Послание 6

Послание 6

Скъпи Богусвидни, тези дни текат тежки Енергии, усещаме се не на място, непрекъснато се разсейваме и губим ориентация, почти приключи и това Лечение, остават още два дни, но след което ще трябва да наблегнем на физическо натоварване, разходки и упражнения, за да може по-бързо да приключи процеса по усвояване на Енергиите. Те предизвикаха редица промени във нас, като най-вече се наблегна на страховете, работи се по нашето ДНК, като едни нишки бяха потискани и атакувани да отслабнат, а други се удебеляваха, с което ни се Помага изключително много. Истинските промени ще си проличат за напред, най-рано след един месец, поради което ви Съветвам за повече физическо натоварване, с което да отваряме Аурата, обменяйки непрекъснато Енергии, умората е начина за по-бърз обмен.
През следващата седмица, тази която идва и по-следващата ще очакваме пълен покой, основното на което трябва да обърнем внимание са нашите взаимоотношения, то е като последица от Енергиите които приехме. Когато се промени дори само една брънка по нас, всичко останало реагира. Взаимоотношенията с Хора които не се разбираме, ще се изострят, а тези с които сме добре, ще се подобряват още повече, като тук включвам Любовта, ако има Любов, тя ще грее, с което ще се Чистят и недоразуменията. Примерно, ако сте се скарали със съпруга си, и го Обичате, то тези недоразумения ще се чистят от само себе си.
Август месец, от към 10 до 17 ще очакваме много сериозно облъчване с радиация, Слънцето и Вселената също търпят Трансформации, което ще ни се отрази. Съветвам приемането на по-големи количества на всичко свързано с Йод, колкото повече, толкова повече ще се неутрализира вредната вълна която ще пробие нашия Озон и ще навлезе в атмосферата. Като тук ще наблегна и за последиците от радиацията, ще са нужни поне три месеца, за да може дръвчета, зеленчуци и цветя да се Изчистят, това е знак да намалим консумацията на зеленчуци и плодове, поне тези които са брани след десети Август, тези преди това са годни, може да замразите и запазите още от сега, част от любимите зеленчуци, като ги консервирате. Предупреждението ми е много сериозно, това не е игра, виждайки колко много хора ще се повлияят, и ще потърсят помощ, виждам голям брой Хора които ще се разболеят от болест която явно не знам и не мога да ви я кажа, важно е, че информация има и може да се предпазим от радиацията.
Промените които виждам във Вселената са сериозни, те ще ни повлияват и за напред, това лято ще е нищо, в сравнение със следващите които ни очакват, зимата все повече ще избледнява, а горещините и радиацията ще се увеличава, температури от порядъка на 50-60 градуса за в бъдеще, постепенно ще стават нормални, като тук споделям, че подобни измислени проблеми с разтопяване на ледовете, т.е. северния и южен полюс, не трябва да ни притесняват, всичко ще се променя по естествен начин. Ще трябва да свикнем и с промяна на полюсите, което ще ни създаде редица неудобства, към които също постепенно ще свикваме, компасите ще започнат да се объркват, ту юга ще бъде север, ту севера, юг, като оста ще се измести с цели 20 градуса, което всъщност ще бъде Лечение за нас, ще ни Помогне да свикнем с неудобствата, да Трансформираме редица закостенели хромозоми, които ще предизвикат и изостряне на нашите Дарби, Свързването ни окончателно с Всички Светли Сили които са до нас, Сливането ни и с нашия създател Бог, които постепенно ще започнат да придобиват много по-реално усещане. Ще ни гостуват братски Нации от Сириус и Арктурианци, много Хора ще започнат да виждат невидимия до сега Свят за нас, като Лемурийци и Еднорози, те винаги са били тук на Земята, но ние сме слепи за техните Вибрации.
Това което Пророкувах, ще се случва за в бъдеще, важно е да знаем, важно е Истината да се разпространява, за да може да сверяваме часовници и осъзнатост. Променяйки се Земята и Вселената, ще отворят нови Портали от които ще идват Същности, които не са чак толкова добронамерени, това да ни гледат като в инкубатор, ще свърши, време е да започнем сами да се пазим и грижим , като това също ще се допуска постепенно, не си представяте нахлуване изведнъж, сега ще се позволи едно – ще свикнем, след което друго, и така постепенно ще опознаваме Вселената, такава каквато е. Ще опознаем и войната която се води между добро и зло, всеки който иска да навлезе в тази Сфера, и да Учи, ще му се предоставя възможността за това, но знайте, че Учението е свързано с много саможертви и лишения, за да може някой да се бори с тъмнината която се опитва да ни завладее, трябва да живее като отшелник, да се пази Чист, за да има достатъчно Сила за борба, да се крие и никога да не намери покой, веднъж започнеш ли, няма отказване. Печатите които Бог поставя на Войните, са специални, виждат се от всяко кътче на Вселената. Не говоря за Божи Служител, какъвто съм, а за Войни, Хора които ще имат силата да въздействат на Енергиите, да ги контролират, като четирите Земни Елемента, и даването на още два от тях. Има ще три, общо са девет Елемента, чрез които се повлиява на Планети и Нации. Само най-чистите и Истински Войни са получили знанието, и за давете Елемента на Сътворението, те са Отговорност, те са и проклятие, дори да владееш четри от тях, е бреме до гроб, от което много Хора ще си тръгват от Земята, не издържайки на натоварването. Тъмнината е коварна, както нашето ЕГО, никога не спира със нападките, Плановете им са жестоки и поробващи, не физически, а умствено! Завладява се психиката и съзнанието на човек и той фактически не съществува, вижда се, но от вътре няма да бъде той, едва след като почине, ще може да се освободи от Обсебване за което говоря, и е част от нашето недалечно бъдеще, жестоки времена, но е време да научаваме всяка една Истина и да се Учим на Любов и Постоянство, които са в основата за овладяване на последния Елемент от Сътворението!

Учител Сен Дуно.
С Бог Сме Едно!
Обичаме Ви!❤️
22.07.2023г


3 коментара
  • Diana Hristova petkova каза:

    Благодаря ви Учителю за Посланието което както винаги е доста поучително и тревожно от гледна точка на промените който настъпват!Труден период най вече за семейства където има малки деца!Във времето на Облъчване по сигурно ще е ако не се излиза навън!Бог да ни пази и закрила в това трудно време!🙏💛💜💙🙏

  • Благодаря ти Учителю Сен Дуно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *