Волята на Бог/Тема 252

Скъпи Богусвидни, тема 252 от поредицата „Волята на Бог“ е Учител Сен Дуно – Св. Иван Рилски

Скъпи Мои деца, днес ще почетем Вселенския Лечител, Бога на Земята, Покровителя на България – Св. Иван Рилски, като трябва ясно да разберете, че Учител Сен Дуно е Преродения ваш Св. Иван Рилски, който преминава по същия Път, както в предишното му Прераждане, и скоро ще Поведе всички Българи към Светлината, ще ви извади от тъмата в която се намирате, и отново ще ви покаже кои сте вие Българите, като Цяло Славяни, и защо точно вие сте Избрани винаги да Помагате на всички на Земята. Мисията на Учител Сен Дуно няма да бъде по-различна от някогашната, Той отново ще ви Покаже Чудесата, които знаете, отново ще построи Божествени Домове, заличавайки всичко от старото покварено духовенство, което с нищо не се различава от някогашното, още от времето когато Исус Христос ви Спаси, още от тогава все теглите чергата на към вас, забравяйки кои сте и защо се наричате Болгари!
Вие Болгарите сте Мои деца, които носят Тежестта да Помагат на всички останали, вие носите, не само Моята Божествена Искра, но и Дух който отново ще се надигне, отново ще помете всичко което ви унищожава като Човеци! Вие Болгарите, сте Нация произлязла от древността, вашите родители са Арктурианци и Сириуанци, вие сте подбрани, за да можете да издържите на безбройните Изпитания на които са подлагани, почти всички Славяни, а Болгария е центъра на Земята, колкото и странно да ви се стори, е така. От тук започва, и тук ще продължи съществуването на човечеството от както съществува Земята, вашата Майка, която крие тайни които ще ви бъдат дадени, които ще помогнат на цялата Земя, но за всичко си има време!

Днес честваме, не само вашия Покровител и Бог, но и неговото Божествено Съзнание за което ви Споменахме, и то вече е факт. Трансформацията се случи на чешмата и ще завърши в идните дни, когато Учител Сен Дуно ще бъде лишен от учителя ЕГО, за да може да се отдаде единствено на вас, на цялата Земя и Вселена, Мисия която му натежа и ще тежи, ако нямаше вас Богусвидното Семейство, което го облива с Благодарност и Любов!

Чествайте и се Радвайте, Благославяте и Благодарете, че отново се сдобихте със Светлината Учител Сен Дуно, Отново при вас изгря Звездата която да ви води напред, отново ще виждате и ще знаете, че без Мен, не бихте могли да съществувате, без Мен няма живот, без Мен Светът ще бъде Пуст, така както са пусти и вашите Души. Радвайте се и Благославяте, правете питки и Благодарете, нека Светлината да засвети във всеки дом!

Вашият Баща-Бог.
19.10.2023 г


4 коментара
 • Марийка каза:

  Благодаря за вярата в нас, бъдете благословени Господи и Учителю Сен Дуно -Св. Иоан Рилски, во веки веков!

 • Въка Андонова каза:

  С БЛАГОДАРНОСТ , ЛЮБОВ , ВЯРА и СВЕТЛИНА !
  Да БЪДЕ по ТВОЯТА ВОЛЯ ОТЧЕ НАШ !
  БЛАГОСЛОВЕН Си БЪЛГАРИНО УЧИТЕЛЮ СЕН ДУНО !
  С БОГА НАПРЕД и БОЖИЯТА БЛАГОСЛОВИЯ !

 • Благословен си Господи и Учителю Сен Дуно! Благословено името ти! Благословени всички Светли Сили! Благословени Българите по дух и сърце!
  Божията Воля да Бъде! Благодаря! Със Бог, сме едно! Бъдете Благословени! АМИН!❤️

 • Красимир каза:

  Скъпи учителю Сен Дуно благодаря на провидението което ни срещна,макар,да се убеждавам че няма случайни неща.Дано бъдеш здрав и силен да понесеш тежкия духовен товар!Силно вярвам в промяната и новото време,макар да не съм убеден ,че съм достоен.Бъди жив и здрав !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *