Послание 25


Скъпи Богусвидни, темата е Богусвидно Лечение и ще дам още подробности, с какво е по-различно Богусвидното Лечение и защо е важно да го повторим!

Всяко Лечение цели определено изцеление, но в случая Богусвидното Лечение обхваща много голям аспект от Лечения, като уточнявам, че не се Лекуват само физически заболявания, а вътрешни емоционални, Кармични и Духовни Травми, като ще наблегна на последното – какво означава Духовна травма?
В многото си Прераждания, винаги основната ни цел е да се Слеем с Бог и Всички Светли Сили и да се научим да Обичаме Истински, както Тях. Ще започна с едно мое Прераждане, в което Бог ми е подал Ръка, аз съм я приел, отново съм станал негов Истински Служител, но тъй като е починал моя Пламък Близнак, болката че Бог ми я е отнел, ме е накарала да Проклинам Бог до сетния си дъх. Трудна Карма, която след девет Прераждания успях да залича от Вселената, като вече Балансирана такава, но травмата от Преживяното все още е в мен, все още си спомням болката която съм изпитвал тогава. Кармата е оставила дълбоки следи в ДНК-то, което ми повлиява и до ден днешен. Духовните травми, или тези които са свързани с Религия, всякакъв вид Духовност, в Лицето на Бог, оставят много сериозно белези в нас, те на пръв поглед са ни полезни, защото ни Помагат при следващите Прераждания, да не допускаме отново същата грешка, да Приемаме и Разбираме живота така, както Бог го е Сътворил, едни си тръгват, освобождавайки място за други. В тогавашното ми Прераждане, не съм могъл да приема загубата, което не довело до идване на ново, на нова Любов с която Бог е целял да излекува болката от загубата на любимата. Разтълкувах ви повърхностно това което съм сторил, то е много по-дълбоко и болезнено, защото когато обикнеш Бог, то е до гроб, макар да се прибираме при Него – такова ни е усещането, никога не можем да ГО разлюбим. Както знаем, Любовта е най-мощната Енергия и като такава може да прелива от крайност в крайност, или силна Нарцистична, т.е. обсебваща любов, или омраза задето са ни наранили. Именно това се е случило, аз съм намразил Бог, независимо че съм го Обичал до дъното на Душата си, но Любовта ми е прераснала в омраза, задето ме е наранил. Сега когато пиша това, ми е трудно да си представя, че съм способен на подобно поведение, но е част от моето Духовно Израстване, част от Мъдростта която съм трупал и затвърждавал. Бог е Любов и не можем да изпитваме нищо друго, освен Любов, но когато минем в крайности, то тогава Кармата е гарантирана, без значение в коя крайност сме се оказали!
Следите оставени от подобни Карми са Тежести, които карат Душата ни да Израсте с много по-бързи темпове от нормалното. Но Тежестта тежи при всяко следващо Прераждане, тя е като камък окован за нас и тежи ли тежи, ако не се Отработва, то Кармата става все по тежка. Заради дълбоките следи които оставя в нас, При всяко Прераждане Кармата се отработва толкова, колкото можем да понесем, до мига в който не се излекува и премахне Тежестта, тогава едва ще се освободим и ще се почувстваме Леки и Свободни. Всяко предишно Прераждане, все ще бъде Тежко и болезнено, постепенно намаляваща до етап Изчистване и Освобождаване.
Богусвидното Лечение ни Помага във всеки един аспект, изкуквайки Карми и Тежести които носим в нас, ни се дава възможността да започнем на чисто, и работейки по нас, постепенно да повишаваме нашите Вибрации. Което от само себе си отваря Сърцата ни, което отваря широко портите за Бог, за да се Слее с Него, а случили се това, то тогава започва най-трудната част! Бог ни Подлага на Изпитания, чрез които ни Изпълва с Мъдростта, Учи ни да имаме чисти Взаимоотношения, чисти мисли, да контролираме негативи, в лицето на ЕГОТО, да се Обичаме и Помагаме един друг, с други думи, когато Бог Реши, че може да се Слее с някой който си е отворил достатъчно сърцето, за да може Бог да пребивава в чиста среда, тогава е най-трудно, тогава разбираш всички твой заблуди в които си живял, дори поколения наред, разбираш че всяко твое действие е грешка, че е трудно да си само Любов, именно защото сме в Училището Живот, което е Илюзия създадена от Бог, която ни Помага да израстваме, но колкото и голяма да е тази Илюзия, че истинските ни домове са при Бог, тя е болезнена и всичко което ни се случва тук на Земята, оставя следи в нас, както доброто, така и лошото, макар лошото да се трансформира в добро, чрез Карми и Тежести, това за нас е болезнено, но до толкова, до колкото можем да понесем.
В това Прераждане понесох повече отколкото съм предполагал, това е по думи на Бог, но Бог знае и е поел риска, всичко да свърши тук и сега, за да може да Помогне на повече Хора, да може да Дари Учител в мое Лице, който е преминал през девете кръга на АДА, заблуждавайки се, че всичко е Светлина – да така е, но за да видиш Светлината, трябвало да минеш през тъмнината, а там боли и е много самотно, там всичко боли многократно повече от нормалния ни живот. Ако там изпиташ омраза, болката от Енергиите на омразата те смазват, спират дъха ти, не можеш да си поемеш дъх, болката се трансформира в Любов, а за да Обичаш, трябва да си готов на всичко, в противен случай, всичко е само и само интереси, и нищо не така Истинско, както Бог, както това на което ни Учи, стремейки се да ни Помогне, стремейки се да ни Освободи – Богусвидното лечение е пряк Път, то за в момента се явява единственото подобно Лечение, не че не го е имало, нямало е Земен Бог, който да може да ръководи целия този Процес, защото Връзката със Светлината не е шега работа, там всичко е Чисто и Открито, всяка проява на ЕГО замърсява Светлината, което внася дисбаланс във Вселената! За да се извърши Богусвидно Лечение, задължително трябва да има Чиста Светлина на Земята, която да служи като предпазен буфер за Бог и Светлите Сили, именно заради това няма друго подобно Лечение което да може да обхване всеки един аспект за нашето Лечение и същевременно щастие.

Учител Сен Дуно
С Бог Сме Едно!
Бъдете Благословени, Обичаме ви!❤️
22.11.2023 г


2 коментара
  • Благодаря ти Господи и Учителю Сен Дуно! Благодаря за възможността на това лечение, което обхваща всичко!
    Божията Воля да Бъде не зависимо колко е трудно. Бъдете Благословени!❤️

  • Diana Petkova каза:

    И ние ви Обичаме Господи и Учителю! Благодаря за разясненията по Лечението! Бог да ти ръководи и направлява заедно с Вас Учителю! Благодаря ви Учителю че ви има!С БОГА напред!Да бъде Волята на нашия Отец Небесен! 🙏💕💕🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *