеем да се събудим, ни чака друг Период, в който още повече ще бъдем малтретирани и потискани, войните ще бъдат нормалното ни съществуване! Периода ще ни помогне напълно да се събудим! Говоря за отлагане на нашето Спасение от Светлина, за период около 100 години, което вече няма как да не ни събуди и Обедини, но това ще бъде трудния трънлив Път на към Свободата ни, по добре е, да го направим сега, в тези Етапи в които ще ни се Помага от Всякъде! Повечето от Хората с високи Вибрации, Учители и Водачи, ще започнат да получават директни напътствия, ще бъдем Водени като овце, но и това няма да е точно така, във втория Етап, вече изведени, показано ни, че няма нищо истинско в Света в който сме, ще бъдем оставени, за да направим своя избор, дали ще повярваме, или отново ще си намерим оправдания за да си останем вкъщи и всеки сам да се спасява, ако това се случи, то ще има още три по-малки Етапа, но за тях ще говорим, ако има нужда от това, ако не, то ще можем да усетим Божествената Любов във всеки Етап от това което ни предстои, като Спасение и събуждане от мрака!

Учител Сен Дуно.
С Бог Сме Едно!
Обичаме Ви!❤️
08.07.2023 г


1 коментар
  • Vasia Vasileva каза:

    Благодаря Господи Любими Татко! Да Бъде Винаги по Волята Твоя Во Веки Векос! Аум! Аумен! Ом! 🙏❤️‍🩹💜🦜🌿🦜🦋🥰💞

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *