Волята на Бог/Тема 253

Скъпи Богусвидни, тема 253 от поредицата „Волята на Бог“ е Послушание.

Темата с която ще ви занимавам днес, ще ви покаже целенасочено, какво е да ми Служите, какво означава да сте послушници, което въобще не означа да сте роби или слуги на някой, а целенасочено да отдадете животите си на Светлината! Дали Мен или Мой Истински Служител, важно е да знаете на какво сте се посветили и отдали животите!
Много Хора „живеят“ незначителни животи, единствените им цели са пари, коли и имоти, да са били на повечето известни места, да са почивали в курорти, все цели които не оставят абсолютно никакви следи след себе си, освен да говорят за голямото ви себелюбие и егоизъм. Какво може да оставите след себе си – това са деца, дела които са помогнали на много Хора, или както вашия Учител-Бог Сен Дуно, Мой Послушник и Служител, отдаден на вас самите и цялата Вселена, цел и следа която ще се вижда във вековете, следа която никой няма да може да изтрие, усещайки Любовта в нея, усещайки Божествената намеса, която скоро ще се Прояви!
Скъпи Мой деца, да сте Послушници, означа да се оставите на Мен, дори когато водите войни със Мен, АЗ ви Водя, и ви напътствам в това, съпротивлявайки се, да се изпълвате с липсващата ви Мъдрост, която рано или късно да ви Помогне. Винаги Казвам „рано или късно“, защото от вас зависи кога ще се обърнете към Мен! Винаги Казвам „давам, но в кошара не вкарвам“, Мъдрост неразбрана от вас! Даваме всеки ден и всеки ден отхвърляте Нашата Помощ, отново от вас зависи, дали да ви бъде Помогнато, приемайки нашите Напътствия и Помощ, или ще останете в Изпитанието в което сте зациклили!
Много от вас напредват с много бавни темпове, това отново се дължи на войните които водите, както с Мен, не приемайки никаква помощ и напътствия, така и с всеки друг; водите вона с държава, комшия, приятел и съпруг, водите война със Ангелите, които умишлено ви отнемат нещо, или ви блъскат кафето, за да се Осъзнаете, да се замислите, дали сте на правилното място. Дали не бъркате в нещо, дали решението което сте взели, работи срещу вас, не виждайки, че нищо не е както трябва, не ви върви, вместо да вървите, вие блъскате тежката каруца, напълнена с безброй излишни тежести, суетностти и войни, напълнена с вашето невежество, слепота която ви пречи да прозрете, че сте временно на Земята, че Света не е само Земята, че има какво да загубите, не оставяйки никакви следи след вас! Каруците ви са пълни с безброй ненужни неща, безброй глупости се вършат, войни които ви карат да водите още и още войни, чрез които се самопогубвате!
Ще кажете, че това са общи приказки, че е лесно да се каже, но е трудно да се изпълни, и е така, но само за тези, които отхвърлят Нашата Помощ, които са се оставили в ръцете на ЕГОТО да ги води, а то не е Светлина, то е демона за който все ви говорим. Той не е вън от вас, все го търсите във другите Хора, а той е вътре във вас самите, и там трябва да са насочени вашите погледи, не в чуждата паница, а във вашата собствена, защо е уж пълна, а всъщност сте я напълно изпразнили, няма с какво да се похвалите, няма следа която да сте оставили, ако не ви бях Дарил възможността да имате деца, то напълно щяхте да сте безлични!
Критикувам определени Богусвидни, но всъщност е за всички, Дар който ще оцените, независимо колко ще закъснеете, за всяко закъснение от Житейския Път, се отреждат по-трудни Изпитания, именно това постигате, когато отлагате Промените към които ви Водим. Ако не осмислите ситуациите в които се намирате в момента, и с това не предизвикате – желаейки Истински да се промените, промяна която трябва да дойде от вас самите, а Ние ще Изпълним желанието, защото именно Ние ви Тласкаме към това. Всеки от Богусвидните ще усети силата на деветката, число което говори за край на минало и започване на ново, но новото не трябва да носи Тежестта на старото, и тук е разковничето! Подготвяхме ви за този Етап, когато ще трябва да се откажете от всичко старо, да Преодолеете ЕГО и да Продължите Чисти и Леки напред.
Спомнете си всички Пророчества, които Учител Сен Дуно ви е давал, не ви ли Каза, че ще останете сами и сами ще трябва да прочитате всяко Послание, и сами да се учите и Помагате! Не ви ли Каза, че ще останете малко, че повечето ще го предадат! Не ви ли Каза, че злите ви езици, няма да могат да спрат да бълват отрова срещу него, всичко се Сбъдва, което трябва да ви подскаже, че и другите Пророчества ще се Сбъднат, че всеки един предател ще се завърне с наклонена глава, молейки за Прошка и Благословия! Всеки един отказал се, ще има Вярата на трима! Всеки който се е заблудил, ще носи Мъдростта със себе си, Мъдрост която напълно ще ви сплоти. А дали е дошъл този момент, зависи единствено от вас, ние Даваме, но насила никой не принуждаваме, така работи Светлината, който иска Приема, който НЕ, се съпротивлява и продължава да води сам войната, но вече вътре в себе си, вече изоставен от Мен и Учителя ви Сен Дуно!

Вашият Баща-Бог.
15.11.2023 г


1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *