Посланиен10/11.08.2023

Послание 10

Скъпи Богусвидни, днес започват да текат нови Енергии, които до сега не сме усещали, поради което ще се чувстваме отнесени, ще чувстваме самота и апатия. Енергиите ще целят да променят мислите ни, насочвайки вниманието ни към дом и семейство, както в микро план, с нашите близки, така и в по-мащабен, Богусвидно семейство, и всички групи и общности, Църкви които има, целта е, да се усетим част от големия Промисъл на Бог за Вселената. Защо е нужно да насочват мислите ни към Вселената, ние все още не можем да оправим собствения си двор, а искат от нас да мисли извън Планетата ни Земя. Както често съм повтарял, личното щастие ще го намерим в щастието на други, което ще рече, че ако насочим мислите си към Цялото, към Вселената като общ Дом, то и ние ще намерим себе си чрез тях. Нужно е да променим мислите си в тази насока, да се отваряме към общото, не само да мислим за нас, нужно е да свикнем психически, че не сме сами, че до нас и около нас има още много Реалности и Светове, че рано или късно ще се срещнем лице в лице с тях. Енергиите ще ни Променят именно в тази насока, като Промисъл на Бог да ни Помогне за момента когато ще се видим с първите наши Побратими Планети, и това са Сириуанците. Планетата Сириус е най-близо до нас и няма човек който да не я знае и да не я наблюдава нощно време, но е време да знаем, че и ние сме наблюдавани, и от там идва по-голямата помощ за нас, и ще се срещнем с тях, когато ние самите сме готови за това. Енергиите ще започнат да променят нашите нагласи, като те ще са спящи Енергии, когато настъпи момента, за всеки човек е различен, то тогава ще започне да се замисля за Вселената като Цяло.
Избързвам с обяснението в тази насока, събитията за които говоря са все още много далече спрямо Земните ни разбирания и отчитане на времето, но ще ви кажа, че при Бог вече всичко се е Сбъднало, именно поради това споделям информацията, че ни очакват невероятни срещи с нашите Побратими Планети, като Сириуанците ще ни подготвят, пристигайки съвсем незабелязано, явявайки се само на определени Хора, които ще разнесат вестта и ще предоставят Даровете които ще Получим, те първоначално ще са само за избраните от нас, които буквално ще могат да Прегърнат Братята ни от Сириус, ще получат това което Бог е отредил, и ще имат Мисията да обучават други Хора, по строго определен ред, за да може постепенно нашето съзнание да се Променя. Информацията ще е шокираща, много Хора ще я отхвърлят, заклеймявайки я като лудост, именно поради това, всичко ще се случва постепенно, само Хора копито са готови за подобни срещи, ще могат да се радват на Любовта и Даровете от Сириус, Любов която ще се усети ясно и отчетливо, давайки ни методи чрез които ще можем да изпълним всички останали Хора с Любов, ще добавя още, че метода чрез който ви изпълвам в момента, бледнее пред новите такива! Ще ни Бъдат дарени знания, които ще контролират Хората с по-ниски Вибрации, това е Спасение за тях, давайки им възможност да продължат към Светлината, а не да си тръгват от Земята. Ще се даде Лечение за вредите които са ни нанесли и нанасят(ваксини), ще можем много умело да отваряме нашите Енергийни Центрове, Телепатията и Телепортирането ще бъдат Реалност, Дар който все повече Хора ще започнат да използват за добро, един ще може да бъде на няколко места, така както сме чували, че сме го могли преди хиляди години, т.е. ще възобновим и върнем всичко това което ни е било отнето, с позволението на Бог, за да можем „в тъмнината да видим Светлината“ която с пълна сила, в този Етап, навлиза в Земята и изпълва всеки един от нас със Животоспасяващи Енергии, методи и изобретения!

Учител Сен Дуно.
С Бог Сме Едно!
Обичаме Ви!❤️
11.08.2023 г


2 коментара
  • Иванка Ахчийска каза:

    Благословен, Учителю! Благодаря за информацията! Вярвам в Божия план за доброто на Човечеството и се надявам да бъде скоро! Текат последните времена! Да бъде!

  • Диана Петкова каза:

    Благодаря ви Учителю за Посланието което е много интересно и радващо!Знам и съм чела че те са твърде напред с много технология който ние дори не сме е чували!Ще се радвам това да стане за да можем и ние да обменим и възприемем техния съвет за да напредне и Човечеството по Земята !Да живеем в МИР със себе си и другите!Амин!🙏🧡💜💙💛🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *