Послание 28/10.12.2023


Скъпи Богусвидни, на празник като на празник. Освен че са Пости и ще почетем Бог на Бъдни Вечер, изпълнени с много Надежда и Благодарност, осланяйки се на Всички Светли Сили за Прошка и Благословия, Изчиствайки ни от всичко старо, Товар който не искаме да носим през новата година, е Празник и на Богусвидни, който ще честваме на 13.12.2023 година. На този ден е важна нагласата ни, не случайно е точно в края на календарната година, и не случайно редуцираната датата, без годината, винаги ще остане „7“, Божественото число на Бог, което говори за това което са Богусвидни. Всички Богусвидни ще почетат раждането ни като продължение на делата на Богомилите, като завършване на Промисъла на Бог за тях, и ние като техни застъпници, Преродили се във времена на раздори и войни, продължавайки делата които сме вършили тогава, в изпълнение Волята на Бог!
Питката в знак на Благодарност и Изчистване от Тежести и болести, е задължителна, като за целта ще умесите още от вечерта тестото, Наричайки го, ще престои на хладно място, в момента времето позволява и навън, и на сутринта домесвайки отново тестото, Наричайки го отново, го изпичате. Не са нужни софри, само няколко Молитви преди да седнете вечерта, с престоялата готова питка на мястото където се Молите. Молитвите са: Молитва 59 – стр.65, Забравената Молитва – стр. 57, Отдаване на Благодарност – стр. 82 и Прощална Молитва на страница 67 от Богусвидния Молитвеник. Като преди това задължително си казвате личностните Молитви, Искайки си Прошка за цялата година, всичко което се сетите!
Във вечерята, ако не може заради другите членове, да бъде напълно постна, то е достатъчно само едно от нея да е постно и първите три залъка които ще хапнете, да са постни, канейки преди вечеря Бог и Всички Светли Сили, канейки Светци и Архангели поименно, Тези които сте усетили, че са ви Помагали винаги, Казвайки Господната Молитва и Наричайки вечерята, така както сте Нарекли питката, с Молбата, Светлите Сили да ви помогнат в Наричането.

Скъпи Богусвидни, трябва да усещате вече, че празниците ни не трябва да бъдат някакви тържествени церемони на които да наблягаме, забравяйки коя е истинската причина за нея. А това е Бог, на Него не са му нужни шикозни действия, а Истински изразени чувства, Благодарност и Любов, Вяра и желание да бъдете в Едно с Бог, това е достатъчно, за да се знае от Бог, не от ЕГАТА, че почитате и сте Благодарни за всичко!
Винаги съм ви повтарял, че не действията са важни, а желанието, а то излиза от Сърцата ви, там всичко е Истинско. Ако не вложите Сърцето, то ще е просто изпълнена задача, а това са всички празници които почитаме до сега. За напред всичко ще се променя, именните дни са без значение, почитаме Светци, не се поставяме наравно с тях, може да се почерпим, но не и да го превръщаме в показен парад. Така ще бъде с всички празници, показността в тях ще се премахва, за да остане истинската Благодарност, не лицемерие, не гощавки с богати софри, може да има само хляб и сол, това ще бъде достатъчно, за да изразите Благодарността си. Емоциите са това, които правят празника, не облекло, гозби и каквото се сетите от материята, Сърцето изказва своите чувства, които са Истински изразени Емоции насочени към Бог и Светлите Сили, насочени с Вяра, Любов и Благодарност, за да може винаги да се уповаваме на Тях, винаги да носим Благодарността към Тях, не като думи, а като усещане, като Любов която те изпепелява и те Трансформира в Божествена, Безкористна Истинска Любов!

Учител Сен Дуно
С Бог Сме Едно!
Будете Благословени, Обичаме ви!❤️
10.12.2023 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *