Послание 11/01.09.2023

Послание 11

Скъпи Сродни Души и Богусвидни, месец Септември настана, както ще настанат събития които ще променят цялата ни представа за нашето съществуване. Ще трябва да си припомним, по какъв начин са се справяли нашите баби и дядовци, нямайки удобствата които сега имаме, как са готвили на огън, как са се хранели с плодове и зеленчуци, как са ги консервирали, за да имат и за напред. Септември ще бъде предвестника, докато октомври и декември ще са люти, не като време, а като съществуване, няма да говорим за живот, а за оцеляване, няма да говорим за пари, а за Обединение, то ще ни спаси, то ще ни изведе от трудния Етап който започва още от днес. Началото на Септември е края на миналото, черно миналото, петно което чрез събитията, ще се трансформират в Светлина и Любов. Обединението е основната цел, поради която се допуска всичко, Бог и Всички Светли Сили ни предупреждаваха от много години, от много време Работят по всеки един на Земята, за да може да поеме по правилния Път, обръщайки се към Светлината, не само към Бог, дали ще бъдат Извисени Учители, Будизъм, и всички течения които Учат на добро, важно е да пожелаем да се слеем с тях, с единствената цел да ни Помогнат, да започнем да се Променяме, Променяйки и начина си на живот, променяйки и всички около нас.

Богусвидните се разцепихме, възгордяването превзе мнозина от нас, те се самоизявяват, търсейки нашето одобрение, с единствената цел да ни покажат, че грешим, че те самите знаят много повече от всички които останахме в семейството. За тях именно наричам Моление което ще започне от днес, с една единствена Молитва:

МОЛИТВА КЪМ БОГ ОТ ОБЪРКАНИ ДУШИ
Много важна Молива за всички които са объркани, не знаят какво да направят, искат промяна, но се чувстват в застой. Молитвата помага за Осъзнаване на причини за болест, с което се предизвиква нейното Лечение.

Господи Боже Наш!
Ти Който си на Небето и винаги бдиш над нас!
Ти Който винаги Изправяш стъпките ни и нищо не оставяш на случайността!
Ти Който знаеш всичко, но ние не щем да ТЕ чуем, защото Господи, сме много заблудени, и не знаем как да Те Помолим, а Душата ни Господи копнее за Теб, и това да ни Освободиш от Прегрешенията!
Господи, молитвите са ни празни, така както остават празни нашите ръце! Все Господи Те търсим, но Ти си Казал – който търси ще намери, Казал си Господи, че всички заслужават Твоята Любов и Прошка! Зарад което Господи Те Моля, да чуеш моето Сърце, да Премахнеш всяка Тежест! Да чуеш моята Душа, за да мога Господи, да се изпълнят мечтите ми, пък Господи, ако нещо не е Угодно на Теб, Твоята Свята Воля да Бъде! Защото Господи, съм много Грешен, и грешни са моите помисли! Ти Господи ще Изправиш всичко, Ти ще ни слееш с Теб, на Тебе Господи се Уповаваме, и няма никой като Теб! На Теб Господи разчитаме за всичко, самотата се усеща в нас, Господи не можем и две думи да кажем, без Господи да те Нараним!
Ти знаеш Господи, че сме много Заблудени, няма по-грешен от мен, зарад което Господи, чуй Сърцето, нека то да говори вместо мен, чуй Душата ми смирена, тя знае какво е най-добро за мен! Ти Господи, съпостави всичко с Твоята Воля, но не ни Съди, защото Господи сме много Грешни, и няма по-грешен от мен, защото Господи думите са ми празни, но Сърцето е важно за Теб!
Зарад това Господи, Погледни на мене като глух и сляп Твой раб, за да можеш Господи да видиш, това което е важно за мен! За да мога Господи, да прогледна и чуя Твоите Слова, за да мога Господи да Те чуя, та да изправя всичко в мен! Ти Господи, си Всичко за мене, и няма друг като Теб! Ти Господи, си и въздуха и Хляба, това което е важно за мен! Ти Господи, си Всичко и Всеки, зарад което Господи Те Моля, да бъда с Теб! Моля Те Господи, да Изправиш моите стъпки, за да мога да застана до Теб! Ти Господи, си Всичко за мен, и няма друг като Теб! Ти за нас си Все и Всичко!

Господи Твоята Воля да Бъде!
Слава Тебе!
Благодарим Ти!
Амин! Аум! Аумен!

Моля, всеки да включи тази Молитва към вечерните си Молитви, като в мислите да бъдат нашите братя и сестри които си помислиха, че вече са се издигнали и готови за самостоятелна работа, макар използването на думата „работа“, да не е уместна, защото търсят основно внимание! Те все пак са част от Нас, от Богусвидното Семейство, които с наша Помощ ще намерят Пътя към Нас и Бог. Тяхното отдалечаване от Богусвидни, всъщност е отдалечаване от Бог, то е така, виждаме колко объркано тълкуват Мъдростите, нагласяйки ги към собственото си ЕГО, мислят че са Осъзнати, а всъщност са понижили Вибрациите които имаха благодарение на това, че бяхме заедно. Не можейки да Приемат и Обичат Всеки един от Нас, поеха по път който служи единствено за възгордяване и удовлетворение на ЕГОТО, но не и Извисяване, и Сливане с Бог, Който е Любов, и те трябваше да се стремят да наподобят Него, а не отново да се оставят да бъдат водени от собственото си ЕГО!

Непрекъснато чувам слухове по мой адрес, какви ли не небивалици и лъжи се казват, много от вас повярваха, макар да е по Божи Промисъл, то е показателно, колко лесно можем да бъдем разрушени и заличени! Именно заради това Бог Изпълни Своя Промисъл да останем шепа Богусвидни, първите да бъдат последни, което се Сбъдна, както последните да бъдат първи! С това си Действие Бог Изпълни Промисъла който Предстои за Цялата Земя, но предварително в Семейството на Богусвидни, така ще се случва и за напред! Държави които са били първи, ще бъдат бедстващи, т.е. последни, а тези които са били винаги потискани и използвани от тях, ще бъдат райските кътчета в които „първите“ ще искат да живеят, виждайки отровата която са разпръсквали, тровейки всички останали, с единствената цел, те да са добре, но много добре знаем поговорката „ който гроб копае другиму, сам пада в него“! Мъдростта ще се изпълни с цялата и Дълбочина и внасяне на Баланс във Вселената, Мъдростта е за това, да ни Помогне, да бъде част от Живота ни, живеейки спрямо нея, именно за това ще помогнем с Молението за Изгубените Богусвидни, да заживеят спрямо Мъдростта, а не само да се възгордяват че я знаят, тресейки единствено внимание, без да могат да свършат абсолютно нищо, като общо полазена дейност, труд който трябва да Помага на Всеки и Всичко, не само на тяхното жадно за слава ЕГО!
Днес в Семейството се разисква тема за клюките, ще се включа и аз, Помагайки ви да Осъзнаете, че клюките са средство на ЕГОТО, което цели да оправдае пагубното наше поведение! Когато говорим лошо за някой, мислейки неговото зло, с което искаме да се оправдаем, това служи само на ЕГОТО, служи да създаде временен покой, затулвайки това което сме извършили, но оправданията или клюките не могат да Лекуват, те влошават нашето състояние, те не могат да доведат до Вътрешен Мир, за да намерим покой, те само затлачват и увеличават отровата в нас.
Живеех с Жена на която отдадох цялата си Любов, Променях се всеки ден, нито веднъж не се скарахме, обсъждахме и намирахме решения, същата тази жена твърдеше, че ме Обича, че е готова да ме следва навсякъде, и същата тази жена бълва толкова много лъжи и клюки, че ме гнус да ги слушам, до толкова е паднала ниско, че е създала Егрегор, Магия насочена към мен, това не остава незабелязано, всичко се пише във Вселенската Библиотека, и за всичко ще се наложи да се внесе Баланс, с цел Лечение! Именно ЕГОТО я накарала да оправдава себе си, говорейки всевъзможни глупости по мой адрес, макар да проявявам много голямо разбиране, не ми дава покой това, че съм бил с нея, вярвайки в Любовта ни и това, че можем да остареем щастливо, не ми дава покой това, че все още има страни от моето ЕГО, които не съм опознал, мислейки си, че имаме Истинска Любов, а се оказа поредната нейна користна цел! Мисля и разсъждавам, което доведе до объркване в мен, не можейки да преценя, кога Любовта ми е Истинска, и кога идва само от пориви на ЕГОТО, объркване което ще ми Помогне да вникна още по надълбоко в мен, Осъзнавайки че съм неспособен да Обичам, така както Обича Бог, че желанието ми да Изпитвам Божествена Любов, е изключително трудно, не поради това, че не мога да Обичам, а поради ЕГОТО което непрекъснато ме заблуждава, мислейки си, че и човека пред мен е искрен, така както и аз към нея! Заблуда която те кара да се замислиш, до колко трябва да мислиш само добро за отсрещната страна, дали все пак не трябва да имам едно на ум! Казвам това риторично, защото е грешен път, който води до липсата на Любов! Ще остана верен на себе си, и винаги ще Вярвам, че всеки един е добър, единствено ЕГОТО е това което ни пречи да се Обичаме, за да постигнем Истинско щастие, единствено него виня, но и не спирам да му Благодаря, че чрез ЕГОТО успях да намеря Бог, който ме направи това което съм, виждайки и различавайки добро от зло, на пръв поглед лесна задача, но се оказа, че и за нея трябват Изпитания, за да вникнеш още по-надълбоко в Мъдростта наречена Живот!

Учител Сен Дуно.
С Бог Сме Едно!
Обичаме ви!
01.09.2023 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *