Послание 27/06.12.2023

Скъпи Богусвидни, Скъпи Сродни Души, от днес започват да текат тежки Енергии, които ще предизвикват суматоха вътре в нас, карайки ни да се съмняваме във всеки и всичко. Това има своя дълбок Промисъл, подреждайки мислите ни по по-добър за всички ни начин. Суматохата за която говоря е свързана и с Взаимоотношенията, те ще стигнат до кавги и неразбирателство, с което се цели Изчистване и придобиване на ясен поглед, кой ни е приятел и кой е лицемер. Лицемерието ще се усети много ясно, подобни поведения ще блеснат видимо за всички ни.
Споделям ви за тези Енергии, за да не се чудите когато усетите лицемерието помежду ни, няма значение дали Богусвиден или друг, Енергиите ще обхванат цялата Земя. В глобален мащаб ще се усети голямо напрежение между Държавите, в един момент ще си мислим, че е спокойно, но в следващия ще изригват скандали, политиците ще показват истинските си лица, говорейки нагло и надменно.
Напоследък се забелязва, че все повече Енергии ни се Даряват, това се дължи поради невъзможността ни да се Осъзнаваме и Събудим. Илюзиите са ни завладели, мислейки ги за „Истини“, виждам хора които са неспособни да видят собствените си роли които ежедневно играят, ежедневно защитават илюзии, илюзорни каузи, измислени мисии в които вярват. Ще кажа, разбира се поглеждайки във Вселенската Библиотека, че на 100% всички играем роли и вярваме в Илюзии. Представете си каква неимоверна работа е това, всеки от нас да бъде изкаран от Илюзиите и ролите които смята, че го определят. Работа която, ако трябва да се извърши само със Изпитания, то ще ни трябват няколко живота, за да можем дори само да започнем да се Осъзнаваме всички до един. Именно поради това, Енергиите с които ни Помагат, променят нагласите и ни Предизвикват да бъдем все по-истински. Това се случва, като предизвикват химични реакции във нас, един вид ни вкарват инжекции от Енергии, които целят, по Промисъл на Бог, едно по едно да ни Лекуват от нас самите, карайки ни да бъдем себе си.
Да се събудиш от Илюзията в която живееш е най-трудното за нас, това ни коства неимоверни усилия, все искаме да връщаме стария си начин на живот, все искаме да сме добре, но по начина който ние сме си избрали, чрез себелюбивото ЕГО, за което няма значение, че живеем като роби, в безсмислен и труден живот, без значение че вярванията ни са пълен цирк. Ако имате възможността да видите това което виждам, то и вие ще го наречете цирк, напълно безсмисления живот. Макар за всичко да си има и Промисъл на Бог, пътища в които да натрупаме Мъдрост, редно е да се знае, за да не се чудим, редно е и ние да взимаме участие в работата която се извършва с нас. Някой ще кажат, че никой не ги е карал, и са прави, това си е техен проблем, ако искаме да съществуваме, то ще ни се даде тази възможност, оставяйки ни да си вредим, си тръгваме на към другата Планета. Но ако искаме да Живеем, то ще трябва да се Променим, и имайки предвид последния случай в който Бог ме постави, това ми се вижда „невъзможно“, не можейки да Променя нищо в конкретен човек, Илюзиите за него са истинска реалност и няма сила която да го убеди, че има друго нещо, което е Истинско и много по-любящо. Подобни случаи с които се занимавам, ме карат да се отчайвам, да казвам на Бог, че е безсмислено, че няма начин да променя конкретния човек, та дори не мога да говоря с него, без ЕГОТО му да се активира, а случи ли се това, то разговори няма, виждаш човек побеснял от ярост, неспособен да Приеме каквото и да е. Колкото и начини да измисля, за да мога да Помогна, нито един не сработи, навсякъде ударях на камък, неспособен да покажа нито една Илюзия в която „живее“, нито едно вредно поведение, а пък за Вяра в Бог да не говорим, мисленето че Бог е някъде далеч, не виждайки и не чувайки какви ги вършим, проявявайки всякакъв вид неуважение към Него, независимо, че всеки ден се Молим да ни Помогне, но когато Помощта е налице, скачаме като котка на нокти, съпротивлявайки се и не позволявайки това. Война която водим със самите нас, застанали като магарета на въжения мост и го клатим безумно, без да посмеем да направим ни крачка напред, за да преминем на отсрещния бряг, там където е Истинския ни Живот, там където е Любовта и щастието – клатим моста безумно, докато не паднем в дола.
Бог целеше да ми покаже безумието което сме, безсилието и невъзможността да се Променяме, да видя, за да подхождам с още по-голямо разбиране, приемането ни такива, каквито сме, и приемайки разбрах, че трябва да съм лицемер и да играя роли, за да мога да стигна до Сърцата ви, а не да си говоря с вашето ЕГО, неща които са отричани от мен с всяка моя клетка, но сега се оказват метод, за да мога да Помагам. Това ме връща назад в Изпитанията ми, когато винях Бог в лицемерие и лъжи, не разбирах, защо е нужно да ми казва неща които съвсем не са истини за този Етап от живота ми, винях го непрекъснато, че ме подвежда, в един момент е любящ, а в следващия е най-жестокия Баща. Не разбирах, но сега ми бе показано и това, че аз съм ГО предизвиквал да бъде всякакъв, само и само да стига до Сърцето ми, само и само да предизвиква Промяната в мен, няма значение методите които ще се използват, от значение е единствено целта която се постига! А говорим ли за Бог, тя винаги, абсолютно винаги, е за доброто на всеки и всичко, а това че ме е подвеждал и ми е казвал Истини които не отговарят за реалността в която живеем, остава някъде назад. Изпитвайки Любовта на Бог, самата Любов ги Лекува и премахва всякакви следи от разочарования и болки. През изминалите месеци се опитах да действам именно по този начин, проявявах осъзнато негативи, които съм отработвал години, правех го, защото не намирах най-правилния подход към вас, правех го, защото изпадах в безизходица, и все повече Осъзнавах, че единствено Бог и Светлите Сили са Способни да ни Променят, че сами не можем да променим каквото и да е, и ако го сторим, то е толкова нетрайно, че отлита в нищото, обладани отново, и отново от ЕГОТО.
Повечето Богусвидни сте свидетели на повечето Изпитания през които Бог ме е Подлагал, израствах постепенно и болезнено, често ви се оплаквах, случвало се да кажа и не добра дума за Бог, но се случи и това да разбера, че Енергиите са най-милостивия начин, за да ни се Помогне. Ако ги спрат, то тогава остават Катаклизми и бедствия, защото само когато опре ножа до кокала, само тогава започваме да се променяме. Енергиите се явяват Милостта на Бог, всеки ги приема, без да има правото да се съпротивлява, а когато самия човек е готов за промяна, именно Енергиите постигат трайното ни Събуждане и Изцеление. Приемайки Енергиите, те започват да ни настройват, така както се настройва арфа, едни струни се обтягат, други се отпускат, така докато не се получи синхрон между Земя, Светли Сили и нас самите. Ще кажете, че не усещате никакви промени, и сте прави, Енергиите ни Променят, но ние трябва да сме готови за Промяната, достатъчна е една единствена случка, за да настъпи Промяната в даден човек, именно когато е готов за това. Ще има Хора в които въобще няма да настъпи промяна, защото са напълно заблудени и не искат да се променят, за тях пътя е ясен. Но Бог Дава равни права за всички, всеки да има възможността да се Промени, който пожелае и е готов, Енергиите ще му Помогнат за това. Както казваме, всичко е вътре в нас, достатъчно е да го пожелаем, но ако няма желание, то става безсмислено да се Помага, без много усилия, човека се разболява и сам поема Пътя на Изцелението, но горе при Бог. Който го желае, ще бъде свидетел на най зрелищните и същевременно мечтани Промени, които ще настъпват на Земята. Зрелищни, защото всичко което е, няма да го има, а новото постепенно все повече ще ни харесва, не можейки да спрем да Благодарим на Бог, че ни е Събудил от така дългия пагубен сън, безсмислен живот и Илюзии.

Учител Сен Дуно.
С Бог Сме Едно!
Благословени да сте, Обичаме ви!❤️
06.12.2023 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *