Волята на Бог/Тема 256

Скъпи Богусвидни, тема 256 от поредицата „Волята на Бог“ е Учител Сен Дуно.

Скъпи Мои деца, Посвещавам темата на вашия любим Учител Сен Дуно, преминал през всички Изпитания за Изчистване и Сливане с Мен, Изпитания които окончателно завършиха, изграждайки вашия Земен Бог. Това не означава, че Изпитания няма да има, напротив, започват истинските Земни такива, които са свързани със Свещената ви война срещу злото което върлува във всички ви, и това е ЕГОТО. То е учител, но и най-големия зъл противник на вашето Обединение, чрез съмнения, себелюбие и Нарцисизъм, ви отдалечава от щастието. Учителя Сен Дуно премина през всички измерения на Ада, премина през много любовни разочарования, които бяха нужни, за да може да се научи да Обича по Божествен начин, а не по себелюбивия Нарцистичен Земен такъв, който няма нищо общо с Любовта. И за да постигнем това, се налагаше да му отнемаме хората които Обича, с които живее, за които дава мило и драго. Разочарованията го научиха да обича, без да очаква, да бъде с някой, без да иска да го притежава, да помага безкористно и всеотдайно. Изпитания които болят надълбоко, но това е ЕГОТО, то иска да притежава и контролира Всеки и Всичко, Истинската Любов е отдаденост, без да очакваш, без да изискваш, без да лицемерничиш и контролираш, Любов присъща само на Нас, но не и за Земята. Учител Сен Дуно постигна завидни резултати, Ревността му е напълно излекувана, себеотдадеността без очаквания, все още изисква промени, но това ще се постигне във времето, остава единствено да получи всички Дарове за които ви споделяхме през години. Времето настана и се Сбъдна, остана да бъде Излекуван, не здравословно, а Енергийно, Изпитанията предизвикаха редица проблеми, които в момента се Лекуват, което ще доведе до физическа промяна, до Освобождаване и Лечение и на физическите му заболявания.


Бих искал информативно да ви Споделя, какво се случва след като започнем да ви Чистим и Лекуваме Енергийно! Направете разлика между Енергийно и физическо Лечение. Физическото лекува земните ви болести, а Енергийното Лекува причините за тях, така че по време на работата, за да премахнем само едно нещо, са необходима поредица от Изпитания, те се превръщат в АД когато са надълбоко вкоренени във вас, и именно поради това понякога си позволяваме да ви навредим физически, само и само да премахнем първопричините, или Енергийните проблеми. Физическите които причиняваме, се лекуват с Лекота, бих казал, че те автоматично изчезват, след като вече сме ви Изчистили, така че тези които ги очакват подобни Изчистващи Изпитания, трябва да са наясно с методите и трудностите които ще изпитат, важно е да се знае, че всичко е единствено и само за добро. Ама Учителя ви е напълнял, това е временно неудобство, не може да диша, непрекъснато е отпаднал, всичко ще изчезне много бързо, след като вече приключихме Изпитанията и му дадем всичко това което заслужава. Тук не става на въпрос за награда, а за постигане на щастие, което ще рече, че ще му бъде дадено толкова, колкото е нужно, за да бъде щастлив, всичко останало, самия той няма да го желае, защото сме го научили да цени всичко, и ако има нещо в излишък, на мига да го даде на този който ще има нужда от него.
За вашия Учител Материята е само средство, но не и цел, целта е друга, тя е причината да премине през всичко това. С умисъл пуснахме статия за Богомилите, споделена от Иванка Панева, защото наистина не знаете какво са били Богомилите за целия Свят. Сега всичко се възражда, възкръсва от пепелта, за да може вече с новите Богусвидни, да Продължите да разпространявате Светлината, която трябва да Освети цялата Земя. Така и вие самите да бъдете щастливи, така както е имало златен Век, така да имате Вечен Златен Живот, не само един век, а за постоянно. Това е крайната цел, която ще изисква много жертви, ще изисква от децата ви да се устремят целенасочено към Мен, за да може да се увеличавате, и така да вземете превес над тъмнината. Която вече усеща, че им мътим водата, че има някой който има силата да им се противопостави, и това е вашия Учител Сен Дуно, за когото вековете ще говорят и Хората ще се кланят, векове на Трансформации и Чистене от всичко старо, от всичко тъмно и зло-мислещо създание. Борбата започва от вас самите, от вътре на вън, Учейки ви как да се преборите с ЕГОТО, със самите вас, вие се научавате, и как да живеете и постигате. Ако не започнем от вътре навън, ще се случи същото, както се случи в Богусвидното Семейство, ще се разцепите и всеки отново ще си остане такъв какъвто е бил, с милионите Заблуди и Илюзии. Именно поради това ви Учим и ви Помагаме да опознавате и преборвате всичко негативно в самите вас, да преборите себе си, изкарвайки Любовта и вашите Сърца, начело на всеки един живот. Има ли Любов помежду ви, както казах, не Земна, а малко или много Божествена, то тогава победата е гарантирана, войната е спечелена още преди да е започнала, това е основната цел, за да може всичко да се случва за доброто на Всеки и Всичко, така с Любов ще преборвате все що ви заобикаля негатив и зло. С Любов се постига, а с директна война, нищо не може да се постигне, войната води до други войни и така се създава безкрайна спирала на страдание и убийства, на загуби и отново Илюзии, че се постига нещо. А всъщност единствено ЕГОТО постига, то желае страданието, то ви създава Илюзията, че това е единствения начин, целящо да ви изтъква, да ви превърне в жертви. Такива не са необходими, ако всеки работи сам по себе си, то постепенно всеки около вас ще се е променил, и той ще започне да променя други около себе си, борейки се сам, така ефекта от вашата работа ще се предава. В началото няма да се усеща Промяна, но ще настъпи момент в който всичко ще е видимо, и мнозина от Богусвидните ще го преживеят, времето въобще не е далеч.

Скъпи Мои деца, Учителя Сен Дуно, и в момента преминава през трудни и мъчителни Изпитания, не са просто физически неразположения, а Трансформация, изпълнена с много болка и загуба на концентрираност. Непрестанно контролираме Емоционалното му състояние, за да премине и този, вече наистина труден Етап или Трансформация, с което да положим края на неговата подготовка. Трудното в случая е съпротивата на Учителя, той не издържа и често спонтанно изкрейзва, което е притеснително, но и неизбежно. За да може да му се даде Божествено Съзнание са належащи Трансформации, както на ДНК-то, така и на физиката му, всичко е свързано с много сериозни болки. Търпението му относно всичко което се случи с него, е изчерпано отдавна, както той ни обвинява, вече всичко се случва насила, и не разбира, как може да се живее така. Напълно е прав, всяка обвинение, каквото и да е към Нас, носи Мъдрост и Истина, но както Казахме, жертвата е последна!

Вашият Баща-Бог.
28.01.2024 г


1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *