Послание 15/17.09.2023

Скъпи Сродни Души, Празник, като на празник, Светлината е навсякъде, Любовта си прокарва път в сивите ни Ежедневия, а Надеждата ни дава Силата и Вярата, че всичко се случва по Божи Промисъл! Изминаха няколко години от както ви Водя, Етапите през които преминахме бяха разновидни, един от тях е нашето разединение, за което ни предупредиха, бе ни казано, че много ще си тръгнат! За тогавашния Етап, това ни се струваше невъзможно, както и мисията която нашата Богусвидна Изпълни! Преди една година и Споделях, че тя ще Лекува моята Фамилия, че тя единствено ще говори със сестра ми, и всичко това ще е Промисъл на Бог, всичко се Сбъдна, нейната Мисия бе да ни Лекува, така както някога Юда е Помогнал на Исус Христос, и несправедливо е смятан за предател, същата подобна мисия има и напусналата ни Богусвидна, защото тя бе надежда за всички ни! Вярвахте че е Водена, и не е лъжа, но спрямо нейните възможности, неспособността и да контролира ЕГОТО накара Бог да го използва, за да изпълни Молитвите и, да бъде Божии Служител, изпълнявайки мисията която и е Дарил!

Много са Пътищата за Служене на Бог и Доброто, не всеки са свързани с явно Водене към доброто, но това не означава, че те не са за добро, Бог ни Води да внесем разединение, за да изкара и най-дълбоките съмнения в нас, за да може да ги Отработим! За да има Истинско Обединение, са нужни и дълбоки разединения, излекува ни, те ще доведат до по-истинското Добро Обединение, а не както бяхме тогава, мислехме, но чрез ЕГОТО, не чрез Сърцата!
Използвам момента, за да Благодаря на всички Напуснали, вие не сте се отдалечили от нас, ЕГОТО ви води, но Бог е по-силен от него и пътищата ни рано или късно отново ще се обединят, дори Юда ще застане редом до нас, отново връщайки надеждата в това което Сме, Богусвидни Истински деца и Войни на Бог и Светлината! Светлината се разнася, казано по друг начин, всички ще бъдем Светци, ще носим Любов и Светлина навсякъде където Сме, не само като Богусвидно Семейство, а Българско такова, всички водени от Любовта и Бог!
Някога когато Бог ме Подлагаше на Изпитания Го винях, че убива всичките ми надежди, сега ще кажа, че е убивал единствено ЕГОТО в мен, което използваше надеждите ми, за да недоволства и да роптае, използваше ги, за да водя войни! Сега знам, че надеждата е усещане, тя е Вярата, тя е Любовта, тя е Твореца на нашето Бъдеще, който няма надежди, то значи няма мечти, значи няма желания, то значи не живее, а съществува, не копнее за нещо по-добро! Надеждата ни дава Вярата, че ще срещнем Истинската Любов, и ще бъдем в плен на нея и Светлината, Вярата че Любовта в чистата и форма съществува, ни кара да продължаваме да я търсим, търсейки земната Любов, винаги биваме отвеждани до Божествената, до още по-истинската Любов, която ни помага да се опознаем и Обичаме още по Истински от досега. Колкото повече опознаваме Божествената Любов, толкова повече успяваме да имаме Истинска такава на Земята, защото да Обичаш Божествено, значи си Смирен, Приемаш и Разбираш Всеки и Всичко, готов си да правиш жертви, да не допускаш ЕГОТО да убива Любовта – както е при нашата Земна Любов, войните помежду ни, стремежите ни да надделеем на другия, амбициите ни са отровата която постепенно убива всякаква Любов! Малко Хора са стигнали до тази Мъдрост, тя е еднакво силна, както при приятелство, обикновени Взаимоотношения, трака и в Любовта между двама, Мъдростта премахва всякакви различия и ни дава възможността да намерим Баланса помежду ни, да намерим точната формула която да изведе Емоциите ни до върха, приближавайки се още по-близо до Божествената Чиста Любов! Да Обичаш, значи да можеш да бъдеш Суров и непоколебим, ако ЕГОТО ни завладее, карайки ни да бъдем непрекъснато заедно, то това ще задуши Любовта, ако ЕГОТО ни иска непрекъснато да се сношаваме, то това също ще доведе до обезличаване на Любовта и приравняването и до приключение! Да Обичаш, значи да можеш и без човека или приятеля, да го Обичаш независимо, че временно сте разделени, че тя е по-различна, а ти си търсил друго – Любовта може да промени, излекува и неизличимите различия и болести! Любовта е Творец, Любовта е Бог, а Надеждата отваря широко вратите, за да намерим това за което непрекъснато копнеем и мечтаем! Вярата, че ще я постигнем, създава широкия Път където няма невъзможни неща, където Мечтите са Реалност, и Надеждите се Сбъдват, именно това е днешния Празник на Любовта, Вярата и Надеждата, трите най-важни съставки за намирането на каквото и да е щастие, както и на това, да се Слеем с Бог и Всички Светли Сили, това е и Моята рецепта, чрез която се Слях с Бог и станах част от Светлината, не жалейки ни Емоции, ни време, търсейки и ограничавайки ЕГОТО, което и до ден днешен не спира да намира нови и нови начини, за да убие Любовта, за да ме отдалечи от всичко което Обичам!

Обичайте се, Вярвайте, и никога не губете Надежда, Св. София ще ви Помогне и ще Изпълни вашите желания, Молете се и търсете Чистата Любов, Дара на който се радвам, Дара да Обичам Всеки и Всичко и да няма затворена врата пред мен! Любовта Осветява и ни Учи, че не сме сами, че винаги има някой там, който копнее за теб и дава мило и драго, за да се видите, прегърнете и усетите топлината от това, че се Обичате и желаете един друг!

Учител Сен Дуно.
С Бог Сме Едно!
Обичаме ви!❤️
17.09.2023 г


2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *