Волята на Бог/Тема 254

Скъпи Богусвидни, тема 254 от поредицата „Волята на Бог“ е Полудяване.

Скъпи Мои деца и Богусвидни, изпращайки старата календарна година, ще изпратите и досегашните Енергии, които ще отстъпят място на новите по-тежки и сериозни такива. Характерното за тях е, че ще изкарат и това, което не знаете, че имате във вас, като лудостта. Може да ви се стори странно и несериозно, но именно това ще се случва за напред, все повече Хора няма да издържат на новите обстоятелства които ви очакват, поради това новите Енергии ще бъдат милостиви, подготвяйки ви за новото сериозно положение, което постепенно ще настъпва, без да се усещате. Ще се променя всичко около вас, посрещането на годините ще се нижат, а броя ви на Земята ще намалява, силните ще оцеляват, а слабите ще си тръгват. Не ние сме инициаторите на това, а Риптилите които са предприели нови сериозни инициативи за намаляването ви, Енергиите ще противодействат на тях, за да ви направят още по-силни от сега, Смирено Приемайки Всичко, противодействайки Мъдро на всичко което ви очаква.


Новите Енергии бяха приложени на Учителя ви Сен Дуно, много труден период от три месеца, в който той отново стигна до лудост, понижи Вибрациите си до нехарактерни за него нива, Изпитанията му бяха ежечасни, от три месеца не му дадохме мира, непрекъснато го провокирахме, изкарвайки всички негативи, и такива каквито никога не е проявявал. Наистина му бе трудно, не можеше да спре да недоволства от Нас, сълзите му се стичаха без да го иска, Обичта му към Нас е причината за това, не разбирайки защо Сме жестоки към него, питайки ни, какво толкова е сторил, за да изсипем толкова много тъга в сърцето му, което се бе затворило за един миг, помрачено от многото Изпитания и огорчения които изпита. Да плачеш задето човека който Обичаш те наранява, е Мъка стигаща до лудост, именно това се случи през изминалите дни, докарахме го отново до лудостта, да не знае къде е, и какво се случва. Допълнителна Тежест бе това, че се намираше на чуждо място и трябваше да се съобразява с човека до него, трудност която го накара да не желае никой и нищо, защото всичко се оказа Тежест, непосилен да се справи с нея на този етап.
Бяхме Обещали на Учител Сен Дуно повече да не говорим за Изпитанията му, но се налага, така както се наложи да изтърпи всичко това, за да може да бъде още по-силен, пък и стигна до нови Осъзнавания които ще ви бъдат полезни и на вас, Помагайки ви да се справите.


Няма лошо, всичко е за добро, така и новата ви година, тя отново ще премине с много трудности и Изпитания, не за да ви мъчим, а за да ви Помогнем. Не е лесно да се променяте, всеки от вас върви по собствен път на Събуждане и Осъзнаване, едни стигат до прага и се отказват, другите ще продължат напред, за да видят Истинското Обединение, което все повече се Изгражда. Изграждаме ви поотделно, Изграждайки и Любовта, която все повече ще усещате помежду си, а лудостта ще отмине и ще настъпят мирни дни, но не и през новата година. Вярата ще ви е нужна, така както сте нужни един на друг, за да си Помагате и Подкрепяте, защото сам е трудно, сами и ние няма да можем да съществуваме, без да имаме вас, нашите деца, които ни давате Радостта и Надеждата, че всичко е за добро и нищо друго!

Вашият Баща-Бог.
31.12.2023 г


3 коментара
 • Диана Петкова каза:

  Благодаря ви Господи и Учителю за Посланието и съветите който ни давате както винаги!Като наш Небесен Баща и вие Учителю също ви Благодаря! Да бъде Волята на нашия Отец Небесен за всичко и всички! 🙏💕💕💕🙏

 • Въка Андонова каза:

  С Благодарност , ЛЮБОВ , СВЕТЛИНА и ВЯРА , за РАДОСТ и ДОБРАТА !
  ДА БЪДЕ по БОЖИЯТА ВОЛЯ !

 • Мариянка Проданова Ангелова каза:

  Благодаря ти Учителю Сен Дуно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *