Послание 5

Послание 5

Скъпи Богусвидни, Скъпи съграждани, нека седмицата започне с Благословия и себеотричане, като второто е за Божите Служители, които са готови на всичко, само и само да се видим Обединени, и от тук ще започнат моите критики.

Винаги има нещо което искаме да постигнем, все бързаме и бързаме, няма да ви изнасям Урок, че това идва от ЕГОТО, а ще ви Посъветвам да се научите на търпение, като един от много трудните Уроци! Търпението не е способност да потискаш, а непрекъснат вървеж към целта която сме си поставили, дори когато изглежда, че всичко е рухнало, Вярата да бъде силна, и работата да продължи, когато Обединението се превърне в безкористна цел, само тогава ще се случи. Но, за да бъдем научени на безкористност и търпение, ще минем многократно през бури и отливи, за да може да се разочароваме достатъчно от ситуации и нас самите, и когато вече сме се отказали, то ще се случи, защото е изчезнала, както користта, така и силното нетърпение, което е черта на почти всички ни. Много е трудно да виждаш разруха, и да поддържаш Вярата за каквото и да е, но само тогава ЕГОТО спира да очаква, само тогава отимваме вътрешното спокойствие, приемайки хора и ситуации, приемайки участта си, че не сме способни да се Обединим, не знаейки как да се Обичаме!
Минал съм много Изпитания, които винаги са ми показвали един и същи изход, точно когато вече съм се предал, точно тогава Бог Сбъдва всичко, така ще се случи и Обединението, когато разберем, че без Бог сме неспособни да творим каквото и да е, само тогава ще се Обединим! В момента почти всички разсъждават с ЕГОТО, мисли които нямат край, както няма край и на съмненията които ЕГОТО ни дава, като мисъл и осъзнаване. Ако аз се съмнявах, то до сега щях да съм се отказал, усещайки непрекъснатото неразбиране и вашите съмнения към мен, Вярата е това което ми дава сили да продължавам, и да ви приемам такива каквито сте, говорите зад гърба ми какви ли не неща, това ме натъжава, понякога плача, но Вярата винаги е по-силна от вас и вашите ЕГО. Знам и съм виждал как действа Бог, как ни Лекува, на какви Изпитания ни подлага сега, знам и изхода, но не знам, защо ни е толкова трудно да си повярваме, независимо че Бог ми е показал всевъзможните методи на ЕГОТО, и причината е то, отново и отново се учудвам и не проумявам, защо е толкова трудно да се Обичаме по по-истински начин, Вярвайки си един на друг. Съмненията ни нямат край, съмняваме се във всеки който е по-различен, той е потенциален мошеник, ще усетите разочарованието в мен от Хората които съм обикнал, собствената ми сестра ме мисли за шарлатанин, обсебен и какво ли не, подклаждано мнение и от последната ми раздяла, това са Уроци с много тежки Изпитания, но така е било и не очаквам да бъде по-различно при мен. Имам възможността да говоря със всяка Светла Сила, едни и същи разочарования от не разбиране, хулене, убийства, само за това, че си избрал да бъдеш Истински Проводник на Бог! Винаги сме ценели истинските Хора след смъртта им, това едновременно ми дава спокойствие, но и неразбиране на нашето поведение! Отново казвам, знам причините, знам защо имаме толкова много съмнения, но закърмен с Божествената Любов, не мога и не мога да приема, че сме такива, че сме по-зли от животните, които мислим за нисши същества, те могат да се обичат безпрекословно, а на нас ни е трудно дори да си говорим спокойно, все се съмняваме, все търсим под вола теле, та да може да излезем прави, някой подавайки ви и най-малкото съмнение, дори да бъде най-гнусната лъжа, вие винаги ще се хващате за всичко по-различно, което устройва вашето ЕГО, забравяйки всичко което сме свършили, забравяйки че на никой не е навредено, а Помогнато по най-добър начин, забравяйки че себелюбието ви е по силно от Вярата ви в Бог, за мен няма да говоря! Ако се наложи да избирате между вас и Бог, винаги користта ще избере Бог, но гледайки единствено за себе си, участ която се прояви във всички напуснали, удовлетворени от общата им цел, да ме опровергаят, като мошеник и лъжец, но както всеки път казваме, делата говорят, а не слухове и празни приказки, които винаги, без никакво изключение, идват от ЕГОТО, нашия Бог за в момента!

Учител Сен Дуно.
С Бог Сме Едно!
Обичаме Ви!❤️
16.07.2023 г


1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *