Послание 7

Послание 7

Скъпи Богусвидни, Посланието е продължение на вчерашното, като Моля да не приемате информацията толкова навътре, всичко ще се случва постепенно, всичко си има цел, всяко зло ще се Трансформира в Добро, за да може нашите деца да се раждат с по-издръжливи организми, за нас е ясно, по-важните са те!
Събитията които описвам, и ще описвам, ще са подредени последователно, единствено датите няма да съвпадат, то е като вица който се разпространяваше едно време, където ни казвам, че цената на олиото ще се повиши идната седмица, минава се месец и хората започват да негодуват, защо цената не се е покачила, а когато се сбъднало си казали „е разгеле, най-сетне“. Същото ще се получи и с информацията която Светлите Сили желаят да Споделя с вас, тя говори за смърт и катаклизми, неизбежен преход към по-доброто. Имайте предвид, че всичко ще се случва постепенно, няма край на света, има Етапи през които преминаваме, като те са щадящи, ще умират Хора, но и ще се раждат деца, ще умират животни, и ще има още много от тях, Земята ще се чисти, ние само трябва да положим усилия, за да можем максимално да се предпазим, като това не трябва да се случва в паника, а спокойно да се доверим на Божиите Промисли, които са за доброто на Всеки и Всичко!
Има Пророчества в които виждам гибелта на големи групи от Хора, това също е вид Чистене от негативното, че там има много голям дисбаланс, който по естествен начин се Балансира, но има и такива, които са повече от естествените, които са причинени от Риптилите, в наше лице, ние сами ще си навредим. Радиацията която ще има, е нищо с това което ние сами ще си навредим, приемете сегашното Пророчество, като репетиция за бъдещи по-сериозни нещастия, приемете, че Бог ни Учи да се справим, за да можем да продължим, приемете, че ни е нужен опит, за да можем да можем, всичко е помислено и предвидено от Бог, ние се паникьосваме и губим възможността за адекватна реакция, както преди време ви споделих за ваксините, всичко ще се случи, до пръв ще отчитаме статистиката от това което ни е споделено, и радиацията ще ни го покаже, с какво са навредили на тези които са се ваксинирали.
Месец Август ще бъде труден, но и много интересен, той е последния от тази година, в който ще се чувстваме по-спокойни, по трудните месеци са след това, но за тях в момента не ми позволяват да ви споделя, видя се как, само с едно което ви споделих, вие вече се паникьосахте!

Учител Сен Дуно.
С Бог Сме Едно!
Обичаме Ви!❤️
23.07.2023 г


1 коментар
  • Дияна Христова Петкова каза:

    Благодаря ви Учителю за Посланието което както винаги е доста поучително!Аз не мисля че съм паникьосани то това което прочетох ми стана жал за животните който макар да са на Планетата за да еволюират са все пак беззащитни също и малките деца!Но това е съдбата ни !Ние сами сме избрали да живеем в това Последно време!Да се обичаме е живеем в мир със себе си и другите!Да бъде Волята на нашия Отец НЕБЕСЕН за всичко което ни е дал! Амин!🙏💙💜💛🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *