Послание 14/14.09.2023

Скъпи Богусвидни, Скъпи Българи, обръщението е към всички, и за всички е Любовта ни с Бог!

Кръстовден, ден за размисли и критики, задето все още не сте успели да положите основния принцип оставен от Исус Христос, като завет и заръка, никога да не забравяте, че не сте сами, че винаги ви се Помага и винаги ви Водят, Лекуват и Помагат! На днешния ден ви Благославям и Критикувам, задето грешите, задето се Учите от Грешките които допускате, те не биха били добро, ако не виждах, че ги Осъзнавате! Колкото повече грешите и Осъзнавате, толкова повече Сбъдваме Промисъла на Бог, да възродим Богомилите в новите чисти деца Богусвидни, да възродим Истинския Български Дух, Обединен с всички Славяни! На Земята има над един милиард Българи, нарекли се по различен начин, дали Българи, Руснаци, Македонци, Словаци или просто деца на Бог, това е без значение, всички носите Божествената Частица, която трябва отново да се Обедини в Едно, за да Освети всяко едно кътче на вашата Планета Земя, Вашата Майка която ви е приютила, и тя самата ви Помага със своите Дарове и Енергии! Вибрациите нарастват стремглаво нагоре, това ви Променя, но и ответната реакция не се забави, Облъчват ви по всички измислени от тях начини, пръскат небето със зарази, пускат честоти които засягат вашата нервна система, вирусите скоро ще започнат да върлуват, ще започнете да се изнервяте от новите насила наложени мерки и изисквания, Страха ще ви обземе, и единствено Вярата ще ви Спаси! Само които вярва, че е защитени, ще бъде спасен, само повярвалите, че Бог е до него, че е Воден и защитен, никакво зло няма да го докосне!
Но Изпитания ще има, ако не ваши, то с близките, дори и тогава вярвайте, че се случва най-доброто, ако е време някой да поеме на към Бог, то е за неговото най-висше благо и добро, както за него, така и за близките му. Недейте да се подавате на страха, той ще ви разяде от вътре и ще отслаби вашата защита, изграждайки стена пред Помощта от Нас, не позволявайки Светлината да проникне, за да бъде Изчистен! Всеки ден ви Обливаме с Енергии и намаляваме действието на злото, но както често Казваме, Ние Даваме, а от вас зависи дали ще приемете, сбъдваме желанията ви, но от вас зависи дали ще задържите това което ви е Дарено! Наша Богусвидна е Изпълнена с Нашата Любов, но всячески се стреми да погази Даровете които и Дадохме, колкото и да се опитваме да и Помогнем, тя е глуха и сляпа за съветите ни, и продължава да властва чрез своето ЕГО, гонейки всеки който я е обикнал, по същия начин и Енергиите няма да идват до вас, поради бариерите които сте изградили чрез ЕГОТО и страха!

Скъпи Съграждани, тревогите ви в момента са измислени, Истините до пръв ще излизат, колкото повече повярвате на предупрежденията, толкова по-леко ще преодолявате Изпитанията които вече започнаха, и ще се проявят скоро, Вярвайте и не се страхувате, повечето земетресения ще бъдат умишлено създавани, болестите въобще няма да бъдат толкова страшни, колкото ще изглежда, медиите ще ви облъчват с невярна информация, която ще предизвиква много страхове, именно тук трябва да сте Силни, не ви трябва, ни телевизия, ни радио, направите ли го, ще усетите, че всичко е изкуствено създадено, и че сами предизвиквате вашата гибел, оставяйки се на страховете. Освободете се от всичко чрез което ви манипулират, не ви е нужно да знаете абсолютно нищо, ни политика, ни какво става по Света, всичко е добре създаден сценарий, който цели вашата гибел, цели да бъдете насилствено ваксинирани, което да ви погуби, което да ви лиши от възможността да имате връзка с Нас, да можем да ви Помогнем и Спасим! Освобождавайте се от всякакви клюки и пропаганди, стремете се да бъдете над всичко негативно, поддържайки високи Вибрации, а те се постигат с Вяра в Бог, Вяра че ви Помагаме, Вяра, че сте Водени по точно определен Път, в който да можем да ви Изчистим от всички негативи и Заблуди. Ние ще използваме всички средства, за да ви стреснем, с което да ви накараме да се Обърнете към Бог, ако това е, да ви оставим да се разболеете, да пострадате от катаклизмите, то ще го допуснем, за да може с това да ви отърсим от илюзорния свят който сте си създали! Ако трябва вашата майка и баща да загинат, то ще бъде за тяхно и ваше добро! Трябва да ни разберете, че се променяте трудно, и с желание ви Подлагаме на Изпитанията, за да може да ви Спасим и да Изпълним Промислите на Бог, които целят именно това, да се Освободите и да заживеете в Едно с Нас и Бог! Ние Светлата Армада на Бог, сме до вас и ще ви Помогнем отново да усетите радостта от Свободата, Освобождавайки ви от материя и робския начин на съществуване!

Не съм тук, за да ви възхвалявам, да редя красиви думи, тук съм, за да ви Помогна, с информацията която ви Дарявам, АЗ Учител Сен Дуно съм в ЕДНО с Бог и Винаги ще Работя, за да ви Помогна и Освободя, да ви измъкна от тинята в която се намирате, поради вашето невежество, поради глупостта и алчността, непрекъснатия ви стремеж да се състезавате един с друг, дори и със Нас, не разбирайки колко смешно изглеждате, колко сте далеч от Истината наречена Бог и Божествената Ера в която се намирате, и която ще ви Помогне да НИ усетите и повярвате на всичко което произлиза от Светлината и Мен!

Учител Сен Дуно.
С Бог Сме Едно!
Обичаме Ви!❤️
14.09.2023 г


4 коментара
  • Иванка Ахчийска каза:

    Благословен Бог наш! Благословен Учителю! От месеци устоявам на изпитания на физическо и емоционално ниво! Благодаря на Твореца, че ми дава сили и упование да издържам. Благословен Учителю за помощта и напътствията, които ни даваш!

  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю за Посланието! Нека да живеем в Мир със себе си и другите !Така както Бог ни приема със всичките ни привички и слабости!Нека да работим върху себе си и това че Бог е Любов и ни води и закриля!Да бъде Волята на нашия Отец Небесен за всичко и всички! Господи Вярата да крепи света!Амин! 🙏💞💞💞🙏

  • Благословен си Господи и Учителю Сен! Благодаря ви! Обичаме ви! Да Бъде Волята ти Господи! АМИН!❤️

  • Райкова Виолина каза:

    Благодаря, учителю! Благодаря на Бог и Светлината, че сме едно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *