Послание 36/20.02.2024


Скъпи Богусвидни, ще поговорим за Божествената и Човешка Любов, тема в която се Преродих и осъзнах, че ние Хората на Земята, въобще не знаем да се обичаме, усещаме привличане, но то се изгражда от нашето ЕГО. Осъзнаванията ми в последните три месеца бяха болезнени, и същевременно разтърсващи, именно защото Осъзнавах, че единствено родител може да изпита истинска Любов, която е максимално близка до Божествената, виждах и такива родители, които не обичат, а изпитват задължението да отгледат детето си. Много можем да говорим, малко биха разбрали това което декларирам, и това не е важно, това са Осъзнавания само за определени Хора, другите ще трябва да повярват, че нямаме никаква представа как да се обичаме, от което идват и лошите ни взаимоотношения. Не знам да общуваме, повечето сме лицемери, научени поведения и думи, чрез които общуваме, без да усещаме Енергиите които излъчваме, че всъщност се залъгваме, но не и да се Обичаме, държейки се естествено и непринудено.
Изпитвам истинско затруднение непрекъснато да игнорирам ЕГОТО, общувайки Чисто с Бог, непрекъснато усещам как ЕГОТО се намесва и ме провокира да говоря чрез мимики, насмиване, или да излезе нещо което е себелюбиво. Чувствам непрекъсната вина, задето не успявам да бъда достатъчно Чист в общуването си с Бог, Ние си говорим по цял ден, Бог непрекъснато ми показва ЕГОТО, къде и как се намесва – старая се , не спирам да се следя, за да изчистя и тези допуски. Но ЕГОТО е много упорито, никога не ме оставя намира, именно в това ми е вината, че не съм успял на 100% да го озаптя. Макар да го знаех, усещам че е невъзможно да се освободя, трябва както съм споделял, да отида на безлюдно място, където да мога да го преборя. Но съм ви споделял и, че в момента в който се върна в града, ЕГОТО отново ще набира сили, подхранвано от другите ЕГА, виждайки различията между мен и хората. А такива има, и ми е все по трудно да живея нормално, и тук идва главния въпрос „ Какво е нормално“? Много дълга тема, ще ви споделя само усещанията ми, че всички сме ненормални, и този който успее да се освободи от ЕГОТО, става нормален. Именно такова ми е усещането, което непрекъснато варира, именно защото всички около мен са различни, Приемам ги, но често си задавам вътрешния въпрос, постъпвам ли „нормално“? Въпрос на който ми се отговаря, Бог непрекъснато ме следи да не полудея от различията които усещам, и това създава в мен усещането, че не съм за този Свят, че не мога да живея на Земята…

Бог Иска да си Поговори с всеки един от вас, но ЕГОТО е виновника който е изградил безброй прегради, страхове и предразсъдъци, то ни държи в оковите си, обладало ни е, вкарвайки съмнения, вкарвайки емоциите за своя егоистична полза, отнемайки ни чистата Вяра в Бог. Бог е Любов и Чистота, но трябва и ние да бъдем подобие на Бог, за да можем да си поговорим като с Приятел, спокойно да го питаме и чуем Неговите съвети! Това го може всеки, и всеки може да го постигне, единственото към което трябва да се стремите е, да се изчистите от негативи, да се стремите да Обичате и да бъдете добри. Молейки се на Бог за това, Той застава до нас и започва да ни Води, но тук отново се намесва ЕГОТО което подлага Бог на съмнения, успеем ли да се доверим напълно, да повярваме изцяло и безпрекословно на Бог и Неговите Напътствия – вярвайте, че ще можете като мен да си говорите с Бог и Той да бъде вашия Приятел, Баща и Майка, всичко това от което сме се нуждаели! Чистите ни мисли, взаимоотношения, стремежа да премахнем всяка една бариера, са гарант, че Бог ще ви проговори, и го пожелавам на всеки, да усетите Божествената Любов която изпитвам непрекъснато. Тук ще призная, че и много се сърдя на Бог, именно заради работата която извършва по мен, ЕГОТО ми не спира, то иска да спре всички Изпитания, та да остане само Любовта. Сърдя се и същевременно осъзнавам, че това е от ЕГОТО. Осъзнавам, и не мога да спра да се чувствам виновен задето съм загубил Вяра, независимо че имам милиарди доказателства, че това е Бог, че Той е само Любов и е моя Баща и Приятел! Осъзнавам, че каквото и чудо да ми се случи в осъзнаване, че е Бог, ЕГОТО винаги го подлага на съмнения, винаги намира начин да вкара някаква нотка, че не е точно така, а загорили искрата, то тя става ЕГО-огън от съмнения и страхове, в които изгаряме и се губим.

Любовта е най-силната емоция която не сме овладели, овладеем ли я напълно, то ще бъдем най-щастливите хора на Земята, Свързани с Всички Светли Сили! Представете си да общувате телепатично с други светове, да имате приятели от Сириус, да си говорите и помагате взаимно, именно това е Мечтата на Бог, всички да сме Чисти и Светли, да имаме цялото знание, чрез което да израстваме и развиваме, не по отделно, а като Цяло! Мечта в която вярвам и работя, Мечта на мечтите!

Учител Сен Дуно.
С Бог Сме Едно!
Обичаме ви! Бъдете Благословени!❤️
20.02.2024 г


4 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *