Послание 22/24.10.2023

Скъпи Богусвидни и Сродни Души, темата с която ще ви занимая е – Родители-Бог.

С умисъл кръщавам по този начин темата за нашите родители, защото те са ни създали, първо е Бог като Истински Създател, а след което са нашите родители, те са нашите Земно Богове, които както Бог, ни мислят само и единствено добро! Не искам да разисквам това, че има и изключения, дори те са Уроци за нас, те ни Помагат да Израстем спрямо Истинския Промисъл, на Истинския Бог! Темата ще засегне наши Богусвидни, които има какво да научат и разберат, променяйки Поведението, се надявам да измолят и Прошката от Бог, защото Прегрешавайки на Родител, е равносилно да Прегрешиш на Бог, а това се явява едно от тежките Прегрешения!
Може родителите ни да не са най-добрите, но тяхното съзнание е настроено да се грижи за нас, може да не успяват да постъпят по най-правилния начин, не забравяйте, че във всеки от нас има Божествена Частица, и всеки има свои Духовни Водачи, които напътстват и нашите Родители, дори в това да не постъпват по най-добрия начин. Всеки Урок от „грешни“ постъпки, се явява Изпитание което ни Помага да Израстем по строго определен начин. Наблягам на строго, защото вече не останаха Житейски Пътища, които да не са контролирани, дори и тези които са извън него, загубилите се души, дори и те се контролират, едни да се приберат, други да встъпят с гръм и трясък в тях, за да може да им се Помогне. Това означава, че Родителите ни са ни Водили спрямо Божия Промисъл, наранявани сме спрямо Изпитанията които трябва да имаме, придобивали сме негативи и ЕГО, спрямо нашите Мисии които трябва да изпълним, всичко е добре балансирано, така че да имаме всичко необходимо, само и само да извървим Пътя начертан ни от Бог, Път на нашата Душа. Животите ни са странно съчетание между преливане на зло в добро, колкото повече човек страда, поне за в бъдеще, толкова повече ще Израства и ще се доближава до Бог, ако няма страдание, няма да има Мъдрости, ако няма Мъдрости, то това наричаме безсмислен живот, такъв в който си слязъл и си мързелувал, бягайки от всяка една отговорност, скривайки се зад пари и имоти, неща които са нетрайни, а Истинските ги погазваме, като нашите Родители. Много хора враждуват с родителите си, те не разбират, че враждуват със собствения си Род и Бог! Сърдим се за всякакви глупости и спираме да си говорим с тях, т.е. ценим повече временните неща, пари и имоти, нетрайни ценности, които ще се обезсмислят когато след време осъзнаем, че сме загубили най-ценното което сме имали, а именно Родителите които са се жертвали, за да израстем, които са давали всичко от себе си, а в това не се съмнявайте! Всеки родител се е стремял да даде най-доброто на детето си, стремеж който може да се сравни единствено с Бог и Светлите Сили, който го отрече, то значи е извън себе си, намира се в илюзорен свят в който материята е по важна от човека, свят през който сме минали в миналото, но днес всичко се Променя и важните неща за нас, трябва да надделеят над материята! Трябва да Осъзнаем, че Материята ще изчезне такава каквато я знаем и най-ценното ще останем ние и нашите взаимоотношения, имаш ли приятели и рода, то значи имаш всичко необходимо, „сговорна дружина планина повдига“, а сами сме за на никъде.
Подхванах темата, защото винаги се нуждаем да бъдем подсещани, кои са най важните Ценности за нас! Има Богусвидни които погазват майка и баща заради пари, има такива които за имот са се скарали и вече години не са си проговорили, има такива които обвиняват за всичко майката, не разбирайки, че тя е дала всичко от себе си, а те са мързелували и са разчитали само на нея, след което винят другите, задето са бягали от живота! Има такива на които не им се живее, те отново обвиняват родители и системата като цяло, мислят се за неудачници, зарад което живота им е омръзнал, а Прегрешението към Родител и Бог, е тежко, дваж по-тежи от това да си неблагодарен към родители, желаейки да си тръгнеш от Земята, Грях който се изкупва Прераждания наред, докато не се разбере, че живота е най-ценния Дар, а Родителите ни са тези, които ни го Даряват с Благословията на Бог! Родители-Бог, най-ценното ни Богатство за което всеки трябва, и ще милее докато е жив!

Учител Сен Дуно
С Бог Сме Едно!
Обичаме ви!
24.10.2023 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *