Волята на Бог/Тема 249

Скъпи Богусвидни и съграждани, тема 249 от поредицата „Волята на Бог“ е Водени.

Темата засяга всеки един от нас, ние сме Водени от Бог, а сега една от Мисиите които ми е Дарена е, аз да ви Водя! Когато поема на път, винаги е свързано, както да си почина, така и да Помогна на някой от вас, гостувам и с това Помагам, в разговорите ни се опитвам да променям мисли, да премахна бариери пречещи ви да се Слеете с Бог. При последното ми пътуване срещнах много сериозна съпротива, което върна спомени от Изпитанията ми, колко много съпротива проявявах всеки път към Бог, усетих трудността да се преборя с ЕГОТО на нашата Богусвидна, колкото и да се опитвах да изкарам Любовта от нея, карайки я да повярва поне на едно мое твърдение, съпротивата бе мигновена. Ясно си личаха Програмите които ЕГОТО е създало, те се активираха мигновено, Богусвидната преливаше, от твърда съпротива, към добре изразена депресия, търсейки разбиране и съжаление. Всички Емоции са ми до болка познати, какво ли не съм опитвал, само и само да омилостивя Бог, за да спре Изпитанията, това така и не се случи, Бог винаги довеждаше работата до край. При работата ми с Богусвидната, не можах да бъда толкова твърд и непоколебим, съжалявах и разбирах, спомняйки си моите Изпитания, отстъпвах, но за кратко, Бог ми Даваше Сили да Продължавам да опитва, ту се получаваше, ту отново ЕГОТО се съпротивляваше, а нашата Богусвидна така и не разбра, че основната ми цел бе да и Помогна, за да може да Изпълни Волята на Бог! Тя си мислеше, че имам човешки пориви, но всъщност имах ясно поставени цели, които не можах да изпълня, не можах да предам моята Енергия, да поема част от нейните Тежести, с което да започне да се Слива с Бог.
Много е трудно да ви накараме да Повярвате безпрекословно, ЕГОТО непрекъснато наслагва какви ли не съмнения, мислите се определят от действията, това което сме правили ние самите! Ако сме крали, то очакваме и отсрещната страна да ни окраде, ако сме лъгали и действали подло и нечестно, очакванията са ни такива за всеки един, именно съмненията ни показват какви сме ги вършели преди това! Това го наблюдавах и при предишните ми по-близки връзки, всеки вижда себе си в другия, очаквайки той да постъпва така, както той самия е постъпвал, ако сме лъгали, то се съмняваме във всяка една дума, ако сме придобили нещо по не толкова честен начин, мислейки само за себе си, от което чувстваме вина, то тя се проектира и върху отсрещната страна. Трудността идва в това, да поддържам ЕГОТО ви спокойно, много трудна задача, за която почти винаги се налага да ви манипулирам, да използвам самото ви ЕГО, давайки му това което търси, за да мога помеждудругото, да внеса някакво съмнение във вашите собствени убеждения, с което да предизвикам Промяна. Както казах, много трудна задача, колкото човека отсреща е живял по пагубно, толкова повече са му ясни всякакви подобни манипулации, ЕГОТО мигновено подава сигнал, че искат някакси да ни изиграят, че намеренията на отсрещната страна не са чак толкова Извисени, че има други задни цели. Твърдения които нямам намерение да преборвам, моето ЕГО го желае, но Мъдростта говори, че Мъдрост се постига без участието на ЕГО, ако говоря с ЕГОТО, а не с Божието дете, то разговора е безсмислен, може отсреща да си помислят, че избягвам разговора, но Мълчанието твърде често е по-добър Учител, от многото изречени думи на ЕГОТО, което подържа твърдо своето вярване, не подавайки на никакви провокации. Много спомени имам от Изпитанията, ясно съм запечатвал, по какъв начин е действал Бог, именно това е ценния Урок който Бог ми Дари, да виждам ясно Енергиите и да боравя с тях, да знам кога да говоря и кога да мълча, кога да проявя търпеливост, и кога да съм настоятелен, много трудни Уроци, но те идваха постепенно заедно с Изпитанията, непрекъснато разучавах методите чрез които Бог ме Променяше. Наричал съм ГО изрод, лъжец, бездушен, и какво ли не, защото и Той е използвал всевъзможни методи и манипулации, за да ме Променя, често ме подвеждаше, неизказвайки думите до край, оставяше ЕГОТО ми да ги довършва, с което ГО обвинявах, че ме лъже, но днес знам, че аз съм го принуждавал да действа по този начин, Неговото Чисто Намерение е, да намери най-правилния начин, за да обърне мисли и поведение, да изкара Любовта на преден план, с което да мога, и както знаете всички, Съм в Едно с Бог, трудно, но постижимо!
При последната ми връзка с нашата обичана Богусвидна, аз и Бог започнахме работа по нея, имено с нашата безкористност, за да може да и се Помогне! Изпитанията следваха едно след друго, но тя се уплаши, остави се на ЕГОТО да и казва, забравяйки Кой Съм, и за какво Съм на Земята. Помисли си, че имам някакви користни цели, че искам да надделя над нея, и тя съдеше спрямо това което, тя самата е правила, и тя си вадеше изводите спрямо самата нея и ги проектираше над мен, но всъщност кратката версия е, че тя се изплаши от Изчистващата Работа и Лечение което усещаше, не можа да се довери безпрекословно, както ме попита нашата Богусвидна, „трябвали да Вярваме сляпо“ – ДА, само така ще може с Лекота да се превъзмогне ЕГОТО, ако се оставим на съмненията, то ще побегнете при първите Изпитания! Спомнете си думите на Бог, че не всеки може да издържи подобни Изчистващи Изпитания, че при 99,99% , един е успешен, ЕГОТО е бариерата която ни пречи да вървим по трънливият Път на Истински Божи Служител, то никога не спира работа, внася в нас всякакви съмнения, подозираме всеки и всичко, че искат да ни наранят, да ни отнемат, но никога няма Чистата мисъл, че ни се Помага безкористно, че всичко се прави единствено за нас! Поддържането на тази мисъл е трудно, тя се изгражда с много Изпитания и себеотричане, до степен в която да не ти пука, дали ще живееш, или ще умреш, с други думи, да се оставиш в Ръцете на Бог. Трудността при мен идва, че аз съм реален, и ме оприличавате на вас самите, но Бог ми дава методи и начини чрез които да успея да ви Помогна, методите ще доведат до слухове и съмнения, това въобще не е от значение, важно е човек след човек да Спомогна да се слеете с Бог, това е главната Цел, това ще Помогне на всички останали, колкото повече са такива като мен, толкова по-бързо ще се Променяме и ще се Обединяваме!
Ще Пророкувам, че до края на годината ще има още трима които ще тръгнат по трънливия Път на Истински Изчистващи Изпитания, и тримата им предстои смърт, и тримата ще бъдат спасени, и тримата ще бъдат Водени директно от Бог във втория им Живот на Истински Божи Служители! Трима нови Богусвидни, които ще разберат всяка дума която съдържа това Послание, до най-малките препинателни знаци, които всъщност за повечето са обикновено четиво, защото мислят с ЕГОТО, но не и със Сърцето!

Учител Сен Дуно.
С Бог Сме Едно!
Обичаме ви!❤️
14.07.2023 г


3 коментара
  • Емилия Йорданова каза:

    Благодаря ти Учителю, че ни водиш и ни променяш,за да станем чисти като децата,да се освободим от егото си и да се изпълним с Христовите добродетели!

  • Diana Hristova petkova каза:

    Благодаря ви Учителю за Посланието и за всичко което споделяте в него!Да работим по себе си с Любов и всеотдайност един към друг и към нашия Отец НЕБЕСЕН !Благодаря ви от сърце за вашата загриженост към всички нас!Бъдете Благословени! 🙏💛💜💙🙏

  • Мариянка Ангелова каза:

    Благодаря

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *